Σκότωσε την πρώην του, βίασε το πτώμα της και κρεμάστηκε

ΚΟΣΜΟΣ

Σκότωσε την πρώην του, βίασε το πτώμα της και κρεμάστηκε

❱❱ Με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες περιέγραψε στο facebook Ρώσος φοιτητής πώς δολοφόνησε την πρώην του και βίασε το πτώμα της λίγο πριν βάλει τέλος στη ζωή του.

Στην ανάρτηση με την οποία ο 19χρονος Αρτιομ Ισκάκοφ (μικρή φωτό) ανακοίνωνε στους γονείς της Τατιάνα Στράκοβα τον φόνο της δήλωνε ότι τη σκότωσε επειδή τη ζήλευε.

Ο φοιτητής του πανεπιστημίου Μπάουμαν και η φοιτήτρια του Οικονομικού Πανεπιστημίου της ρωσικής πρωτεύουσας συνέχισαν να συγκατοικούν σε διαμέρισμα στη Μόσχα ακόμη και μετά τον χωρισμό τους.

Η 19χρονη προχώρησε στη ζωή της κάνοντας σχέση με «έναν άντρα από την Αγία Πετρούπολη», γεγονός που ο Ισκάκοφ δεν αποδέχτηκε.

Ο νεαρός έγραψε ότι όταν μπήκε στο διαμέρισμα η Στράκοβα άρχισε να τη γρονθοκοπεί «μέχρι που άρχισε να βγαίνει αίμα από το στόμα της».

Τότε τη στραγγάλισε και όταν η 19χρονη έχασε τις αισθήσεις της ο Ισκάκοφ τη βίασε «πριν κρυώσει το σώμα της». Διαπίστωσε όμως ότι η καρδιά της συνέχισε να χτυπάει και της έκοψε τον λαιμό με μαχαίρι, το οποίο στη συνέχεια κάρφωσε στο στήθος της.

Ο Ισκάκοφ πρόσθεσε ότι έκανε διάλειμμα για να φάει σάντουιτς και στη συνέχεια βίασε ακόμη μια φορά το πτώμα. Αφού ολοκλήρωσε την ανάρτηση, ο 19χρονος κρεμάστηκε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ