Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Κόψτε τώρα το εμετικό Big brother – Σάλος μετά την ατάκα περί «βιασμού» από τον Αντώνη Αλεξανδρίδη!

Τσουνάμι οργής για τον κατάπτυστο «Μεγάλο Αδελφό» του Σκάι. Το κίνημα «Σταματήστε το Big Brother» λαμβάνει τεράστιες διαστάσεις μετά την εμετική φράση «με τις γκόμενες πάω με μία κάθε μέρα για να αδειάζει το πακέτο, αλλιώς έχει βιασμό» που είπε σε live streaming ο (πρώην πλέον) παίκτης Αντώνης Αλεξανδρίδης.

Ο σάλος που έχει ξεσπάσει είναι πρωτοφανής στα τηλεοπτικά χρονικά της χώρας, ενώ θα έπρεπε ήδη να έχει υπάρξει παρέμβαση εισαγγελέα! Η κοινή γνώμη, έχοντας νωπή την ανατριχιαστική υπόθεση του βιασμού και της δολοφονίας της άτυχης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, από τα δυο κτήνη, αντέδρασε αστραπιαία!

Χιλιάδες είναι αυτοί που κατακλύζουν τα κοινωνικά δίκτυα ζητώντας να διακοπεί το reality. Η δικαιολογημένη αναταραχή που επικρατεί δεν έχει προηγούμενο και οι «αν-εγκέφαλοι» του καναλιού του Φαλήρου τρέχουν και δεν φτάνουν, διώχνοντας τον Κρητικό «κάτοικο» του τηλεοπτικού σπιτιού της ξεφτίλας και σταματώντας (προσωρινά) το live streaming του reality! Το χάσταγκ #cancelbigbrother έχει πάρει σαρωτικές διαστάσεις και χιλιάδες χρήστες κατακλύζουν το twitter με οργισμένα μηνύματα!

11111big brother adonis 1

Αλήθεια, όμως, δεν ήξεραν οι ιθύνοντες και ο ιδιοκτήτης του σταθμού κ. Γιάννης Αλαφούζος ότι με το που αποφάσισαν να εντάξουν το ελεεινό «Βig Βrother» στο φετινό πρόγραμμά τους το τηλεοπτικό σκουπίδι τους θα έκανε άνω κάτω την ελληνική κοινωνία; Δεν ήξεραν ότι με το κάστινγκ και τη στοχευμένη επιλογή των συγκεκριμένων παικτών που έκαναν (με στόχο την τηλεθέαση, το χρήμα, το τρας και το ξεκατίνιασμα) κάποια στιγμή θα γινόταν της κακομοίρας; Τώρα είναι «πολύ αργά για δάκρυα» και το τσουνάμι της αγανάκτησης έχει φτάσει μέχρι το Φάληρο, όπου εδρεύει ο Σκάι. Παρά την αποβολή του παίκτη, παρά την (προσωρινή) διακοπή του live streaming, το ποτάμι της οργής της κοινής γνώμης δεν γυρίζει πίσω…

Μπορεί οι συσκέψεις στο κανάλι να δίνουν και να παίρνουν με στόχο να αντιμετωπιστεί η σοβαρή κρίση, όμως μία είναι η ενδεδειγμένη απόφαση που πρέπει να πάρουν στο Νέο Φάληρο! Να ξηλώσουν τώρα από το πρόγραμμά τους το reality της ξεφτίλας. Ακόμη και χορηγοί του «Big Brother» καταλαβαίνουν έστω και αργά το λάθος που έκαναν στηρίζοντας το reality (δεν ήξεραν από την αρχή τι αισχρό τηλεοπτικό προϊόν στηρίζουν;) και αποχωρούν με ελαφρά πηδηματάκια, προκειμένου να μην είναι «συνένοχοι» σε αυτό το αίσχος! Απλός κόσμος, γονείς, φεμινιστικές οργανώσεις, πολιτικά κόμματα, άνθρωποι της τηλεόρασης και της εγχώριας showbiz διατρανώνουν την οργή τους και ζητούν να μπει ένα τέλος σε αυτόν τον τηλεοπτικό ξεπεσμό.

Ο πολιτικός κόσμος αντέδρασε μπροστά στο σκηνικό του αίσχους. Ο νέος γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τζανακόπουλος έγραψε στο twitter: «Κουλτούρα βιασμού σε prime time και με χορηγούς. Αηδία και ανατριχίλα. Αν από αυτό βγάζουν λεφτά, να βρουν κάποιον άλλο τρόπο. Να μην επιτρέψουμε να πάρει κεφάλι η καφρίλα και ο κανιβαλισμός». Μετά την πρώτη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας «παρενέβη» με ανάρτησή του στο twitter, χωρίς όμως να καταδικάσει ευθαρσώς το τηλεοπτικό σκουπίδι που μας σερβίρει ο Σκάι: «Με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με διάλογο σε τηλεοπτικό ριάλιτι, με περιεχόμενο χυδαία σεξιστικό που παραπέμπει ακόμη και σε εγκληματική πράξη, έχω ζητήσει την άμεση διερεύνηση από το ΕΣΡ. Επικοινώνησα επίσης με τον τηλεοπτικό σταθμό και θεωρώ αυτονόητη την αντίδρασή του». Ο κ. Πέτσας έπρεπε να γνωρίζει πάντως ότι επειδή η επίμαχη φράση μεταδόθηκε στο διαδίκτυο τα χέρια του ΕΣΡ είναι «δεμένα».

Παρ’ όλα αυτά, το ΕΣΡ μετά την κατακραυγή με σχετική καθυστέρηση εξέδωσε την εξής ανακοίνωση: «Στο Συμβούλιο έχει περιέλθει πλήθος καταγγελιών (πλέον των διακοσίων) για διάπραξη (διοικητικού) αδικήματος κατά τη διάρκεια εκπομπής τηλεοπτικού σταθμού μέσω του διαδικτυακού του ιστοτόπου. Κάποιοι από τους καταγγέλλοντες διαμαρτύρονται και διερωτώνται “γιατί σιωπά το ΕΣΡ”, η δε απάντηση σ’ αυτό είναι απλή: Διότι το ΕΣΡ έχει νομική υποχρέωση να σιωπά! Και τούτο επειδή ως κρατική Αρχή που κρίνει (και αποφασίζει) επί καταγγελιών (υποχρεούται να) ομιλεί -μετά από τήρηση νόμιμων διαδικασιών- μόνο με τις αποφάσεις του και όχι προκαταβολικώς, εμφανιζόμενο στη συνέχεια (και) ως αντικειμενικός κριτής θεμάτων για τα οποία ήδη έχει εκφρασθεί. Για το συγκεκριμένο πάντως ζήτημα σχηματίσθηκε ήδη φάκελος και ορίσθηκε εισηγητής».

Αυτό που πρέπει όμως να κάνει το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης είναι να «σκανάρει» στο σύνολό του το τηλεοπτικό περιεχόμενο του «Big Brother» και να προβεί σε ανάλογες κυρώσεις και σχετικές αποφάσεις.

Η τομεάρχης Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ Εφη Αχτσιόγλου έγραψε επίσης στο facebook: «Η αναπαραγωγή κουλτούρας βιασμού είναι αδιανόητη για την κοινωνία μας. Τεράστια η ευθύνη του καναλιού που μετέδωσε τον κανιβαλισμό. Καμία ανοχή». Παρέμβαση έκανε μέσα από το twitter και η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝ.ΑΛ. Ζέφη Δημαδάμα:

«Γυναίκες ως “σκεύη ηδονής”! Γυναίκες για “χρήση” ακόμη και αν δεν θέλουν, τότε βιασμός! Ομοφοβικοί, σεξιστές, νταήδες και βιαστές (!) προς τέρψη των αχόρταγων τηλεθεατών και της τηλεοπτικής αρένας. Κι όμως δεν είναι μόνο στην TV… Η δολοφονία της Τοπαλούδη και τόσες άλλες γυναίκες δίπλα μας. Βία, βιασμός, δολοφονίες. Ο εισαγγελέας; Αίσχος!».
Ακολούθησαν και άλλοι πολιτικοί που με ανάλογες δηλώσεις στηλίτευαν το εμετικό τηλεοπτικό προϊόν!

Οργισμένη ήταν και η παρέμβαση της Γενικής Γραμματείας Οικογενειακής Πολιτικής & Ισότητας των Φύλων! «Στη Γενική Γραμματεία Οικογενειακής Πολιτικής & Ισότητας των Φύλων καταδικάζουμε με οργή τα χυδαία και αδιανόητα σεξιστικά σχόλια παίκτη τηλεοπτικού reality που “νομιμοποιούν”, μεταξύ άλλων, το έγκλημα του βιασμού» αναφέρει η γενική γραμματέας Μαρία Συρεγγέλα και συνεχίζει: «Η σύμβαση του Συμβουλίου της Ευρώπης για την Πρόληψη και την Καταπολέμηση της Βίας κατά των Γυναικών αποτελεί νόμο του ελληνικού κράτους και ψηφίστηκε από τη συντριπτική πλειοψηφία των μελών του ελληνικού Κοινοβουλίου. Το άρθρο 17 προβλέπει, μεταξύ άλλων, ότι τα ΜΜΕ συμμετέχουν στην κατάστρωση και την υλοποίηση πολιτικών και θέτουν κατευθυντήριες γραμμές και αυτορρυθμιστικά πρότυπα πρόληψης της βίας κατά των γυναικών, καθώς και ενισχύουν τον σεβασμό προς την αξιοπρέπειά τους». Και καταλήγει: «Καμία ανοχή στη βία, στον σεξισμό και στα πρότυπα που τα προάγουν».

Το χρονικό της ξεφτίλας που προκάλεσε σάλο

11 11

Το σκηνικό της ξεφτίλας εκτυλίχθηκε σε ένα από τα δωμάτια του «Big Brother». Εκεί ήταν αραχτός και λάιτ ο Αντώνης Αλεξανδρίδης μαζί με δύο άλλους συμπαίκτες του, τους δίδυμους αδερφούς Χρήστο και Παναγιώτη Βαρουξή. Η κουβέντα τους στράφηκε στη σεξουαλική ζωή του Αλεξανδρίδη, ο οποίος με άνεση και με καμάρι ξεστόμισε:

«Με τις γκόμενες πάω με μία κάθε μέρα για να αδειάζει το πακέτο, αλλιώς έχει βιασμό». Μέσα σε λίγα λεπτά (και ενώ κανένας από τους άλλους δύο παίκτες δεν αντέδρασε στα περί βιασμού, αντιθέτως υπήρξαν μειδιάματα) η φράση του, που μεταδόθηκε σε live streaming, άρχισε να κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ξεσηκώνοντας τεράστιο κύμα αγανάκτησης και αποτροπιασμού. Οι πρώτες καταδίκες από πολιτικά πρόσωπα δεν άργησαν να έρθουν και ο πανικός που επικρατούσε στα γραφεία του Σκάι ήταν άνευ προηγουμένου. Ύστερα από πολύωρες συσκέψεις στελεχών του καναλιού και της παραγωγής του αισχρού reality ο «Μεγάλος Αδελφός» φώναξε στο δωμάτιο τον Αλεξανδρίδη και του ζήτησε να απομακρυνθεί άμεσα από το σπίτι λέγοντάς του χαρακτηριστικά: «Η βία κατά των γυναικών αποτελεί επαίσχυντη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και πράξη ηθικά και ποινικά κολάσιμη. Τέτοιες τοποθετήσεις υπέρ της σεξουαλικής βίας υπονομεύουν τα θεμελιώδη δικαιώματα της γυναίκας στην κοινωνία μας. Οι κανόνες του “Big Brother” δεν επιτρέπουν τέτοιου είδους τοποθετήσεις. Αντώνη, σε αυτά τα θέματα δεν χωρά πλάκα».

Ο ίδιος προσπάθησε να δικαιολογηθεί: «Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι έφτασα σε αυτό το σημείο χωρίς να το θέλω. Δεν μπορώ να το χωνέψω, με τον εαυτό μου τα βάζω. Δεν έχω μεγαλώσει με τέτοιες αρχές. Έχω καλή οικογένεια, έχω παιδεία. Δεν έχω μεγαλώσει ούτε σε στάβλο ούτε σε οικογένεια με βία ούτε έχω προκαλέσει κάτι. Και αισθάνομαι ντροπή προς αυτό το θέμα και θα είναι δύσκολο να το ξεπεράσω. Φυσικά πρέπει να σκέφτεσαι πριν να μιλάς. Το έχω καταλάβει, το έχω κατανοήσει. Δεν έχω κατέβει από κάνα βουνό. Και ούτε είμαι 15 χρονών να μην μπορώ να ελέγξω αυτό που θα πω». Η φωνή του Big Brother που είχε λάβει και τις σχετικές οδηγίες από την παραγωγή επανέλαβε: «Αντώνη, σ’ το ξαναλέω, σε αυτά τα θέματα δεν χωράει πλάκα. Η τελική μου απόφαση είναι να αποχωρήσεις άμεσα από το σπίτι»!

Σε εργαζόμενό του τα έριξε το κανάλι!

Χθες το απόγευμα ο Σκάι εξέδωσε ανακοίνωση αναφέροντας τα εξής:

«Ο Όμιλος ΣΚΑΪ με την επιτυχημένη πορεία του τα τελευταία τριάντα χρόνια έχει αποδείξει ότι δεν υιοθετεί, δεν ασπάζεται και δεν δέχεται λογικές, στάσεις ή συμπεριφορές που θίγουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, τα ατομικά δικαιώματα και την ισότητα των φύλων.

Σε αυτό το πλαίσιο, διευκρινίζεται ότι όσα έλαβαν χώρα στη διαδικτυακή ζωντανή μετάδοσης (live streaming) του Big Brother, και όχι την ώρα της τηλεοπτικής μετάδοσης καθημερινού επεισοδίου, αφορούν σε σχόλιο ενός παίκτη, ο οποίος άμεσα απομακρύνθηκε από την παραγωγή, καθώς με τα λεγόμενά του όχι μόνο παραβίασε κατάφωρα τους όρους και τους κανόνες του παιχνιδιού, αλλά προκάλεσε την αποστροφή και την καταδίκη σύσσωμης της ελληνικής κοινωνίας. Πρόκειται για ένα φαινόμενο που δεν ανεχόμαστε, καθώς αντιτίθεται σε όλα όσα πρεσβεύει ο Όμιλος μας.

Η δημοσιοποίηση του συγκεκριμένου σχολίου στο πλαίσιο της διαδικτυακής μετάδοσης οφείλεται σε ανθρώπινο λάθος εργαζομένου, ένα σφάλμα δίχως πρόθεση, το οποίο, παρά τα μέτρα που είχαν ληφθεί, δεν μπόρεσε να αποφευχθεί.

Ως εκ τούτου, λάβαμε την απόφαση να προβούμε στην προσωρινή διακοπή της διαδικτυακής μετάδοσης του παιχνιδιού, ώστε να ενισχύσουμε περαιτέρω τους κανόνες και τις διαδικασίες ασφάλειας που τη διέπουν.

Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι οι κανόνες της ραδιοτηλεοπτικής νομοθεσίας, την τήρηση των οποίων εποπτεύει και ελέγχει το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) και οι οποίοι αφορούν την τηλεοπτική μετάδοση των επεισοδίων του παιχνιδιού, γίνονται απόλυτα σεβαστοί και θα συνεχίσουν να τηρούνται με αυστηρότητα από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Το σύνολο του προσωπικού του Ομίλου μας, η διοίκηση και η κοινωνική του δράση σε όλους τους τομείς και τα επίπεδα, επιβεβαιώνουν και θα συνεχίσουν να επιβεβαιώνουν έμπρακτα την απαρασάλευτη υπεράσπιση αξιών, όπως η ελευθερία, η ισότητα των φύλων και η ανθρωπιά. Στον Ομιλό μας γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η θέση της γυναίκας σε μία σύγχρονη και ευνομούμενη κοινωνία είναι μακριά και πέρα από σεξιστικά στερεότυπα, προκαταλήψεις και πατριαρχικές αντιλήψεις. Το αποδεικνύουμε άλλωστε έμπρακτα, απασχολώντας πλήθος γυναικών σε θέσεις κλειδιά».

Είναι πάντως απορίας άξιο πώς για την ταμπακιέρα, ο Σκάι δεν έκανε κουβέντα! Για το αν είναι στις προθέσεις του να σταματήσει να προβάλλει το «Big Brother», βάζοντας ένα τέλος στον κατήφορο! Προφανώς και τα χρήματα που έχει επενδύσει στην εν λόγω παραγωγή είναι πολλά. Οι υπεύθυνοι του σταθμού σαφώς και προσδοκούν και σε έσοδα από τη διαφημιστική πίτα, όμως υπάρχουν και άλλες παράμετροι στην όλη ιστορία που πρέπει και να μετρήσουν. Και ας μας πουν και αυτό: Κάθε φορά που θα σκάει ένα περιστατικό με παίκτη που θα ξεπερνά τα όρια (και ποια άραγε είναι αυτά) θα βγάζουν και ανακοινώσεις για να καταλαγιάζουν τις οργισμένες φωνές;

«Άμεση παρέμβαση εισαγγελέα»

Σύσσωμος ο χώρος του θεάματος και της τηλεόρασης αντέδρασε σε όσα διαδραματίστηκαν στο σκουπίδι του Σκάι. Εύστοχα ο Βαγγέλης Περρής από το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 χαρακτήρισε τους παίκτες «κοράκια» και όχι «σολίστες στο βιολί», άρα τα παρατράγουδα ήταν αναμενόμενα.

Η Φαίη Σκορδά, από τη μεριά της, αποφάσισε το «Πρωινό» να κάνει εμπάργκο στο «Big Brother», λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είχαμε σκοπό ως εκπομπή να σχολιάζουμε και να παίζουμε πλάνα όπως παίζουμε και άλλα προγράμματα άλλων σταθμών, όπως το “MasterChef” και το “GNTM”. Σαφώς, από εδώ και πέρα, ενημερώνω και τους συνεργάτες, αυτό δεν θα γίνει από τη δική μας εκπομπή. Ο,τι έχει να κάνει με το “Big Brother” και το παιχνίδι που γίνεται μέσα στο σπίτι, τους ανθρώπους που συμμετέχουν, αυτά που λέει ο Μεγάλος Αδελφός, τις σχέσεις που αναπτύσσονται μεταξύ των παικτών εμείς δεν θα έχουμε καμία σχέση και δεν θα κάνουμε καμία αναπαραγωγή. Δεν θα έχουμε καμία ανάμειξη σε όλο αυτό. Αυτή είναι και προσωπική μου θέση. Θεωρώ ότι όποιος συμμετέχει σε όλο αυτό το παιχνίδι και τα πράγματα που τα αφήνουν έτσι τυχαία είναι σαν να είναι συνένοχος».

Ο τραγουδιστής Γιώργος Τσαλίκης ήταν ακόμη πιο αιχμηρός, αναφέροντας, μεταξύ άλλων, στους λογαριασμούς του στα social media: «Προς Αντώνη πώς σε λένε: Δεν ξέρω αν το κατάλαβες, αλλά δε γίνεται το 2020 να λες ούτε ψιθυριστά ούτε για πλάκα ότι αν δε σου κάτσει η φάση όπως θες για να αδειάσεις το “πακέτο” σου… βιασμός… Και δεν καταδίκασε η κοινωνία αυτό που είπες… Καταδίκασε το ότι το έχεις μέσα σου για να το πεις… Προς κοινωνία: Νομίζω το πήρε το μήνυμά του σε πρώτη φάση… Δώστε του το χρόνο του να το επεξεργαστεί, για να μην πάει να κρεμαστεί σε κανένα δέντρο στην Κρήτη… ΥΓ: Ελπίζω μόνο να μη βγει καμία κοπέλα μετά από όλο αυτόν τον χαμό να πει ότι υπήρξε θύμα σου, μικρέ βαρύμαγκα, γιατί τότε θα σου στείλω εγώ με κούριερ την τριχιά!»

Ο τραγουδοποιός Κωστής Μαραβέγιας, που ήταν μέχρι πέρυσι κριτής στο «The Voice» του Σκάι, κάλεσε με τιτίβισμά του τη Δικαιοσύνη να παρέμβει: «Όταν η τηλεόραση έχει ξεπεράσει πια τα όρια του κιτρινισμού και ανασύρει ό,τι πιο σάπιο από τα παλιά προβάλλοντας τα κατώτερα ανθρώπινα ένστικτα, τότε γίνεται επικίνδυνη για τη δημόσια σφαίρα. Εισαγγελική παρέμβαση άμεσα».

Επίσης ο ηθοποιός Αναστάσης Κολοβός, ο γνωστός σε όλους Μάκης Ζούβας από το επιτυχημένο σίριαλ του Alpha «Έλα στη θέση μου», ξέσπασε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, ζητώντας την παρέμβαση εισαγγελέα: «Έμαθα απ’ το διαδίκτυο γι’ αυτόν τον παλικαρά τον Αντώνη Αλεξανδρίδη, παίκτη του ριάλιτι “Big Brother”, παραγωγής Σκάι, ότι είπε: “Με τις γκόμενες πάω με μία κάθε μέρα για να αδειάζει το πακέτο αλλιώς έχει βιασμό” και “Δεν γουστάρω να μου τρίβονται γκέι, χοντρές γυναίκες, δεν τις θεωρώ γυναίκες”. Πρώτον, οφείλει το ΕΣΡ να ενεργήσει βάσει των αυστηρών διατάξεων που υπάρχουν για σεξιστική βία. Ο Σκάι οφείλει να σταματήσει άμεσα αυτό το σκουπιδαριό. Κάτι τέτοιοι τύποι και η ανοχή σε αυτούς σκότωσαν τον Βαγγέλη Γιακουμάκη και την Ελένη Τοπαλούδη. Να παρέμβει άμεσα εισαγγελέας. Καμία ανοχή.#Cancel Bigbrothergr».

Χαμός όμως έγινε χθες και στον αέρα της εκπομπής «Σήμερα» στον Σκάι, όταν ο δημοσιογράφος της «Αυγής» Ανδρέας Πετρόπουλος έβγαλε το μικρόφωνό του και αποχώρησε διαμαρτυρόμενος για το «Big Brother». Ο δημοσιογράφος είχε πάρει μόλις τον λόγο και άφησε τους παρουσιαστές με το στόμα ανοιχτό όταν τους είπε ότι πήγε στην εκπομπή μόνο για να διαμαρτυρηθεί και να φύγει.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Θέλω προκαταβολικά να σου ζητήσω συγγνώμη. Δεν θα καθίσω στην εκπομπή, θα φύγω. Δεν είναι σόου. Είναι μια έμπρακτη διαμαρτυρία για την αναπαραγωγή της υποκουλτούρας και του βιασμού που συμβαίνει από χθες. Δεν μπορούν να υποτάσσονται όλα στο χρήμα και στις διαφημίσεις. Σας τιμώ σαν συναδέλφους αλλά αυτό πρέπει να καταδικαστεί. Η δημόσια συχνότητα δεν μπορεί να αναπαράγει αυτά τα πράγματα. Δεν προσβάλλω κανέναν, είναι συμβολική κίνηση».

Τέλος, ο ηθοποιός και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Γεωργούλης, τόνισε για τα όσα ειπώθηκαν σχετικά με την αναπαραγωγή της κουλτούρας του βιασμού: «Τραγικό και παράνομο… ούτε για αστείο δεν πρέπει να λέγονται τέτοια πράγματα», ενώ υπογράμμισε ότι «είναι πολύ θετικό που υπήρξε τόσο έντονη και άμεση αντίδραση από όλους», για να συμπληρώσει ότι είναι καταδικαστέες τέτοιες συμπεριφορές συνολικά, ως πρακτική, απέναντι σε οποιαδήποτε κοινωνική ομάδα. Ο Αλέξης Γεωργούλης συμπλήρωσε ότι «δυστυχώς ο κανιβαλισμός δημιουργεί μεγαλύτερα νούμερα τηλεθέασης και αν δεν δούμε το θέμα με σοβαρότητα, στην ουσία είναι σαν να τους προκαλούμε να το ξανακάνουνε».

{{-PCOUNT-}}33{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...