«Με βίασε ο Κόπερφιλντ»

ΚΟΣΜΟΣ

«Με βίασε ο Κόπερφιλντ»

❱❱ Πρώην μοντέλο κατηγορεί τον διάσημο μάγο ότι πριν από αρκετά χρόνια τo νάρκωσε και του επιτέθηκε σεξουαλικά

Από την
Πετρίνα Καλαμβοκίδη

Αντιμέτωπος με τον χειρότερο εφιάλτη του ήρθε ο Ντέιβιντ Κόπερφιλντ, ο οποίος κατηγορείται από πρώην μοντέλο ότι τη νάρκωσε και τη βίασε όταν ήταν μόλις 17 ετών, λίγες ώρες αφότου ο ίδιος είχε αναρτήσει μακροσκελές κείμενο στο twitter, ζητώντας από τον κόσμο να μη βιάζεται να κρίνει τους κατηγορουμένους για σεξουαλική παρενόχληση.

Η Μπρίτανι Λούις αποκάλυψε στο περιοδικό «The Wrap» ότι ο «βασιλιάς» των μάγων έριξε ναρκωτικά στο ποτό της και στη συνέχεια της επιτέθηκε σεξουαλικά το 1988.

Η γνωριμία τους έγινε στη διάρκεια των καλλιστείων του Elite Model Management στην Ιαπωνία, τον Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς, όταν εκείνος συμμετείχε ως κριτής και εκείνη ως διαγωνιζόμενη.

Αμέσως μετά την κάλεσε να τον συνοδεύσει σε ένα σόου του στην Καλιφόρνια, ζητώντας προηγουμένως την άδεια της γιαγιάς της, επειδή ήταν ανήλικη. Μετά το τέλος του σόου οι δυο τους πήγαν σε ένα μπαρ, όπου η Λούις είδε τον 32χρονο τότε μάγο να ρίχνει κάτι στο ποτό της και ύστερα από μερικές γουλιές έχασε τις αισθήσεις της. Ξύπνησε την ώρα που, όπως λέει, την έγδυνε στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου. «Με φιλούσε στο πρόσωπο και μετά θυμάμαι ότι άρχισε να κατεβαίνει το πρόσωπό του προς τα κάτω. Εκεί έπαθα πλήρες μπλακάουτ. Την επόμενη μέρα μου είπε ότι δεν υπήρξε διείσδυση» ανέφερε η Λούις, προσθέτοντας ότι της ζήτησε να συντάξει μια επιστολή, στην οποία να αναφέρει ότι δεν έπαθε τίποτα από το συμβάν.

Επιστολή

Οπως είπε στη συνέντευξή της, δεν ζητάει αποζημίωση για το περιστατικό, το οποίο κατήγγειλε στο FBI πριν από 11 χρόνια, όταν ο Κόπερφιλντ βρισκόταν αντιμέτωπος με παρόμοιες κατηγορίες από μία άλλη γυναίκα, ονόματι Λέσεϊ Κάρολ, οι οποίες στη συνέχεια αποσύρθηκαν.
Οι κατηγορίες της Λούις δημοσιεύτηκαν μία ημέρα αφότου ο 61χρονος μάγος ανάρτησε μακροσκελή επιστολή στο twitter, στην οποία έλεγε ότι ενώ στηρίζει το κίνημα #MeToo, πιστεύει ότι ο κόσμος δεν θα πρέπει να βγάζει γρήγορα συμπεράσματα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ