Ελένη Τεκονάκη

Κατάγεται από την Κρήτη, σπούδασε στα ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης, εργάστηκε ως γυμνάστρια, αλλά την κέρδισε η αισθητική, που είναι πλέον το βασικό επάγγελμά της.

«Καλύτερη ανταμοιβή, το χαμόγελο»

Κατάγεται από την Κρήτη, σπούδασε στα ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης, εργάστηκε ως γυμνάστρια, αλλά την κέρδισε η αισθητική, που είναι πλέον το βασικό επάγγελμά της.

Η Ελένη γεννήθηκε στο Ρέθυμνο της Κρήτης. Από μικρή αγαπούσε τον αθλητισμό και την αισθητική. Σπούδασε στα ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης και, μόλις αποφοίτησε, εργάστηκε ως γυμνάστρια τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα. Ωστόσο η αγάπη της για την αισθητική την οδήγησε να την επιλέξει ως το βασικό, πλέον, επάγγελμά της. Η όμορφη Κρητικιά είναι ένα δημιουργικό κορίτσι και το χαμόγελο δεν λείπει πότε από τα χείλη της, γι’ αυτό και είναι πολύ αγαπητή.

ΣΠΟΥΔΕΣ: Πτυχιούχος του ΤΕΦΑΑ στο Αριστοτέλειο Θεσσαλονίκης, κάτοχος πτυχίου αισθητικής, με ειδικότητα στην ονυχοπροσθετική.

ΣΤΟΧΟΣ – ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ: Ο στόχος της, που είναι και η καλύτερη ανταμοιβή, είναι το χαμόγελο που εισπράττει όταν κάνει σωστά τη δουλειά της και η καθημερινή ικανοποίηση που παίρνει από την εργασία της.

ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΚΑΚΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ
Καλή: Είναι συνεπής και αξιόπιστη.
Κακή: Αφιερώνει ελάχιστο χρόνο στον εαυτό της.

ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ: Τα γαλάζια μάτια της.

ΣΤΕΚΙ: Λατρεύει τον cappuccino στο Le Nouveau Cafe και στο Ernest Hebrard στην Αριστοτέλους, ενώ το βράδυ διασκεδάζει στο Barbarella Live Party, λόγω της ποιότητας της μουσικής του.

ΦΛΕΡΤ: Θεωρεί ότι στην πραγματικότητα το φλερτ είναι ένα τελετουργικό παιχνίδι, ένα… ταμπεραμέντο που το εκφράζουν άνδρες ικανοί να το στηρίξουν.

ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ: Θέλει τον άνδρα που θα τη συντροφεύει δυναμικό, ικανό να τη χαλιναγωγήσει, χωρίς όμως να της στερεί την ελευθερία της, έξυπνο και εκφραστικό στα συναισθήματά του.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ: Αθλητισμός, διάβασμα, ταξίδια.

ΤΡΕΙΣ ΕΥΧΕΣ: Μπορεί να ακούγονται κλισέ, αλλά θέλει ειρήνη σε όλο τον κόσμο, αγάπη και υγεία.

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ: Ο τόπος καταγωγής της, η Κρήτη.

ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ: Κοινωνική, με ευχάριστη προσωπικότητα, τελειομανής στη δουλειά της και αρκετά δημιουργική.


{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ