Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος μιλάει στην Espresso για τη φημολογούμενη επιστροφή του στην τηλεόραση

Επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από καιρό;

«Είναι όλα ψέματα. Εγώ προσωπικά, ως Πάνος Μιχαλόπουλος, δεν γνωρίζω απολύτως τίποτα, δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Το “χρηματοκιβώτιο Μιχαλόπουλος” έκλεισε».

  • Από τον Νίκο Νικόλιζα

Με αυτή τη φράση ο γνωστός και ακριβοθώρητος ηθοποιός Πάνος Μιχαλόπουλος, από το εξωτερικό όπου βρίσκεται, αποκλειστικά μέσω της «Espresso», βάλει τέλος στη φημολογία επιστροφής του στην τηλεόραση, η οποία τα τελευταία εικοσιτετράωρα κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Με την Ειρήνη Παππά

Ολα ξεκίνησαν την περασμένη Παρασκευή, όταν η τηλεκριτικός Αφροδίτη Γραμμέλη αποκάλυψε στο «Πρωινό μας» και στη Φαίη Σκορδά τη συνέντευξη που έκανε με τον γνωστό σκηνοθέτη Μανούσο Μανουσάκη, η οποία θα προβληθεί σήμερα το πρωί στον Σκάι. Σύμφωνα με την τηλεκριτικό, ο σκηνοθέτης με τις μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του της αποκάλυψε και τις διαπραγματεύσεις στις οποίες βρίσκεται με τον σπουδαίο και δυσεύρετο Πάνο Μιχαλόπουλο, ο οποίος έχει να εμφανιστεί στην ελληνική τηλεόραση περισσότερα από 15 χρόνια.

Διαβάστε επίσης: Δείτε πώς είναι σήμερα η μεγάλη «κόρη» του Μιχαλόπουλου από τη σειρά «Νταντά για όλες τις δουλειές»

Από την τηλεοπτική σειρά «Τα λιονταράκια του κυρ Ηλία»

Ανέφερε χαρακτηριστικά η Αφροδίτη Γραμμέλη: «Συνάντησα τον Μανούσο Μανουσάκη με αφορμή τη συνέχιση του “Κόκκινου Ποταμιού”. Να τα λέμε για τους ανθρώπους που εκτιμάμε και που φιλοξενούμε στην εκπομπή. Η συνέντευξη είναι μεγάλη και θα τη δούμε τη Δευτέρα στο “Πρωινό μας”. Ο Μανούσος Μανουσάκης μού αποκάλυψε τι σκέφτεται να κάνει του χρόνου, οριστικά.

0350 PAYLOPOYLOS MIXALOPOYLOS 05092007Επιστρέφει, όπως είναι γνωστό, το “Τμήμα Ηθών” στον ΑΝΤ1 με δύο επεισόδια την εβδομάδα. Αυτό που δεν ξέρουμε είναι ότι ο Πάνος Μιχαλόπουλος, ο οποίος απέχει εδώ και πολλά χρόνια από την τηλεόραση με δική του απόφαση και επιλογή, βρίσκεται σε πάρα πολύ καλό δρόμο συζητήσεων προκειμένου να επιστρέψει στην σειρά.

0026 MIXALOPOYLOS ASLANIS 1993 Η διαπραγμάτευση γίνεται μεταξύ των δύο ανδρών, δηλαδή μεταξύ του Μανούσου Μανουσάκη και του Πάνου Μιχαλόπουλου. Ελπίζουμε να κλειδώσει και να οριστικοποιηθεί. Είναι σε διαδικασία διαπραγμάτευσης. Είμαι πολύ καθαρή και σαφής, και πιστεύει ο Μανούσος ότι αυτή η συμφωνία θα ολοκληρωθεί».

Από την ταινία «Ροζ γάτος»

Ωστόσο ο Πάνος Μιχαλόπουλος, ο οποίος βρίσκεται σε ταξίδι στο εξωτερικό, ήταν απόλυτος σε όσα ανέφερε. Πάντα ευγενικός, λιγομίλητος και λόγω της μακρόχρονης φιλίας που έχει με τον υπογράφοντα, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι όλα ψέματα, αγόρι μου. Με πήραν τηλέφωνο και εμένα φίλοι και γνωστοί και μου τα είπαν εδώ που βρίσκομαι.

0945 XAIKALIS MIXALOPOYLOS KIRIAKOY 2592007 Επειδή σε εμπιστεύομαι και έχω δώσει τα τελευταία χρόνια ορισμένες συνεντεύξεις μόνο σε εσένα, σου λέω το εξής: Αυτά τα οποία γράφονται είναι όλα ψέματα. Δεν γνωρίζω τίποτα και δεν έχω καμιά πρόταση για το “Τμήμα Ηθών”. Δεν γνωρίζω το θέμα και δεν θα έκανα κάτι για τον ΑΝΤ1, για τον λόγο που γνωρίζεις εσύ από παλιά. Δισεκατομμύρια έχω χαρίσει. Αλλα, όχι. Τελείωσε. Το “χρηματοκιβώτιο” έκλεισε».

0923 RAMPOTA MIXALOPOYLOS ELENI KRITA 2592007
Και ποιο είναι το «αγκάθι» που κρατάει παγωμένες τις σχέσεις του με τον ΑΝΤ1 εδώ και πολλά χρόνια; Η απόλυση του γιου του από το κανάλι του Αμαρουσίου, όπου εργαζόταν ως τεχνικός, στα τέλη της δεκαετίας του 2000. Μάλιστα, τότε συζητιόταν το όνομά του για να συμμετάσχει στο «Dancing with the stars», κάτι που δεν έγινε τελικά, γιατί, όπως είχε αναφέρει ο γνωστός ηθοποιός σε συνέντευξή του το 2010, ήταν πολύ χολωμένος από την άδικη απόλυση του γιου.

0002 VERLEKIS PARAVAS MIXALOPOYLOS 1992 Ελεγε χαρακτηριστικά τότε: «Να συμμετάσχω στο αυτοαποκαλούμενο talent show του ΑΝΤ1 που έδιωξε τον γιο μου, τον Σωτήρη, ύστερα από 12 χρόνια που δούλευε εκεί ως οπερατέρ; Πλάκα μου κάνεις; Επεσα από τα σύννεφα όταν τον απέλυσαν. Μου έλεγε παλιά ο Κυριακού ότι “το παιδί σου είναι και παιδί μου” και “ο μισός ΑΝΤ1 χτίστηκε από σένα”, κι αφήνει κάποια ανθρωπάκια του να διώχνουν το παιδί μου – “παιδί του”;

Με τον Στάθη Ψάλτη και την Καίτη Φίνου

Και θα πάω εγώ να του χορέψω και στο “Dancing”; Χυδαιότητα είναι αυτό». Να θυμίσουμε πως ο σπουδαίος ηθοποιός, με τις τεράστιες επιτυχίες στο ενεργητικό του, το 2008 αποφάσισε να κατεβάσει ρολά τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και στα θέματα δημοσιότητας.

Σκηνή από το θεατρικό «Φιλουμένα Μαρτουράνο»

Ο ίδιος τα τελευταία χρόνια μέσα από τις δύο αποκλειστικές συνεντεύξεις που παραχώρησε στον υπογράφοντα και στην «Espresso» είχε μιλήσει για την αλλαγή στη ζωή του και την καθημερινότητά του, καθώς πλέον βρίσκεται πολύ κοντά στη γη των προγόνων του, στην Καλαμάτα, ως αγρότης.

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....