Τετάρτη 13|11|2019
ΑΡΧΙΚΗ ESPRESSO GIRL Espresso Girl: Ελένη Μακρή

Espresso Girl: Ελένη Μακρή

Vegetarian και ποιήτρια

❱❱ Λατρεύει τη θάλασσα, αγαπάει τα ζώα, είναι μαγεμένη από τη μουσική και πράττει πάντα με το συναίσθημα

H 21χρονη Ελένη έχει καταγωγή από το Ναύπλιο και αυτό το διάστημα μένει στην Πάτρα λόγω σπουδών. Από μικρή βρισκόταν σε μια εσωτερική σύγκρουση για το τι ήθελε να ακολουθήσει.

Ανέκαθεν δήλωνε μαγεμένη από τη μουσική, την ποίηση και την τέχνη ενός ζωγράφου να αποδίδει το κάλλος του γυμνού ανθρώπινου σώματος, χωρίς αυτό να φαντάζει πρόστυχο. Αυτή την περίοδο ασχολείται με το blog της και τον λογαριασμό της στο facebook «Touch my soul poetry».

Η αγάπη της για τα ζώα την οδήγησε στο να γίνει χορτοφάγος, έχει ένα κατοικίδιο και προτρέπει να βοηθάμε, με όποια δυνατότητα έχουμε, κάθε περιστατικό αδέσποτου ζώου ή κακοποίησής του που πέφτει στην αντίληψή μας!

ΣΠΟΥΔΕΣ: Τεταρτοετής φοιτήτρια στο Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Πατρών.

ΣΤΟΧΟΣ – ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ: Τα ποιήματά της να αποτελέσουν κινητήρια δύναμη σκέψης και έκφρασης συναισθημάτων.

ΚΑΛΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ: Είναι δοτικός άνθρωπος, έτοιμη να ακούσει κάθε πρόβλημα του άλλου και να βοηθήσει.

ΚΑΚΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ: Πράττει πάντα με το συναίσθημα, δεν της αρέσουν η λογική και οι δεοντολογικοί κώδικες.

ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ: Ο τρόπος σκέψης της και το βλέμμα της.

ΣΤΕΚΙ: Macao και Magenta στην Πάτρα.

ΦΛΕΡΤ: Εννοείται ότι υπάρχει! Οι άνθρωποι, ειδικά στις μέρες μας, με τις τόσες δυσκολίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, έχουν την ανάγκη να ερωτευτούν, να νιώσουν το μυαλό και το κορμί τους να… τρελαίνονται! Ωστόσο, το εύκολο σεξ έχει κάνει τους άντρες να χάσουν το χαρακτηριστικό του κυνηγού!

ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ: Αυτός που δεν φοβάται να εκδηλωθεί, να τολμήσει, να κυνηγήσει! Ενα έντονο βλέμμα και ένα ζεστό χαμόγελο την απογειώνουν!

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ: Τα θαλάσσια σπορ, μια και λατρεύει τη θάλασσα και το καλοκαίρι.

ΤΡΕΙΣ ΕΥΧΕΣ: Να σταματήσει η κακοποίηση των ζώων, να μην υπάρχει τόσο έντονο το φαινόμενο του σεξισμού και όλο και περισσότεροι άνθρωποι να αρχίσουν να ανακαλύπτουν τη μαγεία που βρίσκεται σε κάθε είδους τέχνη.

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ: Τα ελληνικά νησιά.

ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ: Θεωρεί τον εαυτό της περίεργο. Πολλές φορές σκέφτεται περίπλοκα, ενώ είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη με περιστατικά κακοποίησης, βίας σε οποιοδήποτε έμψυχο. Νιώθει πάντα έτοιμη να παροτρύνει και να δώσει τις ιδέες της, αδιαφορώντας για τις ενδεχόμενες κριτικές.

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε μας στο Facebook!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CELEBRITY NEWS