Εκλεινε ερωτικά ραντεβού μέσω εφαρμογής και γύρισε τζάμπα όλη την Ευρώπη

ΚΟΣΜΟΣ

Εκλεινε ερωτικά ραντεβού μέσω εφαρμογής και γύρισε τζάμπα όλη την Ευρώπη

❱❱ Τον γύρο της Ευρώπης με 20 ραντεβού έχει καταφέρει να κάνει ένας επιδέξιος νεαρός, ο οποίος μέσω γνωστής εφαρμογής κλεισίματος ερωτικών ραντεβού εξασφάλισε δωρεάν διανυκτέρευση σε 20 διαφορετικές ευρωπαϊκές πόλεις.

Ο 25χρονος Αντονι Μπότα από τις Βρυξέλλες δεν έχει βέβαια περιοριστεί μόνο σε 20 γυναίκες. Υποστηρίζει ότι μέσω του Tinder έχει εξασφαλίσει την ερωτική παρέα 3.000 διαφορετικών γυναικών!

Ο γόης, που αποκαλεί το σύστημα δωρεάν τουρισμού που έστησε «Τinder surfing», προφανώς εμπνεόμενος από το «couch surfing», ένα άλλο σύστημα ανταλλαγής φιλοξενίας, ανεβάζει ενημερώσεις για τα ταξίδια του τόσο στο Instagram όσο και στο προσωπικό του κανάλι στο YouTube.

Αξιολογώντας τις εμπειρίες του, λέει ότι άλλοτε είναι για καλό και άλλοτε για κακό. Προσθέτει ωστόσο ότι «έχει μάθει πολλά για τον εαυτό του» κατά τη διάρκειά τους, και μάλιστα σε λίγο χρόνο, αφού σε δύο μήνες έχει ταξιδέψει σε διάφορα μέρη στο Βέλγιο, την Ολλανδία, τη Γερμανία, την Αυστρία, την Ουγγαρία, την Πολωνία, τη Σλοβακία και τη Δημοκρατία της Τσεχίας.

Παραδέχεται δε ότι σε όλη αυτή τη διαδικασία δεν έχει και τα υψηλότερα στάνταρντ σε ό,τι αφορά τις γυναίκες που τον φιλοξενούν, γιατί αυτό που προέχει είναι να τον φιλοξενήσουν. Ενα από τα πιο επιτυχημένα «ταιριάσματά» του πάντως ήταν στο Μόναχο, γι' αυτό και έμεινε εκεί πέντε ημέρες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ