Όταν η Πάρις Χίλτον «έπαθε» Κιμ Καρντάσιαν

ΚΟΣΜΟΣ

Όταν η Πάρις Χίλτον «έπαθε» Κιμ Καρντάσιαν

❱❱ Ταλέντο και στις μεταμφιέσεις εκτός από τις selfies απέδειξε ότι έχει η Πάρις Χίλτον, η οποία μεταμορφώθηκε σε κλώνο της Κιμ Καρντάσιαν για τις ανάγκες της διαφημιστικής καμπάνιας των ρούχων του Κάνιε Γουέστ.

Αν και σαφώς ψηλότερη και αισθητά πιο αδύνατη από την 37χρονη Καρντάσιαν, η 36χρονη κληρονόμος της αλυσίδας «Hilton», με τη βοήθεια ξανθιάς περούκας και μακιγιάζ πέτυχε την απόλυτη ομοιότητα μαζί της, όπως επέβαλε το concept.

Η ιδέα της μεταμόρφωσης πολλών γνωστών προσωπικοτήτων σε Κιμ Καρντάσιαν, προκειμένου να αναπαραστήσουν φωτογραφίες της με ρούχα της κολεξιόν Yeezy Season 6, που έχουν ληφθεί από παπαράτσι, ανήκε στον ίδιο τον Κάνιε Γουέστ. Η επιλογή της Πάρις Χίλτον, ωστόσο, εντυπωσίασε πολλούς, καθώς οι δύο σταρ είχαν σταματήσει να κάνουν παρέα εδώ και χρόνια, εξαιτίας μυστηριώδους κόντρας.

Ολα αυτά, βέβαια, φαίνεται πως ανήκουν πλέον στο παρελθόν, αφού η πρώτη που δημοσιοποίησε τη φωτογραφία της Χίλτον ήταν η ίδια η Καρντάσιαν μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram. Εκπρόσωπος της Χίλτον ξεκαθάρισε ότι η αμοιβή της για την καμπάνια του Γουέστ θα διατεθεί σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. Εκτός από τη διάσημη κληρονόμο, στην καμπάνια συμμετέχουν οι δίδυμες Σάνον και Σανέιντ Κλερμόντ, η Τζορτάιν Γουντς, η Αμίνα Μπλου, η Σάμι Μιρό και η Αμπιγκεϊλ Ράτσφορντ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ