Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Μάνα-ντετέκτιβ ψάχνει τους δολοφόνους που σκότωσαν τον γιο της, Γιώργο Λυγερό

Ο μοναχικός και επίπονος αγώνας μιας μητέρας που αγωνίζεται να βρεθούν οι δολοφόνοι του παιδιού της και να λογοδοτήσουν συγκλονίζει, ενώ ταυτόχρονα μέσα από την προσπάθειά της αναδεικνύεται ο βαλτώδης υπόκοσμος των ναρκωτικών και των γκέτο της διακίνησης.

Ο 30χρονος Γιώργος Λυγερός βρέθηκε νεκρός πριν από ενάμιση μήνα σε πλατεία του Ζεφυρίου, χτυπημένος βάναυσα και με εμφανή σημάδια άγριας κακοποίησης.
Οταν ένας περίοικος άκουσε τα ουρλιαχτά πόνου και ενημέρωσε το ΕΚΑΒ, ο νεαρός είχε ακόμα σφυγμό. Ωστόσο, ώσπου να φτάσει το ασθενοφόρο -ύστερα από περίπου δύο ώρες, σύμφωνα με όσα διαπίστωσε η μητέρα του- ήταν ήδη αργά. Τη σορό του παρέλαβε αργότερα το γραφείο τελετών με μέριμνα των αστυνομικών. Η μητέρα του 30χρονου δεν γνώριζε το παραμικρό και ήταν κρεμασμένη από το τηλέφωνο περιμένοντας ένα νέο από το παιδί της.

4 5 φ2 hqdefault
Με την κοπέλα του

Τελικά, έμαθε το φρικτό μαντάτο όταν την κάλεσαν στο αστυνομικό τμήμα για να παραλάβει τα προσωπικά του αντικείμενα. Στη συνέχεια, η μητέρα βρήκε στο γραφείο τελετών τα ρούχα που φορούσε ο Γιώργος, τα οποία κανείς δεν εξέτασε εργαστηριακά, για να βοηθηθεί η έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών. Τα ρούχα του νεαρού είχαν κηλίδες αίματος και καψίματος, ενώ ένα καλώδιο ρεύματος ήταν περασμένο στη βερμούδα του.

Δεύτερο ξεκίνημα

Οι ανατριχιαστικές ανακαλύψεις τις οποίες έκανε η μητέρα και περιέγραψε στο «Φως στο τούνελ» προέκυψαν από την υπεράνθρωπη προσπάθεια που έκανε η ίδια για να συνθέσει το παζλ του θανάτου. Σύμφωνα με όσα είπε στην Αγγελική Νικολούλη, ο Γιώργος είχε καταφέρει να ξεφύγει από τη βαριά αλυσίδα των ναρκωτικών που τον τραβούσε στον πάτο. Πλήρωσε για τα λάθη του, έκανε ένα δεύτερο ξεκίνημα και μάλιστα σε λίγο καιρό θα τελείωνε τις σπουδές του στη γραφιστική.

4 5 φ3 Clipboard05

Για τη δόση της

Στον ίδιο βούρκο, όμως, είχε παραμείνει η κοπέλα που προσπάθησε να βοηθήσει και να την απομακρύνει από τα ναρκωτικά, γι’ αυτό βρέθηκε μαζί της στα γκέτο της παρανομίας απ’ όπου προμηθευόταν τη δόση της στο Ζεφύρι. Η τραγική μητέρα έπαιξε τον ρόλο του ντετέκτιβ και συγκέντρωσε μαρτυρίες, σύμφωνα με τις οποίες εκείνο το απόγευμα τρία άτομα έβαλαν τον Γιώργο με τη βία σε ένα αυτοκίνητο.

«Το σώμα του φαινόταν καμένο και χτυπημένο, ήταν σε πολύ χάλια κατάσταση. Πιστεύω πως είτε του το φόρεσαν για να τον σύρουν ή για να τον βασανίσουν» είπε στο «Φως στο τούνελ» η μητέρα του για το καλώδιο που του είχαν περάσει.

4 5 φ4 Clipboard04
Τα ρούχα τους

«Η Αστυνομία δεν ενδιαφέρθηκε να εξετάσει τα ρούχα και τα παπούτσια του, ούτε και το κινητό του. Κάλεσα μπροστά τους το τηλέφωνο του Γιώργου και τους είπα πως δουλεύει ακόμα, ότι κάποιος πρέπει να το έχει. Το άκουσαν, αλλά δεν έδωσαν καμία σημασία» κατήγγειλε με πίκρα.

Τα ρούχα και τα υπόλοιπα ευρήματα η μητέρα τα έστειλε μόνη της στο εργαστήριο του γενετιστή δρος Γιώργου Φιτσιάλου, ο οποίος ερευνά εάν το αίμα ήταν του Γιώργου ή των ασύλληπτων δολοφόνων του.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....