Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Όσα εφιαλτικά έζησε στο σπίτι της στο Παγκράτι η Δέσποινα Μοίρου

Τι ήταν να επιστρέψει στην Ελλάδα από το εξωτερικό, όπου εδώ και χρόνια κάνει διεθνή καριέρα; Δεν έχουν περάσει παρά μερικές εβδομάδες από όταν πάτησε το πόδι της στην Αθήνα και η Δέσποινα Μοίρου γνώρισε την εγκληματικότητα που σαρώνει τη χώρα μας από πρώτο χέρι!

Από τον Βαγγέλη Καράλη

Και ούτε στον δρόμο ή σε δημόσιο χώρο αλλά μέσα στο ίδιο της το σπίτι στο Παγκράτι, που -όπως φαίνεται- έχουν στοχεύσει οι κακοποιοί, μια και στην ίδια περιοχή έπεσε θύμα διάρρηξης και η τηλεοπτική μετεωρολόγος Χριστίνα Σούζη!

Η «Espresso» αποκαλύπτει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε πριν από λίγες ημέρες η γνωστή ηθοποιός, η οποία ήρθε τετ α τετ μέσα στην κρεβατοκάμαρά της με έναν αδίστακτο διαρρήκτη, την ώρα που εκείνη κοιμόταν!

Επικοινωνήσαμε με τη γνωστή ηθοποιό, η οποία, παρά το μεγάλο σοκ που έχει υποστεί και δεν μπορεί ακόμη να συνέλθει, δέχτηκε να μας μιλήσει και να αποκαλύψει τον εφιάλτη που βίωσε, και μάλιστα στις 11 το πρωί, με το φως της ημέρας! Οι αδίστακτοι διαρρήκτες αλωνίζουν πλέον μέρα νύχτα στην πρωτεύουσα και παρά τις περιπολίες των αστυνομικών στις γειτονιές σπέρνουν τον τρόμο!

«Είμαι σε κατάσταση σοκ, με έσωσε ο Θεός» είναι τα πρώτα λόγια που καταφέρνει να ψελλίσει η σταρ του σινεμά στην «Espresso», με την περιγραφή της να κόβει την ανάσα! «Κοιμόμουν στο σπίτι μου. Ξαφνικά είδα να μπαίνει φως από την πόρτα του δωματίου μου. Προς στιγμή νόμιζα ότι είχε έρθει μια φίλη μου που έχει κλειδιά από το σπίτι μου. Ξαφνικά βλέπω έναν άνδρα ξαπλωμένο μέσα στην κρεβατοκάμαρά μου, να προσπαθεί να κρυφτεί.

Πάγωσε το αίμα μου! Μου κόπηκε η αναπνοή, δεν είχα το κουράγιο να κάνω κίνηση για να σηκωθώ από το κρεβάτι! Είχα μπροστά μου έναν σωματώδη άντρα, και το μόνο που κατάφερα να δω μέσα στην τρομάρα μου ήταν ότι φορούσε κόκκινη μπλούζα και μαύρα γάντια. Πριν προλάβω να αντιδράσω, ο εισβολέας σηκώνεται και τρέχοντας εξαφανίζεται από το σπίτι» αναφέρει η γνωστή ηθοποιός, στην προσπάθειά της να μας περιγράψει όσα έζησε!

φ1 2020 10 08T133514.994

«Βρήκα το κουράγιο να σηκωθώ από το κρεβάτι μου και πήγα στο σαλόνι, όπου όλα ήταν άνω κάτω! Εψαχνε να βρει χρήματα, όμως δεν βρήκε κάτι. Η κλειδαριά της εξώπορτας ήταν διαλυμένη και το σπίτι μου κυριολεκτικά ήταν σαν βομβαρδισμένο τοπίο. Δεν έχασα χρόνο, κάλεσα αμέσως την Αστυνομία και έδωσα κατάθεση. Οι αστυνομικοί μού είπαν ότι επειδή εκείνη την ημέρα έχει λαϊκή αγορά οι διαρρήκτες εκμεταλλεύονται το γεγονός ότι πολλές νοικοκυρές λείπουν από το σπίτι» λέει η Ελληνίδα σταρ της εγχώριας και διεθνούς showbiz!

Η Δέσποινα Μοίρου μέσα στην ατυχία της ευγνωμονεί τον Θεό που δεν έπαθε κάτι: «Ο Θεός με έσωσε! Ηρθα πρόσωπο με πρόσωπο με τον κακοποιό και ευτυχώς δεν μου έκανε τίποτα. Είμαι ακόμη σε κατάσταση σοκ! Δεν ξέρω εάν θα μπορέσω να το ξεπεράσω ποτέ» μας λέει με τρεμάμενη φωνή.

Η γνωστή διεθνής ηθοποιός, η οποία προσπαθεί να συνέλθει από τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε, βρίσκεται στην Ελλάδα για τα γυρίσματα της ταινίας «Affairs on Capri», όπου η ίδια να ενσαρκώνει την Ελίζαμπεθ Τέιλορ. Μέρος των γυρισμάτων της ταινίας, που θα παρουσιαστεί στα Φεστιβάλ Καννών, Βερολίνου και Βενετίας (το 2021 θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες), έχουν γίνει ήδη σε Υδρα και Αθήνα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...