Κιμ Γουάιλντ: «Είδα UFO στον κήπο του σπιτιού μου»

ΚΟΣΜΟΣ

Κιμ Γουάιλντ: «Είδα UFO στον κήπο του σπιτιού μου»

❱❱ Τη δεκαετία του '80 ήταν ένα από τα μεγάλα αστέρια της μουσικής σκηνής, καθώς μεσουρανούσε στα τσαρτ με επιτυχίες όπως το «You keep me hangin' on» και το «You came».

Τώρα η Κιμ Γουάιλντ έχει φτάσει να τρέμει τα αστέρια, αλλά όχι της μουσικής σκηνής. Η διάσημη τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι ζει με τον φόβο ότι θα την απαγάγουν εξωγήινοι!

Μάλιστα, υποστηρίζει ότι είχε ένα μάλλον ανατριχιαστικό συναπάντημα με UFO στον κήπο της πριν από κάποια χρόνια και από τότε δεν λέει να ξεπεράσει την τρομάρα της.

«Ακριβώς πάνω από τα σύννεφα υπήρχαν δύο πολύ έντονα φώτα, που πήγαιναν μπρος και πίσω μ' έναν πρωτοφανή τρόπο. Το είδαν πολλοί άνθρωποι, υπήρξε αναφορά γι' αυτό και σε τοπικές εφημερίδες» δήλωσε χαρακτηριστικά η 57χρονη στο περιοδικό «Attitude».

«Είπα στον σύζυγό μου ότι ο πιλότος μπορεί να ήταν μεγάλος θαυμαστής μου και ήθελε να μάθει πού ζούσα» πρόσθεσε η τραγουδίστρια για το περιστατικό, το οποίο τοποθετεί χρονικά στο 2009. «Φοβάμαι ότι θα με πάρει με την ακτίνα φωτός στο σκάφος του και θα πρέπει να του τραγουδάω το ‘‘Kids of America” για την υπόλοιπη ζωή μου. Ανησυχώ ότι θα επιστρέψουν και θα με πάρουν μακριά» κατέληξε.

Και αν αναρωτιέστε τι έπαθε ξαφνικά η γνωστή τραγουδίστρια και μοιράζεται τώρα αυτήν την ιστορία, ίσως σας δώσει μια εξήγηση το γεγονός ότι τον ερχόμενο μήνα θα κυκλοφορήσει νέο άλμπουμ με τον τίτλο «Here come the aliens», δηλαδή «Ερχονται οι εξωγήινοι». Είναι η πρώτη φορά που η Γουάιλντ ηχογραφεί νέα τραγούδια τα τελευταία 22 χρόνια.

Για την ακρίβεια, ηχογράφησε συνολικά 12 τραγούδια με τίτλους όπως «Solstice» και «Cyber nation war» και αναμένεται να ξεκινήσει στις 30 Μαρτίου την ευρωπαϊκή περιοδεία της από το Σάφολκ στην Αγγλία. Ετσι, αν μη τι άλλο, θα μπερδέψει τους εξωγήινους με τις συνεχείς μετακινήσεις της και θα... γλιτώσει την απαγωγή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ