Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον...

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι...

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Κυριακή 21 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Μεταξύ απόρριψης και υποτέλειας προτιμήστε τις ειλικρινείς συζητήσεις...

Γερμανός κροίσος επινόησε τον θάνατό του για να το σκάσει με τη...

Ο Γερμανός κροίσος Καρλ Εριβάν Χάουμπ, που αγνοείται εδώ...

Αποκάλυψη: Η ολέθρια «αμαρτία» της 34χρονης Ιωάννας

Νέα συνταρακτικά στοιχεία για το άγνωστο παρασκήνιο της φρικιαστικής και παρανοϊκής επίθεσης στην άτυχη Ιωάννα φέρνει σήμερα στο φως η «Espresso». Την ώρα που κορυφώνονται οι έρευνες των αστυνομικών για τη γυναίκα «δηλητήριο», η οποία σμπαράλιασε με καυστικό υγρό το πρόσωπο και την ψυχή της 34χρονης, η «Espresso» αποκαλύπτει πως η αρχή της αδιανόητης τραγωδίας στην Καλλιθέα έγινε την περίοδο της καραντίνας λόγω του φονικού ιού!

Η φρικιαστική ιστορία, η οποία έχει παγώσει το πανελλήνιο, κρύβει πολλά μυστικά και μια ολέθρια (όπως όλα δείχνουν) «αμαρτία» για τη γλυκιά 34χρονη υπάλληλο ασφαλιστικής εταιρίας. Κατά τις έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας Καλλιθέας, ελήφθησαν περί τις 20 καταθέσεις από άτομα του επαγγελματικού, του φιλικού και του συγγενικού περιβάλλοντος της 34χρονης, κυρίως γυναίκες.

Όμως, το στοιχείο «κλειδί» που οδηγεί με αργά βήματα στη διαλεύκανση της φρικιαστικής υπόθεσης έδωσε ένας άνδρας, ο οποίος είχε ιδιαίτερες επαφές με την Ιωάννα έως τρία 24ωρα προτού εκείνη δεχτεί την επίθεση. Αυτός έκανε λόγο για μια γυναίκα από τον πολύ στενό κύκλο της άτυχης ασφαλίστριας, με την οποία συναντήθηκε κρυφά και της αποκάλυψε μυστικά τα οποία μόνο η Ιωάννα γνώριζε. Μυστικά τα οποία φαίνεται ότι την έκαναν να νιώσει προδομένη και να καταληφθεί από ένστικτο εκδίκησης. Από την τελευταία συνάντηση της Ιωάννας με τον συγκεκριμένο άνδρα μεσολάβησε Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα 18 Μαΐου, οπότε άνοιξε η ασφαλιστική εταιρία μετά την καραντίνα, η 34χρονη πήγαινε χαρούμενη να πιάσει δουλειά. Όμως, είδε τον κόσμο της να γκρεμίζεται όταν η άγνωστη μαυροφόρα τής έστησε ενέδρα και άδειασε με μανία και πρωτόγνωρο μίσος το βιτριόλι στο όμορφο πρόσωπό της.

Όλα τα κενά ως προς τις σχέσεις, τις επαφές και τους συσχετισμούς προσώπων έχουν πλέον καλυφθεί. Ωστόσο, οι αστυνομικοί εξακολουθούν να αναζητούν αποδείξεις ώστε να «δέσουν» ότι αυτή έλουσε με το καυστικό υγρό την άτυχη Ιωάννα.

Η φυσιογνωμία και ο σωματότυπος της βασικής ύποπτης ταιριάζουν με αυτά της μαυροντυμένης νεαρής γυναίκας που έχει αποτυπωθεί στις κάμερες. Ωστόσο, τα προανακριτικά ευρήματα δεν κρίνονται επαρκή για να στοιχειοθετηθεί κατηγορία, εκτός αν υπάρξει ομολογία ή αν η Ιωάννα καταθέσει ότι την αναγνώρισε.

Λόγω της ιδιαιτερότητας της υπόθεσης, παρόλο που δεν επιτρέπεται κάτι τέτοιο για αδικήματα βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, η Εισαγγελία άναψε χθες το πράσινο φως για την άρση απορρήτου επικοινωνιών, ώστε οι αναλυτές της ΕΛ.ΑΣ. να ερευνήσουν τις κλήσεις και τα μηνύματα στο κινητό της 34χρονης, καθώς και τις επαφές που διατηρούσε. Θεωρούν απίθανο να μην είχε δεχτεί προειδοποιήσεις η Ιωάννα και εκεί οφείλεται η ανησυχία της να καταδείξει ως ύποπτο άτομο που σχετίζεται με αυτά που είχε στενές προσωπικές σχέσεις.

Παράλληλα, σαρώνουν τις κυψέλες κινητής τηλεφωνίας, σε μια προσπάθεια να εξακριβώσουν αν το κινητό της βασικής ύποπτης βρισκόταν σε λειτουργία κοντά στο σημείο όπου εκδηλώθηκε η επίθεση στην 34χρονη, πράγμα που θα τη συνδέσει άμεσα με αυτήν.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...