Τρανς για Miss Bum Bum

ΚΟΣΜΟΣ

Τρανς για Miss Bum Bum

❱❱ Ο Βινίσιους που πριν από έξι χρόνια έγινε Πάουλα κατεβαίνει με αξιώσεις στα καλλιστεία

Δυναμικά και οπισθοβαρώς ξεκινάει την κούρσα της για τη διεκδίκηση με αξιώσεις του τίτλου της Miss Bum Bum η πρώτη τρανσέξουαλ στην ιστορία του βραζιλιάνικου θεσμού, που αποθεώνει το κάλλος των γυναικείων οπισθίων. 

Η 27χρονη Πάουλα Ολιβέιρα αποφάσισε να δείξει στις υπόλοιπες 26 διαγωνιζόμενες τα «υπερόπλα» της με μία φωτογράφιση που εξαντλεί τις λήψεις της πλάτης της, αν και δεν μένουμε με την απορία για την εξαίσια δουλειά που έχει κάνει ο πλαστικός της και στο στήθος της.

Προτού υποβληθεί σε επέμβαση αλλαγής φύλου πριν από έξι χρόνια, η Πάουλα λεγόταν Βινίσιους Ολιβέιρα. Σύμφωνα με το «ΤΜΖ», η σταρ του βραζιλιάνικου «Big Brother» περίμενε δύο ολόκληρα χρόνια για να ολοκληρωθούν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες που την αναγνώριζαν και επισήμως ως γυναίκα.

Επιτυχία

Δεδομένου ότι η Βραζιλία είναι μια χώρα με τα υψηλότερα ποσοστά εγκληματικότητας σε βάρος ανθρώπων που έχουν υποβληθεί σε επέμβαση αλλαγής φύλου, το ντεμπούτο της Πάουλα στον διαγωνισμό Bum Bum, που σημειώνει μεγάλη επιτυχία από το 2011, οπότε και ξεκίνησε, εκτιμάται ότι θα αποτελέσει μια αφορμή για ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης στο πρόβλημα...

Οι νικήτριες του διαγωνισμού αποκτούν αστραπιαία αναγνωρισιμότητα στη Βραζιλία και οι περισσότερες δέχονται καταιγισμό ιδιαίτερα επικερδών προτάσεων.

Ενδεικτικό είναι ότι από την εμφάνισή της στον διαγωνισμό το 2014 η Κλαούντια Αλέντε έχει συγκεντρώσει περισσότερους από 10.300.000 followers στο Instagram, γεγονός που της εξασφαλίζει προωθητικές συνεργασίες πολλών χιλιάδων δολαρίων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ