Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Ο αληθινός Φόρεστ Γκαμπ: Έτρεξε από την μια άκρη της Αφρικής στην...

Σαν να ήταν ο Φόρεστ Γκαμπ, άνδρας πήγε τρέχοντας...

Χάρης Σιανίδης: «Θέλω το team της ”Beautiful People PR” Events να την...

Ο Χάρης Σιανίδης είναι ο ιδρυτής και εμπνευστής της...

Προδοσία εκ των έσω για Αντζελίνα Τζολί

Προδομένη από το «αίμα της» φέρεται ότι νιώθει η...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για...

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Θα μας… πεθάνει η Ιμπροχώρη!

❱❱ Ενοικοι πολυκατοικίας λένε ότι τους έσκασε υγειονομική «βόμβα»
❱❱ Το «ντου» των αρμόδιων υπηρεσιών για τις δεκάδες ψιψίνες και ο εισαγγελέας ΖώωνΣτο επίκεντρο έρευνας από τις επόπτριες Δημόσιας Υγείας βρέθηκε η γνωστή ηθοποιός Καίτη Ιμπροχώρη, έπειτα από την καταγγελία ενός γείτονα ότι από το σπίτι της αναδίνεται έντονη δυσοσμία, η οποία οφείλεται στις… δεκάδες (!) γάτες που έχει στη φροντίδα της η αγαπημένη καλλιτέχνιδα!

Εδώ και τουλάχιστον ενάμιση χρόνο οι ένοικοι της πολυκατοικίας στην οδό Εβρου στην Αθήνα είναι υποχρεωμένοι να ζουν δίπλα σε μια εστία μόλυνσης και να υπομένουν την ασφυκτική δυσωδία που πλανιέται στην ατμόσφαιρα, η οποία, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, γίνεται ανυπόφορη!

Μάλιστα κάποιοι εξ αυτών με δόση μαύρου χιούμορ λένε πως η δημοφιλής ηθοποιός με όλες τις γάτες που έχει μαζέψει πάει να τους… πεθάνει. Οπως υποστηρίζουν, όλα ξεκίνησαν από την επιμονή της ηθοποιού Καίτης Ιμπροχώρη να μαζεύει αδέσποτες γάτες και να τις περιθάλπει στο μικρό διαμέρισμά της ειδικά γι’ αυτόν τον σκοπό! Ομως είναι τόσα πολλά τα συμπαθή τετράποδα που η έντονη δυσοσμία απο το εσωτερικό του διαμερίσματος «πνίγει» τους ενοίκους της πολυκατοικίας.

shutterstock 602702633

Σε καθημερινή σχεδόν βάση όσοι κατοικούν στην πολυκατοικία βλέπουν την 76χρονη ηθοποιό του θεάτρου και του κινηματογράφου να περνά την πόρτα του μικρού διαμερίσματος του δεύτερου ορόφου και, αφού ταΐσει τα ζωάκια που έχει αναλάβει υπό την προστασία της, να κλειδώνει ξανά και να επιστρέφει στο σπίτι της, που βρίσκεται στην ίδια περιοχή.

Καθώς η ηθοποιός είναι ιδιαίτερα γλυκομίλητη και συμπαθής σε όλους στην πολυκατοικία, κανείς ως τώρα δεν της μιλούσε για να μην τη στενοχωρήσει. Οταν, όμως, έφτασε να φιλοξενεί στο μικρό διαμέρισμα… απροσδιόριστο αριθμό από τα μικρά αιλουροειδή, κάποιοι από τους ενοίκους αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Αρχικά παραπονέθηκαν στην ίδια την ηθοποιό, η οποία προσπάθησε να υποβαθμίσει το πρόβλημα και αρνήθηκε πως η μυρωδιά ήταν τόσο έντονη όσο της μετέφεραν.

Ομως, στη συνέχεια ένας εξ αυτών ενημέρωσε τη Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Αττικής, με αποτέλεσμα στις αρχές του περασμένου Ιανουαρίου κλιμάκιο της υπηρεσίας να μεταβεί στην πολυκατοικία για να κάνει αυτοψία. Αν και οι αρμόδιες επόπτριες δεν κατάφεραν να μπουν στο διαμέρισμα εκείνη την ημέρα, καθώς η ηθοποιός απουσίαζε, διαπίστωσαν μια σειρά από υγειονομικές παραβάσεις.

f3 0
Στην ταινία «Γαμπρός από το Λονδίνο»

«Από τον άνωθεν εξώστη διαμερίσματος 3ου ορόφου διαπιστώθηκε ότι στον μπροστινό εξώστη του διαμερίσματος της κυρίας Ιμπροχώρη η καθαριότητα ήταν παραμελημένη από καιρού, υπήρχαν βαριά ογκώδη αντικείμενα και γλάστρες» αναφέρουν χαρακτηριστικά στο πόρισμά τους.

Στο έγγραφο, που κοινοποιήθηκε στην ηθοποιό, τονίζεται ότι από το διαμέρισμα «αναδιδόταν έντονη χαρακτηριστική δυσοσμία που προσδίδεται σε διαμονή μεγάλου αριθμού γατών εντός αυτού». Στο τέλος του εγγράφου, οι επόπτριες επικαλούνται τις καταγγελίες των ενοίκων, σύμφωνα με τις οποίες «τα εν λόγω ζώα διαβούν εσώκλειστα και η κυρία Ιμπροχώρη τα επισκέπτεται για να τα σιτίσει».

shutterstock 496366903

«Στο διαμέρισμα ζουν σίγουρα πάνω από 15 γάτες, αν και υπάρχουν εκτιμήσεις για 40-50 γάτες! Οπως καταλαβαίνετε, η δυσοσμία είναι ανυπόφορη! Οι ένοικοι του πάνω ορόφου δεν τολμούν να βγουν στα μπαλκόνια τους όταν καλοκαιριάζει. Θα πρέπει, επίσης, να τονιστεί πως η συγκεκριμένη κυρία δεν μένει εκεί, αλλά έχει εγκαταστήσει ένα παράνομο εκτροφείο. Πρωτίστως, όμως, με ενοχλεί ότι πρέπει να κλείνω τη μύτη της κόρης μου, η οποία είναι δυόμισι ετών, ώσπου να μπω στο σπίτι μου…» αναφέρει στην «Espressο» ο Ι.Ρ., ο οποίος έκανε την καταγγελία στο Υγειονομικό. 

Ο καταγγέλλων συμπληρώνει ότι, μέχρι στιγμής, έχουν ενημερωθεί η Υγειονομική Υπηρεσία και ο εισαγγελέας Ζώων, και το επόμενο βήμα θα είναι να εκκενωθεί ο χώρος παρουσία δικαστικού από τα ζώα και να καθαριστεί. Ωστόσο, ως τώρα δεν έχει υπάρξει εξέλιξη.

Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΡΙΕΡΑ ΚΑΙ Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΔΑΛΙΑΝΙΔΗ

Μαθήτρια του Δημήτρη Ροντήρη και απόφοιτος της Σχολής του Ωδείου Αθηνών, η Καίτη Ιμπροχώρη ξεχώρισε μέσα από τις δεκάδες κινηματογραφικές ταινίες, τις θεατρικές παραστάσεις, αλλά και τις επιλεγμένες τηλεοπτικές εμφανίσεις της. Ο Γιάννης Δαλιανίδης υιοθετήθηκε από την οικογένεια του πατέρα της, κάτι που τη συνέδεσε βαθιά μαζί του, τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά, και είναι μία από τις «χρυσές» κληρονόμους της περιουσίας του αξέχαστου σκηνοθέτη, μαζί με τον αδερφό της και τον ανιψιό της Δημήτρη, στον οποίο έχει μεγάλη αδυναμία. Δικά της παιδιά δεν απέκτησε ποτέ, καθώς, όπως η ίδια έχει δηλώσει σε συνέντευξή της στην «Espresso», δεν ήθελε, αφού αγαπούσε όλα τα παιδιά, ενώ φρόντιζε πάντα και φροντίζει ακόμη παιδιά σε ιδρύματα. Στην προσωπική της ζωή συνέζησε δύο φορές, τη μία για 10 χρόνια και τη δεύτερη για 21 χρόνια, ενώ παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον δεύτερο σύντροφό της, παρότι δηλώνει γενικώς κατά του γάμου.

f2 0
Στον «Κατεργάρη» με τον Χρόνη Εξαρχάκο

Η 76χρονη σήμερα Καίτη Ιμπροχώρη αποτέλεσε ιδρυτικό μέλος του Ελληνικού Λαϊκού Θεάτρου Μάνου Κατράκη με το έργο «Η Γενιά του Κένεντι». Εχει συμμετάσχει και πρωταγωνιστήσει σε έργα, όπως «Μήδεια», «Αντώνιος και Κλεοπάτρα», «Πειρασμός», «Εκκλησιάζουσες», «Ρωμαίος και Ιουλιέτα», «Ξύπνα, Βασίλη», κ.ά. Υπήρξε πρόεδρος του ΣΕΗ και είναι μέλος της διοίκησης του ΚΘΒΕ. Τα τελευταία χρόνια είναι βασικό στέλεχος της θεατρικής ομάδας «Θεατρίνων Θεατές» και πρωταγωνιστεί σε εκλεκτές παραστάσεις, όπως «Η σημασία να είναι κανείς σοβαρός» του Οσκαρ Ουάιλντ, σε σκηνοθεσία Γιώργου Λιβανού, κ.ά.

Στον κινηματογράφο έχει παίξει σε πολλές ταινίες, 10 της Φίνος Φιλμ, από το 1967, ως την τελευταία ταινία της Φίνος, «Ο κυρ Γιώργης εκπαιδεύεται», το 1977. Στην ιδιωτική τηλεόραση έπαιξε σε αρκετές σειρές, από τις οποίες ξεχωρίζουν οι «Ρετιρέ» (1990-1992) «Τμήμα Ηθών» (1992) «Τρίτο Στεφάνι» (1995) και «Ο Φάρος» (2008). Επίσης, ήταν πρωταγωνίστρια στην ταινία «Ειμαρμένη» του Α. Μαριανού.

offer

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Μουρμούρα» για Μπάμπη χωρίς το έτερον ήμισυ

Με τη δημοφιλή κωμική σειρά του τηλεοπτικού κοινού «Μην...