Δευτέρα 18|11|2019
ΑΡΧΙΚΗ ESPRESSO GIRL Espresso Girl: Μαρία Βλαμάκη

Espresso Girl: Μαρία Βλαμάκη

«Θεά» από την Κρήτη

❱❱ Σπούδασε Παιδαγωγικά, συμμετείχε στα Δωδεκανησιακά Καλλιστεία το 2014, τα οποία της άνοιξαν την πόρτα για τον χώρο της μόδας

Η 27χρονη Μαρία έχει καταγωγή από τα Χανιά, όπου ζούσε μέχρι πρότινος, και τη Μυτιλήνη. Σπούδασε στη Ρόδο και πλέον ζει στην Αθήνα. Παράλληλα με τις σπουδές της στο νησί των ιπποτών, ασχολήθηκε με φωτογραφίσεις και διάφορα shows. Το 2014 συμμετείχε στα Δωδεκανησιακά Καλλιστεία, τα οποία τη βοήθησαν περισσότερο να κάνει δουλειές στον χώρο της μόδας.

ΣΠΟΥΔΕΣ: Απόφοιτη του Παιδαγωγικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αιγαίου, με μετεκπαίδευση στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση στο Πανεπιστήμιο Πατρών.

ΣΤΟΧΟΣ – ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ: Να ασχοληθεί ενεργά με το αντικείμενο των σπουδών της και παράλληλα, μέσω των media, να προωθήσει τη δουλειά της με κοινωνικό και ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα.

ΚΑΛΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ: Προσπαθεί να προσαρμόζεται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις οποιουδήποτε χώρου και να βοηθάει και να στηρίζει τα άτομα που βρίσκονται δίπλα της.

ΚΑΚΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ: Της αρέσει η ενασχόληση με πολλές και διαφορετικές δραστηριότητες, με αποτέλεσμα να μην εστιάζει και εμβαθύνει σε κάτι συγκεκριμένο.

ΔΥΝΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ: Η προσαρμογή της στους χώρους και η επικοινωνία της με τους ανθρώπους την κάνουν να μη δημιουργεί κακές σχέσεις και αντιπαραθέσεις.

ΣΤΕΚΙ: Η Ρόδος, όπου βρίσκεται η παρέα-οικογένειά της.

ΦΛΕΡΤ: Για να συμβεί, χρειάζονται χιούμορ και έξυπνη επικοινωνία.

ΙΔΑΝΙΚΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ: Θα πρέπει να έχει ειλικρίνεια, χιούμορ και φιλοδοξία.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ: Βιβλία, γυμναστική, τραγούδι και κρασί με την παρέα.

ΤΡΕΙΣ ΕΥΧΕΣ: Υγεία και χαμόγελα σε όλον τον κόσμο, επιτυχία στον επαγγελματικό τομέα και απόκτηση εμπειριών μέσω των ταξιδιών!

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ: Τα Χανιά.

ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ: Είναι ευθύς και ειλικρινής άνθρωπος.

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε μας στο Facebook!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CELEBRITY NEWS