Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Πώς θα ήταν τα παιδιά αγαπημένων ζευγαριών σε ταινίες ή τηλεοπτικές σειρές

Οι... απόγονοι του Σούπερμαν και της Λόις Λέιν, της Ρόουζ και του Τζακ του «Τιτανικού», της Μόνικα και του Τσάντλερ από τα «Φιλαράκια»

Εχετε ποτέ αναρωτηθεί πώς θα ήταν τα παιδιά των αγαπημένων σας ζευγαριών σε ταινίες ή τηλεοπτικές σειρές;

  • Από τον Βασίλη Χονδρογιάννη

Να σας ικανοποιήσει την περιέργεια ανέλαβε καλλιτέχνης, ο οποίος με τη βοήθεια Τεχνητής Νοημοσύνης δημιούργησε, μεταξύ άλλων, φωτογραφίες από τους απογόνους του Σούπερμαν και της Λόις Λέιν, της Ρόουζ και του Τζακ του «Τιτανικού», της Μόνικα και του Τσάντλερ από τα «Φιλαράκια», των Ντάνι, Σάντι του «Grease», όπως και των Μπέιμπι και Τζόνι του «Dirty Dancing».

Ο Βραζιλιάνος καλλιτέχνης Ιντρελι Λέλι Ντιάο εξήγησε στην «Daily Mail» ότι για να «γεννηθούν» τα παιδιά των λατρεμένων ζευγαριών της τηλεόρασης ή του κινηματογράφου χρησιμοποίησε συντονισμένα τις εφαρμογές Faceapp, Remini και Gradient, οι οποίες λειτουργούν με Τεχνητή Νοημοσύνη. Στη συνέχεια έβαλε τη δική του καλλιτεχνική πινελιά, προσαρμόζοντας τις φωτογραφίες των παιδιών κατά τα γούστα του, με τη βοήθεια του Photoshop.

grease
Σάντι Ολσον και Ντάνι Σούκο στο «Grease»

«Φτυστός» ο μπαμπάς του θα ήταν ο γιος της «Σάντι Ολσον» και του «Ντάνι Σούκο», τους οποίους υποδύθηκαν στο «Grease» η Ολίβια Νιούτον Τζον και ο Τζον Τραβόλτα.

Αντίθετα, από τη μαμά της φαίνεται ότι πήρε η κόρη της χολιγουντιανής σταρ «Αννα» και του βιβλιοπώλη «Γουίλιαμ» του «Notting Hill».

notting hill
«Αννα» και «Γουίλιαμ» στο «Notting Hill»

Ο απόγονος της «Ρόουζ» και του «Τζακ», σε περίπτωση που ο τελευταίος επιβίωνε στην ταινία «Τιτανικός», θα είχε τα μάτια του Λεονάρντο ντι Κάπριο και τα χείλη της Κέιτ Γουίνσλετ.

rose
Ρόουζ και Τζακ στην ταινία «Τιτανικός»

Από την άλλη, το παιδί του Spider-Man και της Μέρι Τζέιν Γουότσον στην αρχική τριλογία «Spider-Man» θα είχε τα μαλλιά της Κίρστεν Ντανστ και το χαμόγελο του Τόμπι Μαγκουάιρ, αντίστοιχα.

Τις φακίδες της Φράνσις, την οποία υποδύθηκε η Τζένιφερ Γκρέι, και τα ζυγωματικά του Τζόνι, τον οποίο ενσάρκωσε ο Πάτρικ Σουέιζι από το «Dirty Dancing», θα είχε το παιδί τους.

dirty dancing
Μπέιμπι και Τζόνι στο «Dirty Dancing»

Ομως, ο καρπός του έρωτα του Σαμ και της Μόλι από την ταινία «Αόρατος εραστής» («Ghost») θα έφερνε πιο πολύ στην Ντέμι Μουρ παρά στον Πάτρικ Σουέιζι.

Δύο πρόσωπα θα είχε το παιδί του Σούπερμαν και της αγαπημένης του, ανάλογα με τους ηθοποιούς που τους υποδύθηκαν. Ο γιος του πρώτου κινηματογραφικού Σούπερμαν της ιστορίας, Κρίστοφερ Ριβ, και της «Λόις Λέιν», Μάργκο Κίντερ, θα είχε το βλέμμα του πατέρα του και τις γωνίες του προσώπου της μητέρας του. Στον πατέρα του θα έφερνε περισσότερο και ο γιος του έφηβου Κλαρκ Κεντ και της Λάνα Λανγκ στην τηλεοπτική σειρά «Smallville», κατά κόσμον Τομ Γουέλινγκ και Κριστίν Κρουκ.

superman
Κρίστοφερ Ριβ και «Λόις Λέιν» στον «Σούπερμαν»

«O σωματοφύλακας» Φρανκ, κατά κόσμον Κέβιν Κόστνερ, αν ολοκλήρωνε τον έρωτά του με τη «Ρέιτσελ» (Γουίτνεϊ Χιούστον), θα αποκτούσε αγόρι.

bodygaurd
«O σωματοφύλακας» Φρανκ και η «Ρέιτσελ»

Από την άλλη, ο «Μάρτι» (Μάικλ Τζ. Φοξ) και η «Τζένιφερ Πάρκερ» (Κλόντια Γουέλς) του «Επιστροφή στο Μέλλον» θα έκαναν κορίτσι. Ο γιος του «Ρόμπερτ» (Κλιντ Ιστγουντ) και της «Φραντσέσκα» (Μέριλ Στριπ) στο «The Bridges of Madison County» θα είχε τη σπιρτάδα της Στριπ. Ο γιος του «Ρόναλντ» (Πάτρικ Ντέμπσι) και της «Σίντι» (Αμάντα Πίτερσον) του «Can’t Buy Me Love» θα έφερνε περισσότερο στον πατέρα του. Στον πατέρα του θα έμοιαζε πιο πολύ και ο γιος του «Αλεξ» (Κιάνου Ριβς) και της «δρος Κέιτ» (Σάντρα Μπούλοκ) στο «The Lake House».

Αν ο «Τσάντλερ» και η «Μόνικα» αποκτούσαν βιολογικό παιδί στα «Φιλαράκια», θα ήταν αγόρι και θα έμοιαζε εντυπωσιακά με τον Μάθιου Πέρι – αν και θα είχε τα μάτια της Κόρτνεϊ Κοξ. Οσον αφορά το έτερο δημοφιλές ζευγάρι της σειράς, «Ρος» και «Ρέιτσελ», αν αποκτούσαν δεύτερο παιδί μετά την Εμα, θα ήταν αγόρι και θα έμοιαζε περισσότερο στον Ντέιβιντ Σουίμερ παρά στην Τζένιφερ Ανιστον.

monica
«Τσάντλερ» και «Μόνικα» στα «Φιλαράκια»

Τέλος, αν η «Γουένσντεϊ Ανταμς» έμενε έγκυος από τον «Τάιλερ Γκάπλιν» στη σειρά «Wednesday», που έκανε ρεκόρ τηλεθέασης φέτος, θα αποκτούσε μια κόρη, το πρόσωπο της οποίας θα συνδύαζε αρμονικά τα χαρακτηριστικά της Τζένα Ορτέγκα και του Χάντερ Ντούχαν.

{{-PCOUNT-}}22{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...