Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Ο αληθινός Φόρεστ Γκαμπ: Έτρεξε από την μια άκρη της Αφρικής στην...

Σαν να ήταν ο Φόρεστ Γκαμπ, άνδρας πήγε τρέχοντας...

Χάρης Σιανίδης: «Θέλω το team της ”Beautiful People PR” Events να την...

Ο Χάρης Σιανίδης είναι ο ιδρυτής και εμπνευστής της...

Προδοσία εκ των έσω για Αντζελίνα Τζολί

Προδομένη από το «αίμα της» φέρεται ότι νιώθει η...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για...

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Μαρία Ελεονώρα Βόγια: Με ανακάλυψε ο μουσικός του σχολείου

Το μεγάλο μου όνειρο είναι να καταφέρω να ιδρύσω στο μέλλον ένα ορφανοτροφείο

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Κοζάνη, όμως, μοιράζω την καταγωγή μου ανάμεσα στην Κέρκυρα και την Καβάλα. Φέτος ολοκλήρωσα τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση και περιμένω να δω αν περνώ σε κάποια σχολή.

 Η πρώτη επαφή μου με τον χώρο έγινε στο γυμνάσιο, οπότε με ανακάλυψε ο μουσικός του σχολείου. Ετσι, ξεκίνησα να τραγουδάω σόλο στις γιορτές και σε εκδηλώσεις. Στη συνέχεια, στα 15 μου, βρέθηκα σε μια ταβέρνα και σιγοτραγουδούσα. Με άκουσε η τραγουδίστρια, μου έδωσε το μικρόφωνο και τότε ουσιαστικά ξεκίνησαν όλα.

 Ο άνθρωποι που με ενέπνευσαν ανήκουν στο κοντινό περιβάλλον μου, είναι εκείνοι που με αγαπάνε και στέκονται δίπλα μου. Πρώτη απ’ όλους, η μητέρα μου, η οποία με στηρίζει στις επιλογές μου και με συμβουλεύει. Γενικότερα, δεν έχω πρότυπα και ποτέ δεν είχα. Μου αρέσει να δημιουργώ και να κάνω τη διαφορά.

 Το όνομά μου ακούστηκε, όταν συμμετείχα στον μουσικό διαγωνισμό του «X-Factor 2», στον οποίο και κατάφερα να προκριθώ. Ομως -δυστυχώς ή ευτυχώς- λόγω του σχολείου και των τελικών εξετάσεών μου δεν κατάφερα να συνεχίσω στο show.

43rf 1 Η πιο πρόσφατη δουλειά μου ήταν το μαγαζί Shark, στην Πλάκα Λιτοχώρου, όπου περνάω συνήθως και τα καλοκαίρια μου. Εδώ συνάντησα ένα καταπληκτικό κοινό που με στηρίζει.

■ Δεν με τρομάζει τίποτα. Ολα έχουν μια σκοπιμότητα και έναν λόγο που συμβαίνουν. Είτε είναι καλά είτε όχι, πάντα μένει ο απόηχος σαν μάθημα και δημιουργούνται εμπειρίες. Το παν είναι να μην είσαι μόνος και να έχεις τη δυνατότητα να αντεπεξέλθεις σωστά, με ήθος και αρχές.

 Πριν από λίγα χρόνια είχα διοργανώσει μια φιλανθρωπική συναυλία και τελειώνοντας, επειδή δεν είδα πολύ κόσμο, απελπίστηκα. Σκέφτηκα ότι τόσο άγχος και αγώνας πήγαν χαμένα. Τότε ανέβηκε στη σκηνή η γιαγιά μου και δακρυσμένη μου είπε «έλα να δεις τι κατάφερες». Μπήκα σε μια αίθουσα γεμάτη τρόφιμα και παιχνίδια. Με τη συναυλία μου καλύφθηκε το συσσίτιο του Δήμου Κοζάνης για έξι μήνες και βοηθήθηκαν πολλές οικογένειες. Ηταν ένα υπέροχο και ανεκτίμητο συναίσθημα.

 Λόγω της ηλικίας μου και της ενεργητικότητάς μου, πολλοί άνθρωποι με κατέκριναν, καθώς δεν μπορούσαν να δεχθούν ότι μια ανήλικη κοπέλα ασχολείται ενεργά με τόσες δραστηριότητες. Στην αρχή φυσικά με στενοχώρησαν αυτά τα λόγια αλλά, επειδή έτσι δεν μπορείς να πας μπροστά, τα άφησα όλα πίσω κι έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου.

 Στη δουλειά μου με «φτιάχνει» ότι ο κόσμος συνδέεται με τον καλλιτέχνη, επικοινωνεί μαζί του. Μου αρέσει η ιδέα να ανεβάζω την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση του κόσμου.

 Και με «χαλάει» ότι δημιουργούνται κάποιες φορές παρεξηγήσεις. Επίσης η ανηθικότητα που σε κάποιες περιπτώσεις συναντάς στον χώρο. Πρέπει να επιλέξεις τους κατάλληλους ανθρώπους για να συνεχίσεις το ταξίδι με ηθική και σεβασμό.

 Το επόμενο project που δουλεύω θα το μάθετε πολύ σύντομα. Δεν λέω κάτι προκαταβολικά, γιατί… όταν οι άνθρωποι κάνουμε σχέδια ο Θεός γελάει.

 Χαλαρώνω όταν ακούω μουσική και γράφω στίχους. Κάποιες φορές και όταν ζωγραφίζω.

■ Η θέση του έρωτα στη ζωή μου είναι πολύ σημαντική, όπως για όλους τους ανθρώπους. Ο έρωτας εμπνέει σταθερότητα και σου δίνει μια ασφάλεια ανεκτίμητη.

 Το μεγάλο μου όνειρο είναι να καταφέρω να ιδρύσω ένα ορφανοτροφείο και να κάνω όσους αγαπώ ευτυχισμένους και περήφανους για μένα.

Η Μαρία Ελεονώρα Βόγια
είναι τραγουδίστρια

offer

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Μουρμούρα» για Μπάμπη χωρίς το έτερον ήμισυ

Με τη δημοφιλή κωμική σειρά του τηλεοπτικού κοινού «Μην...