Το έκαναν όπως οι «Θέλμα και Λουίζ»

ΚΟΣΜΟΣ

Το έκαναν όπως οι «Θέλμα και Λουίζ»

❱❱ Στη φυλακή οδηγήθηκε λεσβιακό ζευγάρι που, σαν τις πρωταγωνίστριες της ταινίας του 1991 «Θέλμα και Λουίζ», το έσκασαν αφότου...

... λήστεψαν και χτύπησαν ιδιοκτήτη κέντρου μασάζ. Η 29χρονη Ζόι Χίκεϊ και η 28χρονη σύντροφός της Ιμοτζεν Μέλορ καταδικάστηκαν από δικαστήριο του Πρέστον στη Βρετανία σε 21 και 12 μήνες φυλάκισης, αντίστοιχα.

Απόλυση

Ολα ξεκίνησαν στις 31 Ιουλίου 2017, όταν ο ιδιοκτήτης του μασατζίδικου στο Μπλάκπουλ, Κέβιν Γκάρφορτ, απέλυσε τη Χίκεϊ.

Η 29χρονη ήταν υπάλληλός του και της είχε επιτρέψει να μένει στο κτίριο της επιχείρησης, με τον όρο να μη φιλοξενεί άλλα άτομα. Ο Γκάρφορτ ανακάλυψε, όμως, ότι η Μέλορ κοιμόταν μαζί με τη Χίκεϊ και της ζήτησε να μην ξανασυμβεί.

Η 29χρονη απάντησε ότι, αν έφευγε η Μέλορ, θα αποχωρούσε και εκείνη, με τον Γκάρφορτ να της απαντά ότι έπρεπε να φτιάξει τις βαλίτσες της...

Η Χίκεϊ αποχώρησε, για να επιστρέψει λίγο αργότερα και να αρχίσει να χτυπάει με μανία τον Γκάρφορτ με σφυρί και να τον κλοτσάει.

Αφότου έκλεψε 250 ευρώ από το πορτοφόλι του μαζί με τη Μέλορ, πήραν το χάμστερ τους, μπήκαν σε αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν. Η αστυνομία κατάφερε να τις εντοπίσει ύστερα από 10 ημέρες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ