Οργασμός πάνω από τα σύννεφα!

ΚΟΣΜΟΣ

Οργασμός πάνω από τα σύννεφα!

❱❱ Τα νέα αεροσκάφη της Virgin θα διαθέτουν σουίτες όπου οι επιβάτες θα απολαμβάνουν σεξουαλικές περιπτύξεις μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα

«Σουίτες του Eρωτα» θα διαθέτουν τα νέα αεροσκάφη της Virgin Atlantic, που θα επιτρέπουν σε ζευγάρια που ταξιδεύουν από το Μάντσεστερ προς προορισμούς των ΗΠΑ να ζουν τις πολλών χιλιάδων ποδών φαντασιώσεις τους μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Από τον Μάρτιο οι συγκεκριμένες σουίτες, που είναι σχεδιασμένες για να χωράνε και... μικρές ομάδες ταξιδιωτών, θα βρίσκονται, σύμφωνα με τα σχέδια της ανακαίνισης των τεσσάρων αεροσκαφών που η εταιρία του Ρίτσαρντ Μπράνσον αγόρασε από την AirBerlin, στο κέντρο της καμπίνας της ανώτερης θέσης.

Κάθε αεροσκάφος θα διαθέτει τρεις τέτοιες σουίτες που θα μπορούν να «στεγάσουν» μέχρι έξι άτομα. Οπως είναι φυσικό, η Virgin Atlantic στην προώθηση αυτής της νέας υπηρεσίας δεν λέει ότι η Love Suite είναι φτιαγμένη για σεξουαλικές περιπτύξεις, ωστόσο επισημαίνει ότι είναι ιδανική για δείπνο, παρακολούθηση ταινιών και ανάκτηση του χαμένου χρόνου δουλειάς με τον συνταξιδιώτη...

Ιδανική

Εκτός από τις Σουίτες του Ερωτα, τα νέα αεροσκάφη του στόλου της Virgin, που φέρουν ονόματα όπως «Χωράφια φράουλας», «Σκάρλετ Ο' Χάρα» και «Πιστός της ονειροπόλησης», θα διαθέτουν και κάποιες για πιο μικρής χωρητικότητας ιδιωτικότητα, όπως η Solo Freedom και η Solo Corner.

Η τελευταία υπόσχεται «λίγη ιδιωτικότητα με υπέροχη θέα» για ανθρώπους που ταξιδεύουν μόνοι, ενώ η Solo Freedom είναι ιδανική γι' αυτούς που θέλουν να χαλαρώσουν και να... τεντωθούν.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ