Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Δράκος αγοριών

Προκάλεσε το δικαστήριο ο Σειραγάκης που δήλωσε ότι «μπλέχτηκα σε μια κατάσταση που προϋπήρχε»!

Ολα ήταν μέρος ενός «παιχνιδιού μύησης». Δεν είχα σεξουαλικό κίνητρο! Αμετανόητος εμφανίστηκε ενώπιον της Δικαιοσύνης και του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Πειραιά ο παιδεραστής Νίκος Σειραγάκης που δεν αποδέχτηκε την κατηγορία της ασέλγειας σε βάρος των ανηλίκων και δήλωσε πως ο ίδιος ενεπλάκη σε μια κατάσταση που… προϋπήρχε!

Η πολύκροτη δίκη που καθίζει στο εδώλιο του κατηγορουμένου τον «δράκο αγοριών» Νίκο Σειραγάκη ξεκίνησε χθες κεκλεισμένων των θυρών. Δεκαέξι μήνες μετά την προφυλάκισή του ο πρώην προπονητής μπάσκετ, ο οποίος με βάση το βούλευμα που εκδόθηκε αντιμετωπίζει κατηγορίες για ασέλγεια ή απόπειρα ασέλγειας σε βάρος πενήντα τριών ανηλίκων, εμφανίστηκε ενώπιον της Δικαιοσύνης προκειμένου να λογοδοτήσει για τις αποτρόπαιες πράξεις του. Ωστόσο, όταν ρωτήθηκε από την έδρα αν είχε να πει κάτι, εμφανίστηκε το ίδιο προκλητικός όπως και τη στιγμή της σύλληψής του. Σύμφωνα με πληροφορίες, επανέλαβε ότι δεν παρέσυρε ο ίδιος τους ανηλίκους και ισχυρίστηκε πως όσα συνέβησαν ήταν μέρος ενός «παιχνιδιού μύησης» των παιδιών σε μια προσπάθεια να… ξεπεράσουν τα ταμπού και τις φοβίες τους, από την οποία εξέλειπε το σεξουαλικό κίνητρο. Εντυπωσιακό είναι το γεγονός πως τηρώντας την προκλητική του στάση υποστήριξε πως ο ίδιος δεν έκανε τίποτε άλλο παρά να εμπλακεί σε μια κατάσταση που προϋπήρχε, χωρίς ωστόσο να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις. Παράλληλα, αρνήθηκε την κατηγορία της κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας.f12r854r

Πάντως, αν έπρεπε να δοθεί ένας χαρακτηρισμός στη χθεσινή, πρώτη μέρα της δίκης, αυτός θα ήταν «επεισοδιακή». Ο Νίκος Σειραγάκης έφτασε γύρω στις 9.00 το πρωί στο Δικαστικό Μέγαρο Πειραιά, συνοδευόμενος από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Ωστόσο, έπρεπε να περάσουν δύο ώρες μέχρι να καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου, αφού το δικαστήριο αναγκάστηκε να διακόψει τις εργασίες του, εξαιτίας ενός τηλεφωνήματος για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στο κτίριο των δικαστηρίων του Πειραιά. Αμέσως ειδική μονάδα της αστυνομίας εκκένωσε τον χώρο, όμως λίγο αργότερα επιβεβαιώθηκε πως επρόκειτο για τηλεφώνημα-φάρσα. Ετσι, γύρω στις 11.00 οι δικαστές ανέβηκαν και πάλι στην έδρα και κήρυξαν την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας που ξεκίνησε με την κλήρωση των ενόρκων. Μετά από λίγο υπήρξε και δεύτερη διακοπή της δίκης, καθώς τόσο η υπεράσπιση όσο οι οικογένειες των θυμάτων ζήτησαν να συνεχιστεί η διαδικασία κεκλεισμένων των θυρών. Κατόπιν τούτου οι δικαστές και οι ένορκοι αποσύρθηκαν για λίγα λεπτά και όταν επέστρεψαν, η πρόεδρος ανακοίνωσε ότι το αίτημα γίνεται δεκτό λόγω της φύσεως του αδικήματος, της ανηλικότητας των θυμάτων, αλλά και του κινδύνου διασυρμού που αντιμετωπίζουν τα παιδιά και οι οικογένειές τους. Η πρώτη μέρα της δίκης ολοκληρώθηκε με τις καταθέσεις δύο μαρτύρων και το δικαστήριο διέκοψε για τις 24 Απριλίου.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο 48χρονος προπονητής είναι τετελεσμένη κατάχρηση σε ασέλγεια είκοσι πέντε ανηλίκων που δεν συμπλήρωσαν τα δεκατέσσερα έτη, τετελεσμένη κατάχρηση σε ασέλγεια επτά ανηλίκων που συμπλήρωσαν τα δεκατέσσερα έτη και αποπλάνηση δύο παιδιών που δεν συμπλήρωσαν τα δώδεκα έτη, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση. Επίσης αντιμετωπίζει τα αδικήματα της τετελεσμένης και σε απόπειρα αποπλάνησης δεκατριών παιδιών που συμπλήρωσαν τα δώδεκα έτη και σε απόπειρα αποπλάνησης τεσσάρων παιδιών που συμπλήρωσαν τα δεκατέσσερα έτη, ασέλγειας παρά φύση δύο προσώπων νεότερων των δεκαεπτά ετών και κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας διά ηλεκτρονικού υπολογιστή κατά συνήθεια.

ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΜΑΡΗ

ΦΩΤ.: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΟΛΦΟΜΗΤΣΟΣ


Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τα ομαδικά όργια

Στις 2 Δεκεμβρίου του 2011 η κοινωνία του Ρεθύμνου και συνάμα το πανελλήνιο «πάγωσαν» από την είδηση της σύλληψης του 47χρονου προπονητή μπάσκετ Νικόλαου Σειραγάκη με την κατηγορία της παιδεραστίας. Οι αστυνομικοί μετά από πολυήμερη παρακολούθηση κατάφεραν να τον πιάσουν τη στιγμή που επιχειρούσε να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες σεξουαλικές του ορέξεις πάνω στο άγουρο κορμί ενός ακόμη μαθητή του. Ο εκπαιδευτικός και πατέρας δύο ανήλικων αγοριών οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Ρεθύμνου, όπου ακόμη και οι έμπειροι αστυνομικοί ανατρίχιασαν από τις αποκαλύψεις για τα όσα έκανε στους μαθητές του: ειδεχθείς πράξεις τις οποίες αδυνατεί να χωρέσει ανθρώπινος νους. Αρχικά, δεκατρία αγόρια, ηλικίας από δώδεκα έως δεκαπέντε ετών, που κατάφεραν να μαζέψουν τα κομμάτια της ψυχής τους, περιέγραψαν στους άνδρες της Ασφάλειας με κάθε λεπτομέρεια τον τρόπο με τον οποίο τα πλησίαζε ο δάσκαλος και προπονητής τους, αλλά και πώς τα έπειθε να συνευρίσκονται μαζί του ή να παίρνουν μέρος σε ομοφυλοφιλικά ομαδικά όργια. Προκειμένου να πετύχει τους στόχους του κατάφερε να φαντάζει… θεός στα μάτια τους, ώστε να αποκτήσει την εμπιστοσύνη τους.

Το τίμημα όμως για τους ανηλίκους ήταν να περάσουν από μια διαδικασία μύησης, όπως ο ίδιος την ονόμαζε. Αν κάποιοι από αυτούς τα κατάφερναν, γίνονταν πιο γρήγορα άνδρες ή «Σπαρτιάτες», όπως χαρακτηριστικά τους αποκαλούσε. Η μύηση περιλάμβανε σκληρές δοκιμασίες, υπακοή στους κανόνες που εκείνος επέβαλλε, αλλά και σεξουαλική επαφή μεταξύ τους. Οι καταθέσεις που έδωσαν τα παιδιά στην Ασφάλεια είχαν προκαλέσει κι εξακολουθούν να προκαλούν σοκ και να λυγίζουν ακόμη και τους πιο ψύχραιμους. «Θα μου έδειχνε πώς να γίνω δυνατός άνδρας. Ετσι άρχισε να με αγγίζει» αναφέρει ένας από τους ανηλίκους, προκαλώντας αηδία για τη δράση του αδίστακτου άνδρα σε ολόκληρο το πανελλήνιο. «Με οδήγησε σε ένα ξωκλήσι ενός χωριού, στο οποίο δεν είχα πάει ποτέ μου. Ηταν όμως αρκετά μακριά από το σπίτι μου. Λίγο προτού μπούμε στο αυτοκίνητο με ενημέρωσε με δυο λόγια ότι εκεί που θα πηγαίναμε θα καθόμασταν στη φύση και θα μου έδειχνε τρόπους για το πώς θα γίνω πιο δυνατός και σωστός άνδρας. Δεν κατάλαβα ακριβώς τι ήθελε να πει, αλλά τον ακολούθησα αφού ήταν προπονητής μου και τον εμπιστευόμουν. Υστερα άρχισε να με ακουμπάει, πρώτα στο χέρι. Αμέσως ένιωσα περίεργα, αμήχανα. Ντρέπομαι. Δεν μπορώ να πω άλλα, αφήστε με, σας παρακαλώ» είπε συγκλονισμένο ένα άλλο από τα δεκάδες αθώα θύματα του εκπαιδευτικού και προπονητή μπάσκετ παιδικών κι εφηβικών τμημάτων.

Ο ίδιος στην απολογία του υποστήριξε ότι πράγματι είχε πλησιάσει και ασελγήσει σε ανήλικους μαθητές του, ωστόσο, όπως είχε ισχυριστεί: «Ηρθαν μαζί μου με τη δική τους συναίνεση». Κατά τη μεταφορά του στο δικαστικό μέγαρο εκατοντάδες άνθρωποι που είχαν συγκεντρωθεί για να τον αποδοκιμάσουν, προσπάθησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό για να λιντσάρουν το ανθρωπόμορφο τέρας. Ωστόσο, μόνο ένας τα κατάφερε και τον γρονθοκόπησε… Το παιδί του καφενείου που βρίσκεται στο δικαστικό μέγαρο. Ο Νικόλαος Σειραγάκης κρίθηκε προφυλακιστέος. Μετά το τέλος της κύριας ανάκρισης, σύμφωνα με το δικαστικό έγγραφο που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Εφετών Κρήτης, ο 47χρονος προπονητής φέρεται να ικανοποίησε ή να επιχείρησε να ικανοποιήσει τις διαστροφικές του ορέξεις πάνω στα άγουρα κορμιά συνολικά πενήντα τριών ανήλικων αγοριών, ηλικίας από έντεκα έως δεκαπέντε ετών.

Επτά μήνες μετά τη σύλληψή του ασκήθηκε νέα δίωξη σε βάρος του κατόπιν της έκθεσης που εστάλη από την Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, βάσει της οποίας στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του Σειραγάκη, που είχε κατασχεθεί τη μέρα της επιχείρησης, βρέθηκαν σκληρά βίντεο πορνογραφίας, στα οποία πρωταγωνιστούσαν ανήλικα παιδιά.

ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...