Με αγάπη από τη Φινλανδία!
❱❱ Θέλει να κάνει οικογένεια στην Ελλάδα
Η Φινλανδή Miia, η οποία αγαπά πολύ την Ελλάδα, έχει εργαστεί στον χώρο της μόδας και της ψυχαγωγίας σχεδόν όλη τη ζωή της, τόσο στη χώρα μας όσο και στο εξωτερικό, αφού ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο στην ηλικία των 14 χρόνων!
Συνέχισε ως χορογράφος, διοργανώτρια αγώνων χορού και αργότερα ίδρυσε πρακτορείο μοντέλων, αλλά και εταιρία εκδηλώσεων και PR στη Φινλανδία. Επίσης, έχει εργαστεί ως παρουσιάστρια στην τηλεόραση, ενώ υπήρξε και διοργανώτρια των διαγωνισμών «Μις Μπικίνι» και «Μις Ομορφιά» σε σκανδιναβικές χώρες, στην Ισπανία, στο Χονγκ Κονγκ, στη Μαλαισία και στις χώρες του νησιού Βόρνεο. Για τη Miia, που λατρεύει τη χώρα μας, είναι όνειρο ζωής να δημιουργήσει σχέση με Ελληνα, που θα την κρατήσει μόνιμα κάτω από τον υπέροχο ήλιο μας.
ΣΠΟΥΔΕΣ: Μακιγιάζ και δημόσιες σχέσεις.
ΣΤΟΧΟΣ – ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ: Να ζήσει μια ευτυχισμένη ζωή, γεμάτη αγάπη και υγεία, και να αγοράσει ένα σπίτι στην Ελλάδα, ώστε να μπορεί να ζει περισσότερο καιρό εδώ.
ΚΑΛΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ: Βλέπει το ποτήρι της ζωής μισογεμάτο!
ΚΑΚΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ: Πιστεύει εύκολα όσα της λένε οι άλλοι.
ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ: Είναι η τελειομανία που τη διακρίνει σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής της.
ΣΤΕΚΙ: Οταν βρίσκεται στην Ελλάδα, επιλέγει διάφορα στέκια στα νότια προάστια.
ΦΛΕΡΤ: Είναι απολαυστικό, όταν είναι διακριτικό.
TΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ: Αυτός που έχει αίσθηση του χιούμορ, είναι αξιόπιστος και, ιδανικά, είναι και Ελληνας!
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ: Ταξίδια, ψώνια, χορός και βόλτες με φίλους.
ΤΡΕΙΣ ΕΥΧΕΣ: Να παντρευτεί με Ελληνα, να δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια μαζί του και ζήσουν ευτυχισμένοι μέχρι τα βαθιά τους γεράματα.
ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ: Τα ελληνικά νησιά.
ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ: Κάνει την αυτοκριτική της συχνά, αφού πιστεύει ότι αυτό είναι υγιές και προσπαθεί να διορθώνει τα αρνητικά του χαρακτήρα της.