Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Η έπαυλη-φάντασμα και η σεξουαλική κακοποίηση μαθητή σε εκδρομή

Ιστορίες με φαντάσματα, πνεύματα, ανεξήγητους θανάτους και δύο τρομακτικές...

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του...

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Άγριο κράξιμο στην Κιμ Καρντάσιαν για το fake μακροβούτι

Πάλι καλά που η Κιμ Καρντάσιαν δεν καρφώθηκε με...

O τσαμπουκάς του Αγάθωνα με… θαμώνα!

Ακόμη και με ξύλο απείλησε κάποιον που τον ειρωνεύτηκε ο τραγουδιστής της Γιουροβίζιον.

Εκτός από αθυρόστομος, είναι και… αγριεμένος ο ρεμπέτης που θα μας εκπροσωπήσει στη Γιουροβίζιον! Ο Αγάθωνας Ιακωβίδης παραλίγο να πιαστεί στα χέρια με θαμώνα στο κέντρο όπου εμφανιζόταν, επειδή θεώρησε ότι τον ειρωνεύτηκε. Πριν από λίγες μέρες ο Αγάθωνας έζησε την πρώτη (κι ελπίζουμε να είναι και η τελευταία) αρνητική εμπειρία, με αφορμή τη συμμετοχή του στον λεγόμενο ευρωπαϊκό διαγωνισμό μουσικής. Στο μαγαζί όπου τραγουδούσε στη συμπρωτεύουσα, κάποιος θαμώνας, ο οποίος προφανώς δεν μπορεί να αντιληφθεί πώς… συνάδει το ρεμπέτικο με ένα «μουσικό πανηγυράκι», του πέταξε μια ατάκα που έβγαλε έξω από τα ρούχα του τον ήδη «ευέξαπτο» τραγουδιστή. Τι δήλωσε όμως ο ίδιος ο Αγάθωνας για το περιστατικό; «Δεν ήταν ακριβώς διαπληκτισμός. Ενας ηλίθιος έλεγε βλακείες και τον έβαλα στη θέση του. Φώναζε πάνω από τον εξώστη “κανένα ευρωπαϊκό, κανένα ευρωπαϊκό”! Ηθελε να σατιρίσει μάλλον και ποιον βρήκε; Οταν τον προειδοποίησα ότι βαράω άσχημα, έφυγε σαν βρεγμένη γάτα».

Η αλήθεια είναι πως ο Αγάθωνας Ιακωβίδης, ανάμεσα στα τόσα και τόσα φαρμακερά «βέλη» που έριξε στη διάρκεια των συνεντεύξεών του κατά πολλών συναδέλφων του αμέσως μετά την αναγγελία της συμμετοχής του στον διαγωνισμό, ξεκαθάρισε και τις προθέσεις του για όλους αυτούς που θα σχολιάσουν αρνητικά το άτομό του: «Οποιος κριτικάρει την επιλογή μου να πάω στη Γιουροβίζιον θα φάει μπουνιές από κοντά. Από μακριά… ό,τι θέλουν» δήλωσε και ποιος κατάλαβε, κατάλαβε! Πάντως, για αρκετούς η συμμετοχή ενός… μουστακαλή νεορεμπέτη στον διαγωνισμό της Γιουροβίζιον είναι «μια πρωτοτυπία με αρκετή δόση χαβαλέ» και γι’ αυτό ίσως το νεανικό τηλεοπτικό κοινό ψήφισε το τραγούδι « Alcohol is free» (στο οποίο βέβαια υπάρχει και το αντρικό γκρουπ Κoza Mostra με τις χαρακτηριστικές… φουστίτσες, ένα ακόμη στοιχείο που προκαλεί).

Ομως για τους φανατικούς φίλους του γνήσιου ρεμπέτικου τραγουδιού, το να εμφανιστεί στη Γιουροβίζιον ο Αγάθωνας δεν είναι ό,τι πιο φυσιολογικό. «Ο Αγάθωνας μπορεί να τα βάζει με όλους τους συναδέλφους του και να τους κρίνει όπως εκείνος νομίζει, αλλά δεν μπορεί να κοντράρεται με τον κόσμο που τον παρακολουθεί τόσα χρόνια και πηγαίνει στα μαγαζιά όπου εμφανίζεται καταθέτοντας τον… οβολό του. Ωραία η μαγκιά, αλλά το κοινό είναι ο πελάτης που έχει πάντα δίκιο και ακόμη και όταν δεν σε κρίνει όπως εσύ θα ήθελες, θα πρέπει να το σέβεσαι. Διότι, σου λέει ο άλλος, που τόσα χρόνια βλέπει τον Αγάθωνα σε κουτούκια και ταβέρνες, “τι θέλει η αλεπού στο παζάρι;”» δηλώνει στην «Εspresso» άτομο από τον καλλιτεχνικό χώρο, που γνωρίζει καλά την περίπτωση Αγάθωνα.

Να προσθέσουμε ότι μετά από δέκα χρόνια η φετινή ελληνική συμμετοχή δεν θα… ευλογηθεί από τον Οικουμενικό Πατριάρχη, αφού, σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, δεν προτίθεται να ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη, επειδή δεν χρειάζεται να κάνει promotion στη γείτονα χώρα, μια και φέτος δεν παίρνει μέρος στον διαγωνισμό της Γιουροβίζιον…

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας 10-15 ετών

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...