Αγοράκι σκοτώθηκε όταν έπεσε πάνω του άνδρας που βούτηξε από τον 8ο όροφο!

ΚΟΣΜΟΣ

Αγοράκι σκοτώθηκε όταν έπεσε πάνω του άνδρας που βούτηξε από τον 8ο όροφο!

❱❱ 39χρονος Ουκρανός βούτηξε από τον όγδοο όροφο και σκότωσε νήπιο που βρισκόταν στο πεζοδρόμιο

Η απόφαση ενός 39χρονου άνδρα να βάλει τέλος στη ζωή του στοίχισε και τη ζωή ενός 21 μηνών αγοριού, που είχε την ατυχία να βρίσκεται κάτω από το παράθυρο του όγδοου ορόφου από το οποίο πήδηξε ο αυτόχειρας στην Ουκρανία. 

Μάρτυρας αυτής της τραγικής στιγμής ήταν ο πατέρας του νηπίου, ο οποίος είδε το παιδί του να χάνει τη ζωή του με αυτόν τον ανορθόδοξο τρόπο χωρίς να μπορεί να κάνει τίποτα για να το βοηθήσει.

Τόσο το παιδί όσο και ο 39χρονος άφησαν την τελευταία πνοή τους στο σημείο, παρά τον απεγνωσμένο αγώνα των διασωστών που προσπαθούσαν επί ώρα να τους κάνουν ανάνηψη. Η μητέρα του παιδιού Αννα Πόλισκουκ, δασκάλα σε σχολείο για ορφανά, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, φέρεται ότι αποχαιρετούσε τους γονείς της μετά το εορταστικό τραπέζι της Πρωτοχρονιάς στο πατρικό της στη Ζαπορίζια της νοτιοανατολικής Ουκρανίας, τη στιγμή που συνέβη η τραγωδία. Ο σύζυγός της είχε βγει ήδη με το παιδί στο πεζοδρόμιο και όταν η γυναίκα βγήκε είχε φτάσει ήδη το ασθενοφόρο, που έτυχε να περνάει εκείνη τη στιγμή.

«Ακουσα έναν δυνατό γδούπο και στη συνέχεια είδα τη μητέρα του παιδιού να τρέχει προς τα έξω» διηγείται ο Σεργκέι Μπορίσοφ. «Ετρεξε στο ασθενοφόρο, όπου οι νοσοκόμοι προσπαθούσαν να σώσουν το παιδί, και αντιλήφθηκε αμέσως τι είχε συμβεί» πρόσθεσε ο γείτονας, που λέει ότι αναγκάστηκε να κλείσει τα παράθυρά του για να μην ακούει τα ουρλιαχτά της γυναίκας. «Απλά δεν άντεχα να τα ακούω» εξομολογήθηκε.

«Ο άνδρας που αυτοκτόνησε έπεσε ακριβώς πάνω στο αγοράκι. Το νήπιο στραπατσαρίστηκε από τη δύναμη του χτυπήματος» δήλωσε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής νοσοκόμος Βιτάλι Ρεζνίκοφ. Σύμφωνα με τις Αρχές, ο άνδρας που αυτοκτόνησε για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους και σκότωσε άθελά του και το παιδί λέγεται Γιεβγκένι και ήταν οικοδόμος, γείτονας των συγγενών του θύματός του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ