Την απέλυσε ο Τραμπ και βρήκε «καταφύγιο» σε reality show

ΚΟΣΜΟΣ

Την απέλυσε ο Τραμπ και βρήκε «καταφύγιο» σε reality show

❱❱ Πριν από περίπου έναν μήνα εγκατέλειπε κακήν κακώς τον Λευκό Οίκο, τώρα όμως η Ομαρόζα Μάνιγκολτ επανέρχεται δριμύτερη και μπαίνει σε μια άλλη διάσημη οικία των ΗΠΑ.

Η 43χρονη, που υπήρξε σύμβουλος του Αμερικανού προέδρου, όπως αποκαλύπτει το «Hollywood Reporter», ετοιμάζεται να μπει στο σπίτι του «Celebrity Big Brother» του τηλεοπτικού δικτύου CBS.

Η πρώτη γνωριμία της Μάνιγκολτ με τον Ντόναλντ Τραμπ έγινε όταν η 43χρονη συμμετείχε στο reality «The Apprentice», που παρουσίαζε ο μεγιστάνας. Οταν ο Τραμπ διεκδίκησε την προεδρία η Μάνιγκολτ έγινε η διασημότερη Αφροαμερικανή υποστηρίκτριά του, στάση που ανταμείφθηκε αργότερα, όταν ο πρόεδρος Τραμπ τής εμπιστεύτηκε τη θέση της διευθύντριας στην υπηρεσία που διαχειρίζεται την επικοινωνία του Λευκού Οίκου με την υπόλοιπη κυβέρνηση.

Αρχισε να βρίζει

Τον Δεκέμβριο όμως της ανακοινώθηκε η απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ να την απολύσει, γεγονός που η Μάνιγκολτ φαίνεται ότι δεν πήρε καθόλου καλά. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, άρχισε να βρίζει, ενώ επιχείρησε να μπει στο δωμάτιο του Τραμπ και χρειάστηκε να επέμβουν άντρες των μυστικών υπηρεσιών για να την απομακρύνουν.Τώρα οι τηλεθεατές αδημονούν για τυχόν αποκαλύψεις της Μάνιγκολτ για τις ημέρες της στον Λευκό Οίκο κατά την παρουσία της στο «Celebrity Big Brother», που θα βγει στον αέρα από τις 7 έως τις 25 Φεβρουαρίου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ