Πρώτες με αυξητική στήθους!

Οι Βραζιλιάνες δίδυμες κολυμβήτριες που κόβουν την ανάσα.

Ξανθιές, δίδυμες κολυμβήτριες που κόβουν την ανάσα αφήνουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες και πάνε… χειρουργείο. Τι κι αν είναι σέξι, οι ίδιες δεν νιώθουν ικανοποιημένες με τον εαυτό τους. Ετσι αποφάσισαν, αντί να προετοιμάζονται για τους αγώνες του Λονδίνου, να κάνουν αυξητική στήθους.

Ο λόγος για τις Βραζιλιάνες Μπία και Μπράνκα Φέρες. Οι 23χρονες αδερφές είναι γνωστές στη χώρα τους για το ταλέντο τους στη συγχρονισμένη κολύμβηση. Ωστόσο δεν έχουν μέχρι τώρα καταφέρει να διαγωνιστούν σε διεθνείς αγώνες. Παρ’ όλα αυτά, αποφάσισαν να πετάξουν την ευκαιρία για μια θριαμβευτική νίκη στους Ολυμπιακούς Αγώνες την επόμενη χρονιά.

Πολλοί θα νόμιζαν ότι αποσύρονται από τον στόχο που θέτουν οι περισσότεροι αθλητές, εξαιτίας κάποιου τραυματισμού ή άλλου σοβαρού προβλήματος. Δεν είναι έτσι όμως. Εκείνο που θα κρατήσει μακριά από τους Ολυμπιακούς του 2012 τις αδερφές Φέρες είναι η… ανάρρωση, αφού αποφάσισαν αμφότερες να κάνουν πλαστική στήθους ώστε να ενισχύσουν τα προσόντα τους.

Είναι γνωστό στο κοινό της χώρας τους ότι οι γοητευτικές αδερφές προσέχουν ιδιαίτερα την εμφάνισή τους. Αυτή τη φορά, όμως, σε κάποιους σίγουρα θα φανεί ότι το παρακάνουν. Διότι θα μπορούσαν να κάνουν την επέμβαση λίγους μήνες αργότερα, αλλά όπως φαίνεται δεν… κρατιούνται.

«Θέλουμε να γίνουμε πιο ελκυστικές, να αυξήσουμε το σεξαπίλ μας» δήλωσαν οι ίδιες. Οι συμπολίτες τους δεν θα τις χάσουν. Μπορεί να μην τις παρακολουθούν στις πισίνες, θα τις βλέπουν όμως στο γυαλί. Οι πανομοιότυπες δίδυμες, εκτός από τον χώρο του αθλητισμού, έχουν ήδη γνωρίσει και τον χώρο του θεάματος δουλεύοντας στον χώρο της μόδας.

Το 2008 είχαν εμφανιστεί στο εξώφυλλο του βραζιλιάνικου περιοδικού «VIP» για το τεύχος Ιουλίου.

Σε ό,τι αφορά τα τηλεοπτικά τους σχέδια, δεν ξέρουν ακόμα τι ακριβώς θα κάνουν, είναι όμως βέβαιες πως οι παραγωγοί τηλεοπτικών εκπομπών θα τις αξιοποιήσουν στο έπακρο.

ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΣΚΟΥΡΑ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Espressp Girl: ΓΑΛΗΝΗ ΓΡΑΦΑΚΟΥ

«CSI» με... γόβες. Έχει στόχο να κάνει μεταπτυχιακό στην εγκληματολογία και «κλείνει...

Espresso Girl: Μαριέττα-Αννα Δαρζέντα

Πετά στα σύννεφα Η δυναμική αεροσυνοδός θέλει να κάνει καριέρα στο μόντελινγκ...

Espresso Girl: ΡΟΥΛΑ ΤΣΩΛΟΥ

Το λουλούδι της Ζακύνθου Μεγάλωσε στο Φιόρο του Λεβάντε, σπουδάζει στο Οικονομικό...

Espresso Girl: ΜΥΡΤΩ ΘΕΟΔΟΤΟΥ

Γλυκός πειρασμός. Έχει αδυναμία στα γλυκά, θέλει να ασχοληθεί επαγγελματικά με το...

Espresso Girl: ΕΛΕΝΑ ΜΑΡΗ

ΠΑΝΤΑ ΓΕΛΑΣΤΗ! Σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων και έχει καταφέρει να κάνει σημαντικά βήματα...

Espresso Girl: MΑΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ

Αισθητικός για πασαρέλα Με εξειδίκευση ως nail artist και eyeslashes έχει πάντα...