Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Δημήτρης Κουτσολιούτσος: Mε Μαντόνα και Hollywood στο… δικαστήριο για το σκάνδαλο της...

Με αναφορές στο Hollywood αλλά και στη βασίλισσα της...

«Σασμός»: Η Σάντρα δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τον Αστέρη

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Σάντρα δείχνει...

Βασίλης Σίμος: Ο πρώην Survivor και πανελίστας του Φουρθιώτη είναι ο πολιτικός...

Επιασε λαβράκι ο Ανδρέας Λοβέρδος, τοποθετώντας τον 33χρονο πρόεδρο...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου...

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Survivor «γιοκ» με μουεζίνη και… μαντίλες

❱❱ Show του ζεύγους Τανιμανίδη – Μπόμπα μπροστά στις κάμερες στο Μπόντρουμ! Μεγάλη νικήτρια η Κατερίνα Δαλάκα, που έκανε την… μπάζα της ζωής της«Παλτό» ο τελικός του «Survivor» σε τουρκικό θέρετρο με άδειες καρέκλες, μαντίλες, χαμηλές τηλεθεάσεις, μουεζίνηδες, γκρίζα τουριστική προβολή στη γειτονική χώρα κι ένα show γενεθλίων βγαλμένο από τα… παρατράγουδα! 

Ο τρίτος κύκλος του reality επιβίωσης του Σκάι, με νικήτρια την Κατερίνα Δαλάκα, έμοιαζε με φτηνό πάρτι, με λίγους καλεσμένους, άνευρο, άκεφο, αλλά με πολλά πυροτεχνήματα που φώτισαν το λιμάνι της Αλικαρνασσού μέσα στη νύχτα.
Το φινάλε, με παρουσιαστή τον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλιτζαλί για το TV8 και οικοδεσπότη τον Σάκη Τανιμανίδη για τον Σκάι, στήθηκε στα παράλια της γείτονας και όχι στο Γαλάτσι, όπως τις προηγούμενες δύο σεζόν.

3 193

Ο δαιμόνιος πρόεδρος της Acun Medya αποφάσισε να διαφημίσει τη χώρα του προσελκύοντας κόσμο από την Ελλάδα (!), αψηφώντας το θερμό κλίμα που επικρατεί τους τελευταίους μήνες ανάμεσα στις δύο χώρες, με τις εντάσεις, τις προκλήσεις στο Αιγαίο και τις καθημερινές αεροπορικές παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου.

«Οπως ξέρετε, τα δύο τελευταία χρόνια κάναμε τον τελικό πίσω στην Ελλάδα. Φέτος όμως, επειδή ξεκινήσαμε με την Τουρκία αυτό το κοινό “Survivor”, δεν νιώσαμε άνετα να τον κάνουμε χωριστά και είπαμε να τον κάνουμε μαζί» δικαιολόγησε την επιλογή του Τούρκου παραγωγού και καναλάρχη ο Σάκης Τανιμανίδης. «Μας κάλεσαν στο Μπόντρουμ! Ποιος θα έλεγε “όχι” σε αυτό το κάλεσμα, σε αυτήν την πρόσκληση;» είπε με τη σειρά του on air ο Ατζούν Ιλιτζαλί με βλέμμα ικανοποίησης και το τουρκικό κοινό στις κερκίδες να τον αποθεώνει.
Ως ακόμη μία επίδειξη προκλητικότητας ήταν η φωνή του μουεζίνη που ακούστηκε… live από παρακείμενο τζαμί και μπήκε στα σπίτια των Ελλήνων τηλεθεατών!

Τη στιγμή που η Αφροδίτη Σκαφίδα αποχωρούσε από το παιχνίδι, ο ιμάμης διάβαζε την καθιερωμένη προσευχή από το Κοράνι, ωστόσο η ροή του «Survivor» κύλησε όπως όριζε η τουρκική σκαλέτα. Αλλωστε, για τους μουσουλμάνους ήταν μια φυσιολογική στιγμή. Για την ελληνική τηλεόραση και τους τηλεθεατές θα μπορούσε να είναι η ανάδειξη της ολοκληρωτικής οθωμανοποίησής του θεάματος στη χώρα μας.

s

Η αρχή έγινε με τον «Σουλεϊμάν τον Μεγαλοπρεπή» και κατέληξε το βράδυ της Κυριακής να εδραιωθεί με τις επικλήσεις στον Αλλάχ. Κι αυτό έναν μήνα ακριβώς μετά τον διορισμό ιμάμη στην Αγία Σοφία, από όπου θα ακούγεται πέντε φορές την ημέρα το εζάνι (η μουσουλμανική προσευχή), γεγονός που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στη χώρα μας. Από κει και πέρα, μέχρι και η Χριστίνα Μπόμπα μίλησε τουρκικά και έδωσε το δικό της show

! Η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη είχε γενέθλια και ο παρουσιαστής μαζί με τον Ατζούν Ιλιτζαλί τής έκαναν μια on air έκπληξη με τούρτα και κεράκια. Εκείνη, ενθουσιασμένη (και καλά), τα έσβησε και ευχαρίστησε τον κόσμο, που είχε κατακλύσει τις πρώτες θέσεις του σταδίου -το υπόλοιπο ήταν εντελώς άδειο-, στα ελληνικά και τα τουρκικά. Το ζευγάρι, το οποίο έχει εξελίξει σε… μάρκετινγκ την προσωπική του ζωή, αφού τη διαφημίζει διαρκώς στα social media, επιθυμεί να παρουσιάσει μαζί μια ταξιδιωτική εκπομπή στον Σκάι. Ωστόσο, όπως μαθαίνουμε, το πρότζεκτ παραμένει στο «ψυγείο» λόγω υψηλού κόστους παραγωγής.

Τα πολλαπλά τεχνικά (και εθνικά) προβλήματα δεν επηρέασαν, πάντως, το τελικό αποτέλεσμα. Η Κατερίνα Δαλάκα, η επαγγελματίας πλέον παίκτρια reality περιπέτειας, αναδείχθηκε η μεγάλη νικήτρια κατακτώντας το έπαθλο των 100.000 ευρώ. Αν επαληθευθούν και τα ποσά που γράφτηκαν στα media πως εισέπραξε προκειμένου να συμφωνήσει να μπει στο «Survivor 3» ώστε να «τονώσει» την τηλεθέαση, τότε η νικήτρια του κύκνειου κύκλου του reality του Σκάι έκανε πιθανότατα τη… μεγάλη μπάζα της ζωής της!

img 20190701 wa00121

Περασμένα μεγαλεία (τηλεθέασης) και διηγώντας τα να… κλαις!

Κατέρρευσε και η τελευταία ευκαιρία του «Survivor 3» να σημειώσει υψηλή τηλεθέαση. Το φινάλε ήταν άξιο της εικόνας του, αδιάφορο.
Αν και οι μετρήσεις της Nielsen κατέγραψαν νούμερα υψηλότερα από τα επεισόδια, ο τελικός σημείωσε μέσο όρο 27,5% στο γενικό σύνολο φτάνοντας σε τέταρτο (00.45-01.00) μέχρι το 36,4%.

Στο δυναμικό κοινό (18-54) ο μέσος όρος ήταν 20,4%, με υψηλότερο ποσοστό (00.45-01.00) το 30,2%. Συγκριτικά, το «Survivor 2» έφτασε το 37,9% στο γενικό σύνολο, ενώ στο δυναμικό κοινό άγγιξε το 36,2%, ενώ έφτασε μέχρι το 49% όταν ανακοινώθηκε ο μεγάλος νικητής Ηλίας Γκότσης. Στο «Survivor 1» η τηλεθέαση είχε αγγίξει το 78,2%!

offer

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...