Κρυφτούλι, τέλος! Η Τζένερ ανακοίνωσε ότι έγινε μητέρα

ΚΟΣΜΟΣ

Κρυφτούλι, τέλος! Η Τζένερ ανακοίνωσε ότι έγινε μητέρα

❱❱ Την ημέρα του Super Bowl επέλεξε η Κάιλι Τζένερ για να ανακοινώσει τη γέννηση του καρπού του έρωτά της με τον Τράβις Σκοτ, ύστερα από...

... φημολογία πολλών μηνών αναφορικά με την εγκυμοσύνη της. Η μικρότερη αδερφή της οικογένειας των Καρντάσιαν, Τζένερ, αποφάσισε να βάλει τέλος στο κρυφτούλι και να αποκαλύψει μέσω ανάρτησής της στο Instagram ότι την 1η Φεβρουαρίου έφερε στη ζωή «ένα όμορφο, υγιές κοριτσάκι», ζητώντας παράλληλα συγγνώμη από τους θαυμαστές της που κρατούσε μυστική την εγκυμοσύνη της.

«Λυπάμαι που σας κράτησα στο σκοτάδι και μέσα στις υποθέσεις» έγραψε η Τζένερ. «Καταλαβαίνω ότι έχετε συνηθίσει να με ακολουθείτε καθημερινά, σε όλα τα ταξίδια μου. Ωστόσο, η εγκυμοσύνη μου ήταν ένα από τα θέματα που ήθελα να κρατήσω μακριά από τη δημοσιότητα. Ξέρω ότι το μωρό θα αισθανόταν το στρες και τα συναισθήματά μου, συνεπώς επέλεξα να το κάνω έτσι» πρόσθεσε.

Η διάθεση της 20χρονης τηλεστάρ για ιδιωτικότητα εξανεμίστηκε, ωστόσο, το επόμενο δευτερόλεπτο, αποκαλύπτοντας μέσω βίντεο όλα όσα επιθυμούσε να κρατήσει για τον εαυτό της το προηγούμενο διάστημα. Από το σταδιακό φούσκωμα της κοιλιάς της έως το baby shower και τις πρώτες στιγμές με το μωρό της στην αίθουσα τοκετού, η Τζένερ μοιράστηκε τελικά τα πάντα με τους followers της.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ