Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Βροχή οι καταγγελίες γυναικών στην Κρήτη για ενδοοικογενειακή βία

Διαδέχονται η μία την άλλη οι καταγγελίες γυναικών στην...

Η «μαύρη αγορά» δοτών σπέρματος

Τη «μαύρη αγορά» των σούπερ δοτών σπέρματος στις ΗΠΑ...

Δεν θα πιστέψετε ποιος διάσημος τραγουδιστής είναι το αγοράκι στη φωτογραφία

Ο 37χρονος σήμερα διάσημος τραγουδιστής ανέβασε μια φωτογραφία του...

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος για τον χωρισμό του: «Είναι ένας μικρός θάνατος»

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος παραβρέθηκε στην παρουσίαση του νέου βιβλίου...

Τρέλα μεγαλείου στον γάμο της χρονιάς

Αχρείαστη χλιδή εκατομμυρίων στην Τζια, στο τετραήμερο γλέντι του Νίκου Λάσκαρη και της Τζώρτζιας Ευσεβίου, την ώρα που οι Ελληνες ξεροστάλιαζαν στις ουρές των ΑΤΜ – Το χολιγουντιανό beach party, το μπλε νυφικό
και τα βασιλικά γεύματα (με αστακούς και άφθονη σαμπάνια) από τους top chefs

Στα όρια της επιδειξιομανίας
Αχρείαστη χλιδή εκατομμυρίων στην Τζια, στο τετραήμερο γλέντι του Νίκου Λάσκαρη και της Τζώρτζιας Ευσεβίου, την ώρα που οι Ελληνες ξεροστάλιαζαν στις ουρές των ΑΤΜ

Μπορεί σε κάθε γωνιά της χώρας τα ΑΤΜ να «στέγνωναν» σιγά σιγά από ρευστό το Σάββατο, ωστόσο στην Τζια η χλιδή περίσσευε και τα… εκατομμύρια είχαν ήδη πέσει βροχή για τον γάμο-υπερπαραγωγή του επιχειρηματία και μεγαλομετόχου του μπασκετικού Αρη Νίκου Λάσκαρη με την αγαπημένη του και μητέρα του παιδιού του Τζώρτζια Ευσεβίου.

ΑΠΟ ΤΗ
ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ
Φωτό: Δημήτρης Γκολφομήτσος

fd34te4wfg 1Από το πρωί της Πέμπτης έως και το βράδυ της Κυριακής το νησί ζούσε στον ρυθμό του θρησκευτικού γάμου του ζευγαριού (έχει κάνει πολιτικό) και οι κάτοικοι επί τέσσερα μερόνυχτα «μετρούσαν» πολυτελείς θαλαμηγούς, μαύρα τζιπ και φορτωμένα κοντέινερ να πηγαινοέρχονται στους δρόμους και στις πλαζ! Παραλίες μετατράπηκαν σε συναυλιακούς χώρους για να φιλοξενήσουν τον Αντώνη Ρέμο, τις Μέλιsses και άλλα συγκροτήματα, χρυσά μαχαιροπίρουνα έλαμπαν πάνω σε ροτόντες, πασίγνωστοι chefs ανέλαβαν να ικανοποιήσουν τον ουρανίσκο των υψηλών προσκεκλημένων, ενώ ναυλώθηκε και ελικόπτερο για να μεταφέρει τον Αρχιεπίσκοπο της Κύπρου Χρυσόστομο προκειμένου να τελέσει το μυστήριο (η νύφη είναι δικηγόρος με καταγωγή από τη Μεγαλόνησο και «άκρες» στον Λίβανο). Το λιμάνι της Τζιας κατέκλυσαν υπερπολυτελείς θαλαμηγοί που μετέφεραν προσκεκλημένους από Ελβετία (εκεί ζει μόνιμα το ζευγάρι), Κύπρο, Λίβανο, Αμερική, ενώ οι δρόμοι «έκλεισαν» από δεκάδες μαύρα βαν-λιμουζίνες και φορτηγά.

Το πρωί της Πέμπτης έφτασαν με κάθε μέσο οι πρώτοι προσκεκλημένοι, τους οποίους παρέλαβαν τα ογκώδη τζιπ και τους μετέφεραν στα ξενοδοχεία μαζί με τους δεκάδες επαγγελματίες (κομμωτές, make up artists, μασέρ κ.ά.)! Το βράδυ έδωσαν όλοι ραντεβού στην υπερπολυτελή βίλα του επιχειρηματία Λάσκαρη, στην περιοχή Μελισσάκι.

fd34te4wfg 3Στις ροτόντες με τα πορσελάνινα πιάτα και τα χρυσά μαχαιροπίρουνα κυριαρχούσε το μπλε χρώμα (το αγαπημένο της νύφης). Το μενού με ψάρια και άλλα εκλεκτά εδέσματα επιμελήθηκε ο γνωστός σεφ Χριστόφορος Πέσκιας. Οταν ήρθε η ώρα του γλυκού, ανέλαβε ο Στέλιος Παρλιάρος που «σέρβιρε» μοναδικές δημιουργίες συνοδεία σαμπάνιας.

Βαν-λιμουζίνες

Για το βράδυ της Παρασκευής το ζευγάρι είχε φροντίσει να κάνει κάτι εντελώς διαφορετικό. Τα βαν-λιμουζίνες μετέφεραν τους καλεσμένους στην πλατεία της Χώρας, όπου στήθηκε παραδοσιακό γλέντι. Το ψητοπωλείο Καλοφαγάς έστρωσε όλα τα τραπέζια που γέμισαν με κρεατικά της ώρας, κεφτεδάκια, τηγανητές πατάτες, τζατζίκι, φέτα, χωριάτικη σαλάτα και ψημένο ψωμί στα κάρβουνα! Το κέφι άναψε και μια ορχήστρα άρχισε να παίζει νησιώτικα τραγούδια, με την κουμπάρα, τη δημοσιογράφο Μαρία Νικόλτσιου, να ανοίγει τον χορό και τη νύφη να τα δίνει όλα, όταν άρχισε να παίζει το ανατολίτικο «Στην αγορά του Αλ Χαλίλι».

Η μεγάλη μέρα ήταν το Σάββατο. Ο γάμος ήταν προγραμματισμένος για τις 7.00 το απόγευμα, αλλά άρχισε λίγο πριν από τις 8.00, λόγω της καθυστερημένης άφιξης της νύφης fd34te4wfg 15στο εκκλησάκι της Αγίας Ειρήνης, στο Βουρκάρι. Η Τζώρτζια Ευσεβίου φορώντας μπλε νυφικό (της Vivienne Westwood!) κατέφθασε με κάμπριο Porsche, συνοδευόμενη από οκτώ παρανυφάκια. Το ζευγάρι μετά το μυστήριο αποχώρησε με το όχημα αντίκα προκειμένου να αλλάξει ρούχα για τη γαμήλια δεξίωση στην περιοχή «Κόκα»!

Το μενού της βραδιάς επιμελήθηκε ο Λευτέρης Λαζάρου και τη διασκέδαση των καλεσμένων ανέλαβε ο Αντώνης Ρέμος με τους Χαΐνηδες.

Το τετραήμερο γλέντι ολοκληρώθηκε την Κυριακή στην παραλία Μαράδες, με beach party-υπερπαραγωγή! Τα συγκροτήματα Μέλιsses, 48 ώρες και άλλες δύο μπάντες διασκέδασαν τους παρευρισκομένους μέχρι αργά το βράδυ.

Το ασθενοφόρο και οι δωρεές του ζεύγους στον δήμο

Δώρο αρκετών χιλιάδων ευρώ έκανε το ζεύγος Λάσκαρη – Ευσεβίου στον Δήμο Κέας πριν από την «κατάληψη» του νησιού. Αν και φανερά εκνευρισμένος (αρχικά) από τη δημοσιογραφική παρουσία μας στην Τζια, ο δήμαρχος Γιάννης Ευαγγέλου αποκάλυψε τελικά ότι ο επιχειρηματίας Νίκος Λάσκαρης και η σύζυγός του Τζώρτζια Ευσεβίου χάρισαν ένα ασθενοφόρο και ιατρικά μηχανήματα στον δήμο που υποστήριξε με κάθε τρόπο το τετραήμερο γλέντι.

«Η δωρεά τους είναι της τάξεως των 100.000 ευρώ. Είχαμε μεγάλο πρόβλημα, μιας και το ασθενοφόρο που διέθετε το νησί ήταν παμπάλαιο. Το ζευγάρι μάς πήρε ένα καινούργιο, πλήρως εξοπλισμένο, καθώς και κάποια μηχανήματα που χρειαζόταν το Κέντρο Υγείας» είπε ο δήμαρχος και πρόσθεσε: «Είναι τιμή για εμάς που αυτοί οι άνθρωποι επέλεξαν το νησί μας για τον γάμο τους. Το αγάπησαν από την πρώτη στιγμή που ήρθαν και είναι διατεθειμένοι να βοηθήσουν σε πολλά πράγματα».

Επιπλέον το ζευγάρι ζήτησε από τους καλεσμένους του αντί για δώρα να προσφέρουν όσα χρήματα επιθυμούν σε τραπεζικό λογαριασμό. «Το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα διατεθεί στον δήμο μας για να καλυφθούν οι όποιες ανάγκες. Θα πάνε όμως κυρίως σε κοινωφελείς σκοπούς» σημείωσε ο κ. Ευαγγέλου. Ο ίδιος διέψευσε πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες οι νεόνυμφοι έκαναν και άλλες δωρεές, όπως η ενίσχυση της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής με οχήματα: «Σκέφτονται να κάνουν πολλά. Και είμαι σίγουρος ότι θα κάνουν. Προς το παρόν περιμένουμε το νέο ασθενοφόρο».

Η «ESPRESSO» ΛΕΕΙ!

Ο καθένας έχει δικαίωμα να ορίζει τη συμπεριφορά του όπως επιθυμεί! Να νυμφευθεί σε όποιο νησί θέλει, να καλέσει όσους γουστάρει, να ξοδέψει -ακόμα και εν υπερβολή- όσα διαθέτει! Οι εικόνες ενός χλιδάτου γάμου το Σάββατο στην Τζια, την ώρα που οι Ελληνες ξεροστάλιαζαν στις ουρές των ΑΤΜ για λίγα ευρώ, ξεπέρασαν και την πιο νοσηρή φαντασία.

Τι έγραψε ο Καβάφης; «Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις, τούτο προσπάθησε τουλάχιστον όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις…»

Οπως στο Nammos με τον Ρέμο
Το χολιγουντιανό beach party, το μπλε νυφικό και τα βασιλικά γεύματα (με αστακούς και άφθονη σαμπάνια) από τους top chefs
fd34te4wfg 21Εκατομμύρια ευρώ (κάποιοι εκ των διοργανωτών έκαναν λόγο για 5.000.000!) κόστισε ο γάμος της χρονιάς στην Τζια που έζησε «τρέλα» μεγαλείου από τον Νίκο Λάσκαρη και την Τζώρτζια Ευσεβίου. Η πολυτέλεια συνόδευε τη νύφη σε κάθε εμφάνισή της, αφού η ίδια άλλαξε αρκετά φορέματα-δημιουργίες του Βασίλη Ζούλια. Το μπλε νυφικό της είχε την υπογραφή της διάσημης Βρετανίδας Vivienne Westwood, ενώ τα μαλλιά της επιμελήθηκε ο Τρύφωνας Σαμαράς που εμπνεύστηκε μια κουπ, ώστε να ταιριάζει με το ιδιαίτερο καπέλο που δημιούργησε αποκλειστικά για εκείνην ο Βρετανός μετρ των καπέλων Φίλιπ Τρέισι (έχει δώσει δημιουργίες του και στη βασιλική οικογένεια)! Το καπέλο της Τζώρτζιας Ευσεβίου έμοιαζε με φτερά πεταλούδων, τις οποίες λατρεύει.

Ενα τεράστιο σκηνικό (δεκάδων χιλιάδων ευρώ) στήθηκε για τη γαμήλια δεξίωση με τη συναυλία Ρέμου και Χαΐνηδων που έγινε το Σάββατο στη θέση Κόκα. Το σκηνικό ανήκει στη φημισμένη εταιρία United Τechnical Group που είχε αναλάβει τη συναυλία του Robbie Williams στη Μαλακάσα, καθώς και των περισσότερων μεγάλων ονομάτων της μουσικής, που έχουν έρθει στη χώρα μας! Ακόμη και η εμφάνιση του Ρέμου στη σκηνή άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό: σκάφος τον μετέφερε στο πίσω μέρος της σκηνής και την ώρα που ανέβηκε ο χώρος έμοιαζε σαν να πήρε φωτιά από φωτορυθμικά και ειδικά εφέ.

Αφιέρωση

«Αυτή την ημέρα, την τόσο δύσκολη για τη χώρα μας, όλοι προσευχόμαστε ώστε η Ελλάδα μας να τα καταφέρει. Ο γάμος σας σήμερα είναι μια σημαντική νότα χαράς σε όλο αυτό που ζούμε» είπε ο τραγουδιστής και αφιέρωσε στο ζευγάρι το τραγούδι του «Ετσι ξαφνικά». Οι νεόνυμφοι ανέβηκαν αγκαλιασμένοι στη σκηνή και αντάλλαξαν φιλιά. Και στους Μαράδες όμως, όπου την Κυριακή έγινε το beach party, οι πελώριες ειδικές κατασκευές κάλυψαν ολόκληρη την παραλία, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια του τετραημέρου πολυπληθές ειδικό συνεργείο (με γερανό-κάμερα, που νοικιάζεται αντί χιλιάδων ευρώ, ή και ντρόουν!) φωτογράφιζε και βιντεοσκοπούσε όσα συνέβαιναν.

Από τις πιο φαντασμαγορικές στιγμές ήταν η άφιξη του ζευγαριού στο εκκλησάκι της Αγίας Ειρήνης στο Βουρκάρι. Ο γαμπρός φορώντας λευκό κοστούμι έφτασε λίγα λεπτά μετά τις 7.00 το απόγευμα με ένα τζιπ Range Rover και αμέσως κατευθύνθηκε στο εσωτερικό του ναού όπου συνομίλησε αρκετή ώρα με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο.

Ο δρόμος προς την εκκλησία είχε αποκλειστεί από σεκιουριτάδες, ενώ ακόμη και ο… φαροφύλακας έπεσε σε αστυνομικό μπλόκο και χρειάστηκε να περάσουν αρκετά λεπτά ώστε να πάρει το πράσινο φως! Η νύφη έφτασε με περίπου μία ώρα καθυστέρηση κάνοντας όμως την έκπληξη: σκάφος την παρέλαβε από τη βίλα στο Μελισσάκι, τη μετέφερε στην ειδική προβλήτα στην Κόκα και έπειτα η αντίκα Porsche την οδήγησε στην εκκλησία. Τότε οι θαλαμηγοί άρχισαν να «κορνάρουν», όπως συνέβη και στην είσοδο του ζευγαριού στη γαμήλια δεξίωση, όπου τα βεγγαλικά έκαναν τη νύχτα μέρα!

Σημειώνεται ότι στη δεξίωση της Πέμπτης στη βίλα, το μενού επιμελήθηκε ο Χριστόφορος Πέσκιας και τα γλυκά ο Στέλιος Παρλιάρος. Τα κανεπαδάκια που προσφέρθηκαν έξω από το εκκλησάκι, όσο και το μενού της γαμήλιας δεξίωσης επιμελήθηκαν οι Λευτέρης Λαζάρου και Δημήτρης Μπληζιώτης (σπεσιαλιτέ με ψάρια και αστακούς και άφθονη σαμπάνια)!

Βαν για τους καλεσμένους και συνωστισμός από θαλαμηγούς
fd34te4wfg 20
Ηδη από το πρωί της Τετάρτης άρχισαν να καταφθάνουν στο λιμάνι της Τζιας τα πρώτα πλωτά παλάτια των υψηλών προσκεκλημένων του ζευγαριού. Ανάμεσά τους ξεχώρισαν το «Normand», το «Empair», το «Aurora», το «Cudu», το «Cloe», το «Tropicana» και το «Friendship», ενώ τα βλέμματα μαγνήτισε το «Gitana». Επιχειρηματίες κυρίως από τη Ζυρίχη όπου δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά ο Νίκος Λάσκαρης και η σύζυγός του, αλλά και πλούσιοι φίλοι τους από την Αμερική, τον Λίβανο, την Κύπρο και την Ελλάδα βρέθηκαν στην Τζια για τον «παραμυθένιο» γάμο. Τον Αρχιεπίσκοπο της Κύπρου που τέλεσε τον γάμο στην Αγία Ειρήνη στο Βουρκάρι μετέφερε στην Κέα ιδιωτικό ελικόπτερο, ενώ ο Αντώνης Ρέμος έφτασε με ιδιωτικό σκάφος που είχε νοικιαστεί.

Ανάμεσα στους Ελληνες που έδωσαν το «παρών» ήταν η Καρίνα Χατζησάββα, η κοσμικογράφος Βίκυ Παλαιολόγου με τον σύζυγό της Δημήτρη Κυριαζή, ο σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας, φορέματα του οποίου έβαλαν η νύφη και η σύζυγος του Παναγιώτη Παναγιώτου (Παν Παν), η γνωστή ηθοποιός Χριστίνα Θεοδωροπούλου. Επίσης ο πλαστικός χειρουργός Ζήσης Μπουκουβάλας με τη σύζυγό του Αλκηστη Πρίνου και αρκετές ακόμη προσωπικότητες από την Κύπρο ήταν ανάμεσα σε εκείνους που απόλαυσαν το τρικούβερτο τετραήμερο γλέντι που τους είχαν ετοιμάσει ο Νίκος Λάσκαρης και η αγαπημένη του Τζώρτζια Ευσεβίου.

Περισσότερες φωτογραφίες: 


{{-PCOUNT-}}29{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...