Ηρθε η ώρα να τελειώσει το «Game of Thrones»!

ΚΟΣΜΟΣ

Ηρθε η ώρα να τελειώσει το «Game of Thrones»!

❱❱ Καιρός να τελειώσει το «Game of Thrones» πιστεύει πως είναι ο Πίτερ Ντίνκλατζ.

«Είναι η κατάλληλη στιγμή να το τελειώσεις. Καμιά φορά τα σόου κρατάνε λίγο περισσότερο απ' ό,τι πρέπει» δήλωσε χαρακτηριστικά στο περιοδικό «Variety» ο ηθοποιός που υποδύεται τον σαγηνευτικό χαρακτήρα Τίριον Λάνιστερ, αν και παραδέχτηκε πως δεν θα του είναι εύκολο να αποχωριστεί τον ρόλο του.

«Είναι γλυκόπικρο όταν έρχεται η στιγμή να πας παρακάτω. Είναι πάντα το θλιβερό κομμάτι της δουλειάς μας, γιατί γεμίζεις με σπουδαίους ανθρώπους για σύντομα χρονικά διαστήματα και μετά πρέπει να πας παρακάτω και σου κάνει την καρδιά κομμάτια. Ειδικά όταν έχεις περάσει πάνω από δύο μήνες με κάποιους ανθρώπους» σχολίασε.

Στις αρχές της χρονιάς το HBO ανακοίνωσε προς μεγάλη λύπη των θαυμαστών της σειράς ότι δεν πρόκειται να προβληθεί ο όγδοος και τελευταίος κύκλος του «Game of Thrones» πριν από το 2019.

Ο «Τίριον» διευκρίνισε ότι βρίσκονται περίπου στα μισά των γυρισμάτων για τον τελευταίο κύκλο. «Είναι ο τελευταίος κύκλος και είναι μεγάλος σε διάρκεια, κατά συνέπεια προχωράμε με την άνεσή μας» είπε ο Ντίνκλατζ, ο οποίος βρίσκεται στο Sundance για την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας «I think we're alone now», όπου πρωταγωνιστεί στο πλευρό της Ελ Φάνινγκ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ