Τετάρτη 13|11|2019
ΑΡΧΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ Δίδυμο και στο σανίδι

Δίδυμο και στο σανίδι

Φιλιππίδης και Σκιαδαρέσης μετά τον «Ακάλυπτο» θα είναι μαζί και στο έργο του Ψαθά «Φον Δημητράκης».

Η κινηματογραφική συνύπαρξη φαίνεται πως ήταν μόνο η αρχή για τους δύο κουμπάρους, οι οποίοι την ερχόμενη θεατρική σεζόν αναμένεται να καθηλώσουν και το θεατρόφιλο κοινό. Ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης ετοιμάζονται μετά τον «Ακάλυπτο» να ενώσουν ξανά τις δυνάμεις τους, αυτή τη φορά σε ένα κλασικό έργο που άφησε εποχή, τον «Φον Δημητράκη». Ηταν άλλωστε επιθυμία του ηθοποιού και σκηνοθέτη να συνεργαστούν ξανά, αφού η «χημεία» τους επί της οθόνης ήταν εκρηκτική.

Η κωμωδία του Δημήτρη Ψαθά, που είχε χαρακτηριστεί από τις ερμηνείες του Αιμίλιου Βεάκη και του Θύμιου Καρακατσάνη, θα ανέβει τον προσεχή χειμώνα στο θέατρο «Μουσούρη», με τον Πέτρο Φιλιππίδη να δίνει πνοή σε έναν ήρωα που έχει αφήσει εποχή. Μάλιστα, όπως σε κάθε του δουλειά, ο πετυχημένος ηθοποιός δεν θα κρατάει απλώς έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, αλλά θα είναι και ο σκηνοθέτης της παράστασης. Οσο για τους υπόλοιπους συντελεστές, ο μόνος σίγουρος μέχρι στιγμής, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ο Δημήτρης Μαυρόπουλος, που φέρεται να έχει δώσει τα χέρια με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Ο ήρωας του έργου είναι ο Δημήτρης Χαρίτος, ο οποίος έχει φιλοδοξία να γίνει υπουργός κατά τη διάρκεια της Κατοχής, όμως όλες του οι προσπάθειες αποτυγχάνουν. Τα μέλη της οικογένειάς του (ο αδερφός του και τα παιδιά του) είναι αντιστασιακοί -εν αγνοία του φυσικά- και τα πράγματα θα μπλέξουν ακόμη περισσότερο όταν ο κ. Ζαρλάς, ένας Ελληνας πράκτορας των Γερμανών, θα μεσολαβήσει ώστε να κάνει το όνειρο του… φον Δημητράκη πραγματικότητα. Η συνέχεια, σε μερικούς μήνες στο θεατρικό σανίδι του «Μουσούρη»…

ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε μας στο Facebook!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CELEBRITY NEWS