Τετάρτη 13|11|2019
ΑΡΧΙΚΗ ESPRESSO GIRL Espresso Girl: Φλώρα Μακρή

Espresso Girl: Φλώρα Μακρή

Στον πηγαιμό για την Ιθάκη

❱❱ Εχει παίξει… μπάλα στην τηλεόραση, θέλει να γυρίσει τον κόσμο και δεν κρύβει την αγάπη της για το νησί του Ιονίου

Με πρότυπο δύο πολύ δυναμικούς γονείς και σε συνδυασμό με τον πρωταθλητισμό στο water polo που έκανε για 10 χρόνια απέκτησε πειθαρχία που τη βοηθάει έως και σήμερα να τα βγάζει πέρα σε ό,τι και αν κάνει.

Οι επαγγελματικές αναζητήσεις της την έστρεψαν στον χώρο των media, της μόδας και της τηλεόρασης, όπου δραστηριοποιείται μέχρι και σήμερα.

Πρόσφατα λάνσαρε ένα νέο brand, το Vavanta, με προϊόντα που έχουν σκίτσα του γνωστού Ελληνα σκιτσογράφου και πατέρα της (Θοδωρής Μακρής) και μαζί με τη μικρότερη αδερφή της τρέχουν γι’ αυτό.

Ακόμη, προωθεί μεγάλες εταιρίες μέσα από το δικό της site, το Alterpen.gr, και το προσωπικό της Instagram, ενώ εργάζεται και ως digital manager. Εχει συμπαρουσιάσει την τηλεοπτική εκπομπή «Πάμε Μπάλα» επί τέσσερα χρόνια, όμως φέτος παρουσίασε κάτι τελείως διαφορετικό, μια μουσική εκπομπή.

ΣΠΟΥΔΕΣ: Εχει σπουδάσει Κοινωνική Ανθρωπολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, ΜΜΕ σε ιδιωτική σχολή, ενώ διατηρεί τίτλους και ως digital manager.

ΣΤΟΧΟΣ – ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ: Να γυρίσει τον κόσμο, να έχει πάντοτε έμπνευση για να «απογειώνει» ό,τι κι αν κάνει και να δημιουργήσει τη δική της μεγάλη οικογένεια.

ΚΑΛΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ: Κάνει μια θετική σκέψη προτού κοιμηθεί και μία μόλις ξυπνήσει.

KAKH ΣΥΝΗΘΕΙΑ: Η τελειομανία και η ειρωνεία της.

ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ: Το πρόσωπό της και η προσωπικότητά της, της λένε!

ΣΤΕΚΙ: Ο Πειραιάς.

ΦΛΕΡΤ: Τη φλερτάρουν αρκετά.

ΙΔΑΝΙΚΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ: Ο πιο δυναμικός από εκείνη, ο εφευρετικός σε δύσκολες στιγμές, ο δοτικός, με χιούμορ και φυσικά με όνειρα και στόχους.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ: Ταξιδεύει συχνά, διαβάζει βιβλία που την εμπνέουν, ζωγραφίζει και κάνει yoga.

ΤΡΕΙΣ ΕΥΧΕΣ: Να έχει αληθινές σχέσεις γεμάτες αγάπη, να απολαμβάνει και να αδράχνει την κάθε μέρα και ο κόσμος να προσπαθεί να γίνεται καλύτερος.

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ: H Ιθάκη της!

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε μας στο Facebook!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CELEBRITY NEWS