Ειρήνη Ντάμα

Από το μπάσκετ στο μόντελινγκ

Εχει ήδη τίτλο ομορφιάς σε διαγωνισμό στον Λίβανο, ενώ ονειρεύεται να ταξιδέψει στην Ισπανία

Πραγματοποιεί τα όνειρά της για καταξίωση στον χώρο της μόδας βήμα βήμα, χωρίς να παραμελεί την οικογένεια και τους δικούς της ανθρώπους. Από μικρή έπαιζε μπάσκετ, λόγω και του ύψους της, ενώ συνεχίζει να περνάει πολλές ώρες στο γυμναστήριο.

ΣΠΟΥΔΕΣ: Τμήμα Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού.

ΣΤΟΧΟΣ – ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ: Ενας από τους στόχους της ήταν να δοκιμάσει τον εαυτό της στον χώρο του μόντελινγκ στο εξωτερικό, πράγμα που έκανε πηγαίνοντας στον Λίβανο για τον διαγωνισμό «World Next Top Model». Γύρισε μάλιστα με τον τίτλο Miss Best Body – Next Top Model.

ΚΑΛΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ: Φροντίζει να βρίσκει πάντα χρόνο για την οικογένειά της και τους φίλους της. Είναι κάτι που τη γεμίζει ενέργεια και θετική αύρα για να προχωράει.

ΚΑΚΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ: Εξωτερικεύει την άποψή της χωρίς δεύτερη σκέψη. Θεωρεί ότι είναι παραπάνω αυθόρμητη απ’ όσο πρέπει.

ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ: Η αισιοδοξία της και το γεγονός ότι προσπαθεί πάντα να βρίσκει την καλή πλευρά των πραγμάτων.

ΣΤΕΚΙ: Το Plan B στο Αιγάλεω.

ΦΛΕΡΤ: «Αν η νοσταλγία μου ήταν άσπρη και το πάθος μου ήταν μαύρο, τότε η αγάπη μου για σένα θα ήταν σαν σκακιέρα. Να υπάρχει το φλερτ στην καθημερινότητά μας» προτείνει.

ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ: Είναι εκείνος που θα μπορεί να συνδυάζει καλή εμφάνιση με δημιουργικό χαρακτήρα.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ: Από μικρή ασχολείται με το μπάσκετ και περνάει πολλές ώρες στο γυμναστήριο.

ΤΡΕΙΣ ΕΥΧΕΣ: Πρωτίστως εύχεται υγεία, καθώς χωρίς αυτήν δεν έχουν νόημα τα υπόλοιπα. Να εκπληρώσει τους στόχους της στον επαγγελματικό τομέα και στο μέλλον να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια.

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ: Ισπανία. Και παρότι δεν έχει καταφέρει να εκπληρώσει την επιθυμία της να πάει, συμφωνεί με τον σύντροφό της που λέει πως ευτυχώς τα ταξίδια του μυαλού είναι ακόμα δωρεάν.

ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ: Κάνει συχνά την αυτοκριτική της, είναι ένα κομμάτι που εφαρμόζει τακτικά για να γίνεται όλο και καλύτερος άνθρωπος. Συχνά δεν μπορεί να παραδεχτεί τα λάθη της και, όταν τα καταφέρει, δυσκολεύεται να βρει τη δύναμη να επανορθώσει.

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ