Αγωνία για τον 54χρονο «Mr Quicksilver»

ΚΟΣΜΟΣ

Αγωνία για τον 54χρονο «Mr Quicksilver»

❱❱ Τον πρόεδρο της εταιρίας αθλητικών ενδυμάτων Quicksilver αναζητούν σωστικά συνεργεία στη Γαλλία, καθώς ο Πιερ Ανιές (φωτό) αγνοείται από τη στιγμή που το σκάφος του βρέθηκε άδειο σε παραλία στο Οσεγκόρ.

«Το σκάφος του Πιερ Ανιές, 54 ετών, προέδρου του ομίλου Boardriders Inc, στον οποίο ανήκουν οι μάρκες Quicksilver, Roxy και DC Shoes, βρέθηκε σήμερα το πρωί στην παραλία του Μπουατέ, στο Σοόρ-Οσεγκόρ. Είχε αποπλεύσει στις 07.30 το πρωί» ανέφερε την Τρίτη σε ανακοίνωσή της η νομαρχία της Λαντ.

Λίγο πριν το λιμενικό χάσει την επαφή μαζί του, σύμφωνα με το Reuters, ο επιχειρηματίας είχε ενημερώσει ότι θα καθυστερούσε την επιστροφή του στο λιμάνι «λόγω πυκνής ομίχλης», ενώ οι Αρχές δεν ήταν σε θέση να διευκρινίσουν αν βρισκόταν μόνος στο σκάφος.

Η νομαρχία της Λαντ γνωστοποίησε ότι για τον εντοπισμό του Ανιές έχουν κινητοποιηθεί πλωτά και εναέρια μέσα, που περιλαμβάνουν τουλάχιστον δύο περιπολικά σκάφη και τρία ελικόπτερα, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται περιπολίες στις παράκτιες περιοχές.

Οσον αφορά τις συνθήκες που επικρατούν κατά τη διάρκεια των ερευνών, ανακοινώθηκε ότι τα κύματα φτάνουν από το 1,25 μέτρο μέχρι τα 2,5 μέτρα, όμως οι άνεμοι δεν είναι δυνατοί.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ