Ζευγάρι Ιταλών κάνει τον γύρο του κόσμου πουλώντας τα ερωτικά του βίντεο!

ΚΟΣΜΟΣ

Ζευγάρι Ιταλών κάνει τον γύρο του κόσμου πουλώντας τα ερωτικά του βίντεο!

❱❱ Γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια τρίο στο σπίτι κοινής φίλης τους και τώρα ταξιδεύουν ανά τον πλανήτη, βγάζοντας τα προς το ζην με το να γυρίζουν ερωτικά βίντεο στις χώρες που επισκέπτονται.

Η 23χρονη Κιμ και ο 28χρονος Πάουλο από την Ιταλία, οι οποίοι, μεταξύ άλλων, έχουν περάσει και από την Ελλάδα, δηλώνουν «αχώριστοι», αν και παραδέχονται ότι λατρεύουν την ανταλλαγή ζευγαριών.

Κατά τη διάρκεια του οργίου στο σπίτι συναδέλφου τους, η Κιμ, η οποία εργαζόταν ως μεταφράστρια στην εταιρία, και ο Πάουλο, ο οποίος ήταν προγραμματιστής, συνειδητοποίησαν ότι λάτρευαν να τους βιντεοσκοπούν. Οι δυο τους άρχισαν ερωτική σχέση, από την οποία δεν έλειπε ποτέ η βιντεοκάμερα. Αρχισαν να «διαφημίζουν» τα βίντεο στο Instagram, στο twitter και να τα αναρτούν σε ιστοσελίδα που δημιούργησαν. Μέσω αυτής πωλούν κάθε βίντεο προς τουλάχιστον 4 ευρώ, με την τιμή να ανεβαίνει όσο το περιεχόμενο γίνεται πιο τολμηρό.

Με τα έσοδά τους να αυξάνονται, η Κιμ και ο Πάουλο παραιτήθηκαν από τη δουλειά και άρχισαν να ταξιδεύουν. Μέχρι στιγμής, όπως αποκαλύπτει η «Mirror», έχουν επισκεφθεί την Ελλάδα, τη Ρουμανία, το Μαυροβούνιο, την Πολωνία, τη Γαλλία και την Ισπανία. Σε κάθε προορισμό γυρίζουν ερωτικά βίντεο, γεγονός που αρκετές φορές τούς έβαλε σε μπελάδες με την Αστυνομία, όπως συνέβη στη Γαλλία, αλλά και την Ιταλία, όπου πιάστηκαν στα πράσα και τους επιβλήθηκε πρόστιμο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ