Ρωσίδα αλυσόδεσε και έδειρε μέχρι θανάτου την 37χρονη κόρη της

ΚΟΣΜΟΣ

Ρωσίδα αλυσόδεσε και έδειρε μέχρι θανάτου την 37χρονη κόρη της

❱❱ Μυστήριο καλύπτει το κίνητρο 66χρονης Ρωσίδας η οποία πιστεύεται ότι αλυσόδεσε και ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την ίδια της την κόρη...

Πληροφορίες που ερευνά η αστυνομία αναφέρουν ότι τη σκότωσε επειδή δεν ενέκρινε την «άστατη» ζωή της, παρόλο που ήταν παντρεμένη, ενώ άλλες αναφέρουν ότι πίσω από τον φόνο κρύβεται οικογενειακό δράμα που έχει να κάνει με τη χρήση ναρκωτικών.

Η 37χρονη Ιρίνα Μοσκβίτινα εξέπνευσε σε νοσοκομείο της Μόσχας, όπου είχε διακομιστεί σε κρίσιμη κατάσταση από το σπίτι της μητέρας της Ολγκα. Κατά την αστυνομική έρευνα στην οικία εντοπίστηκαν αλυσίδες, χειροπέδες, ραβδιά καθώς και ίχνη αίματος. Η 66χρονη Ολγκα συνελήφθη και οδηγήθηκε σε αστυνομικό τμήμα της ρωσικής πρωτεύουσας, καθώς, σύμφωνα με μαρτυρίες, αυτή ευθύνεται για τον θάνατο της κόρης της.

Γείτονες κατήγγειλαν ότι η Ολγκα φερόταν πολύ σκληρά στην Ιρίνα από τη στιγμή που η 37χρονη επέστρεψε στο πατρικό σπίτι, έπειτα από έντονο καβγά με τον σύζυγό της. Θεωρούσε ότι η Ιρίνα ζούσε «άστατη» ζωή, ενώ πολλοί λένε ότι «τη μισούσε». Αλλοι κατέθεσαν ότι η Ιρίνα ήταν εξαρτημένη από τα ναρκωτικά και ότι η Ολγκα αναγκάστηκε να την αλυσοδέσει για να ξεπεράσει το σύνδρομο στέρησης, διότι δεν είχε χρήματα να τη στείλει σε κέντρο απεξάρτησης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ