Πόρτα στον «Κούνελο»

ΚΟΣΜΟΣ

Πόρτα στον «Κούνελο»

❱❱ Το ελίτ sex club SNCTM απέβαλε πλούσιο μέλος του επειδή έστελνε μηνύματα στη 12χρονη κόρη του ιδιοκτήτη

Από την
Πετρίνα Καλαμβοκίδη

Με αποβολή και δημόσια διαπόμπευση τιμώρησε το ελίτ sex club SNCTM έναν πλούσιο επιχειρηματία-μέλος του μετά την εμετική συμπεριφορά του απέναντι στη 12χρονη κόρη του ιδρυτή.

Το sex club, μέλη του οποίου λέγεται ότι είναι, μεταξύ άλλων, η Γκουίνεθ Πάλτροου και ο αρραβωνιαστικός της Μπραντ Φάλτσουκ, δεν δίστασε να στερηθεί την ετήσια συνδρομή των 60.000 ευρώ, διαγράφοντας τον Φουόνγκ Τραν, γνωστό και με το ψευδώνυμο «Κούνελος», από τον κατάλογο των μελών, κατονομάζοντάς τον δημόσια στα social media.

Ο 34χρονος Βιετναμέζος ήταν ο πρώτος άνθρωπος που αγόρασε συνδρομή στο SNCTM. Αν και έως τότε ήταν κατά ομολογία του ένας σεξουαλικά καταπιεσμένος άνθρωπος, πλέον έχει απελευθερωθεί τόσο που φοράει μαύρη δερμάτινη μάσκα και αυτιά κουνελιού όταν διασκεδάζει σε club.

Αναξιόπιστος

Η απόφαση του SNCTM να κατονομάσει δημόσια τον Τραν και να δημοσιεύσει φωτογραφία του, κατά παράβαση των όρων εμπιστευτικότητας του club, μαρτυρά το μέγεθος της ενόχλησης της διεύθυνσης με τη συμπεριφορά του. Στην ανακοίνωση του club ο 34χρονος περιγράφεται ως αναξιόπιστος, κακός και χειριστικός χαρακτήρας, ο οποίος «έπεσε τόσο χαμηλά ώστε να επικοινωνήσει με τη 12χρονη κόρη του ιδρυτή με μηνύματα στο Instagram που την πλήγωσαν βαθύτατα». Αν και δεν αναφέρονται περισσότερες λεπτομέρειες ως προς το περιεχόμενο των μηνυμάτων, η πράξη του αυτή χαρακτηρίζεται το «τελειωτικό χτύπημα» για την αποπομπή του από τους κύκλους του SNCTΜ. «Αισθανόμαστε την ανάγκη να ρίξουμε φως στην εμετική συμπεριφορά του, παίρνοντας την ασυνήθιστη απόφαση να εκθέσουμε το πρώην μέλος μας, έτσι ώστε η συνεχώς αυξανόμενη κοινότητά μας να μπορεί να τον αποφεύγει» καταλήγει η ανακοίνωση.

Ο Τραν ήταν κάτοχος της συνδρομής Dominus, η οποία κοστίζει 60.000 ευρώ τον χρόνο και είναι διαθέσιμη για μόλις 20 άτομα παγκοσμίως. Η απλή συνδρομή κοστίζει 15.000 ευρώ. Το sex club SNCTM διοργανώνει πάρτι στο Μπέβερλι Χιλς, στη Νέα Υόρκη και στο Λος Αντζελες, όπου τα πλούσια μέλη του μπορούν να ζήσουν τις φαντασιώσεις τους με τους συντρόφους τους ή με αγνώστους, συχνά σε κοινή θέα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ