Δευτέρα 18|11|2019
ΑΡΧΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ «Ερωτική» σχέση με smartphones

«Ερωτική» σχέση με smartphones

Το πάθος δεν γνωρίζει όρους και όρια, οπότε μπορεί να εκδηλωθεί ανά πάσα στιγμή, παντού και για οτιδήποτε. Και τα smartphones δεν θα μπορούσαν να αποτελέσουν εξαίρεση. Οι κάτοχοι έξυπνων τηλεφώνων σε ολόκληρο τον κόσμο «χαζεύουν» εξαιτίας του πάθους τους.

Οπως παραδέχονται, κοιμούνται με το κινητό τους, το παίρνουν μαζί στην τουαλέτα και θα σκέφτονταν να σώσουν πρώτα εκείνο από τις φλόγες παρά τη γάτα τους σε περίπτωση πυρκαγιάς.

Διεθνής έρευνα

Τα παραπάνω είναι συμπεράσματα διεθνούς έρευνας, στην οποία 6 στους 10 κατόχους smartphone παραδέχονται ότι πάνε στο κρεβάτι με τη συσκευή τους. Στην Ινδία το ποσοστό αυτό φθάνει στο 74% και στην Κίνα το 70%. Ποσοστό 57% το παίρνει μαζί του στην τουαλέτα, ενώ ένας στους δέκα το χρησιμοποιεί ακόμη και στο ντους. Η σχέση χρήστη – αντικειμένου είναι τόσο έντονη που το 20% δηλώνει ότι προτιμά το τηλέφωνο από το σεξ, ακόμη και το Σαββατοκύριακο.

Αυτό το «ειδύλλιο» ωστόσο δεν τους «γεμίζει» αρκετά. Μόλις το 39% των ερωτηθέντων δηλώνει «ευτυχισμένο» με το smartphone του, ενώ το 79% εκνευρίζεται όταν το κινητό διακόπτει σε λάθος στιγμή.

 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε μας στο Facebook!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CELEBRITY NEWS