Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

Στις 28 Απριλίου η πρεμιέρα του ριάλιτι «TV Queen» στο Open

Ολοταχώς ετοιμάζεται να βγει στον «αέρα» στις 28 Απριλίου...

Χωρισμένη και λαμπερή η Λάσπα!

Λαμπερή και ανανεωμένη Κατερίνα Λάσπα σε μία από τις...

Ο πρίγκιπας Χάρι «έκοψε» επισήμως τους δεσμούς με τη Βρετανία

Να δίνει ο πατέρας σου μάχη με τον καρκίνο...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον...

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Τραγικές στιγμές για την οικογένεια Άνθη: Το πτώμα που εντοπίστηκε έχει τα ίδια τατουάζ με τον Στάθη

Τραγικές στιγμές περνά η οικογένεια του Στάθη Ανθη, ο οποίος έχει εξαφανιστεί από τις 8 Μαρτίου από το Μπίγκμπερι στο Ντέβον της νοτιοδυτικής Αγγλίας, καθώς όλα τα στοιχεία που έχουν συλλέξει μέχρι στιγμής οι βρετανικές Αρχές οδηγούν στο συμπέρασμα ότι το πτώμα που εντοπίστηκε στις 13 Απριλίου να επιπλέει στην θαλάσσια περιοχή ανήκει στον 33χρονο.

Οπως αποκάλυψε χθες στην «Espresso» ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης που συμμετέχει στην έρευνα για την εξαφάνιση-θρίλερ, τα δύο τατουάζ που φέρει η σορός του άνδρα που βρέθηκε από την ακτοφυλακή στον κόλπο του Μπίγκμπερι στη Βρετανία είναι ίδια με του Στάθη Ανθη. Οι ομοιότητες, ωστόσο, δεν σταματούν εδώ, καθώς, όπως ανέφερε ο ερευνητής, το εσώρουχο που φορούσε ο νεκρός είναι της ίδιας σειράς με αυτά που είχε στις αποσκευές του ο αγνοούμενος από τις 8 Μαρτίου.

Ewn OSGWQAQa Uw

«Ωστόσο θα περιμένουμε τόσο εμείς όσο και οι Αρχές την ταυτοποίηση από το DNA. Ο αδελφός του ο Δημήτρης Ανθης, ο οποίος βρίσκεται στο Ηνωμένο Βασίλειο από τις 29 Μαρτίου για να βοηθήσει στις έρευνες εντοπισμού του αδελφού του, πήγε στο αστυνομικό τμήμα του Ισλινγκτον και έδωσε δείγμα DNA, σε μια προσπάθεια να διαπιστωθεί αν η σορός που βρέθηκε ανήκει στον αγνοούμενο σερβιτόρο» είπε και πρόσθεσε:

Περίεργοι θάνατοι

«Αυτό που προκαλεί ιδιαίτερο προβληματισμό είναι το γεγονός ότι στη συγκεκριμένη περιοχή έχουμε τρεις περίεργους θανάτους, τρία πτώματα τους τελευταίους δύο με τρεις μήνες! Μάλιστα, το πρώτο πτώμα το είχε αντικρίσει ο εξαφανισμένος Στάθης…»

Το βράδυ της Δευτέρας ο δεύτερος αδελφός του 33χρονου, Γιώργος Ανθης, έστειλε στις βρετανικές Αρχές μια σειρά από καίρια ερωτήματα και, αν αποδειχθεί ότι η σορός είναι όντως του αδελφού του, τότε θα ζητήσει να γίνει έρευνα για ανθρωποκτονία και μάλιστα από πρόθεση.

118047084 de27
Διασώστες στην περιοχή όπου βρέθηκε το πτώμα

Ο Γιώργος Ανθης ζητά, μεταξύ άλλων, να μάθει αν αληθεύει η πληροφορία πως το βράδυ της εξαφάνισης του αδελφού του, στο ξενοδοχείο όπου διέμενε, έφτασαν ναρκωτικά με delivery και ζητά εξηγήσεις για την κρυφή κάμερα στον χώρο της κουζίνας και του γυμναστηρίου των υπαλλήλων χωρίς να ερωτηθούν οι ίδιοι. Στη συνέχεια, ρωτά αν έγινε άρση απορρήτου των εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης του Στάθη, καθώς και των sms του, και ζητά απάντηση από τη μάνατζερ του ξενοδοχείου, γιατί επί πέντε μέρες αδιαφόρησε για την εξαφάνισή του.

Οι ακριβείς συνθήκες

Εάν τελικά αποδειχθεί ότι η σορός ανήκει στον Στάθη, ο αδελφός του Γιώργος ζητά να διευκρινιστούν οι ακριβείς συνθήκες θανάτου, ενώ ξεκαθάρισε ότι πρέπει να διενεργηθεί το συντομότερο και δεύτερη ιατροδικαστική στην Ελλάδα.

Ο Γιώργος Ανθης εμμένει στην αρχική του θέση πως ο αδελφός του δεν θα έφτανε ποτέ στο σημείο να αυτοκτονήσει, καθώς ήταν ένας άνθρωπος ιδιαίτερα δραστήριος, με όνειρα για το μέλλον του. Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και η ψυχολόγος του 33χρονου αγνοουμένου, στην οποία είχε απευθυνθεί για συμβουλές αυτοεξέλιξης.

Από την πλευρά του ο δικηγόρος της οικογένειας Σταύρος Γεωργίου κατηγορεί τις βρετανικές Αρχές που από την πρώτη στιγμή μίλησαν για αυτοκτονία, ενώ δεν υπήρχαν στοιχεία, και εκφράζει τον προβληματισμό του για τον όχι και τόσο μικρό αριθμό νεκρών που βρέθηκε κατά το τελευταίο δίμηνο στον κόλπο του Μπίγκμπερι στη Βρετανία.
«Είμαστε ξεκάθαροι ότι πρόκειται για ανθρωποκτονία από πρόθεση» σημείωσε ο κ. Γεωργίου.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Η έπαυλη-φάντασμα και η σεξουαλική κακοποίηση μαθητή σε εκδρομή

Ιστορίες με φαντάσματα, πνεύματα, ανεξήγητους θανάτους και δύο τρομακτικές...