Απέλυσαν αστυνομικίνα γιατί έκανε την... «αφέντρα» σε «ακατάλληλες» ταινίες

ΚΟΣΜΟΣ

Απέλυσαν αστυνομικίνα γιατί έκανε την... «αφέντρα» σε «ακατάλληλες» ταινίες

❱❱ Αστυνομικίνα του Νιου Τζέρσι είχε πάντα έφεση στις στολές και αυτό αποδείχθηκε τελικά μοιραίο για την καριέρα της στο Σώμα.

Η Κρίστεν Χάιμαν, που στο παρελθόν είχε πρωταγωνιστήσει σε ταινίες bondage ως ντομινατρίξ, απολύθηκε, όπως ανακοίνωσε στο «The Jersey Journal» ο σερίφης της πολιτείας Χάντσον, Φρανκ Σκίλαρι.

Το αστυνομικό τμήμα στο οποίο δούλευε την έθεσε σε διαθεσιμότητα για έξι μέρες πριν από την αποφοίτησή της από την αστυνομική ακαδημία πέρυσι, επειδή δεν είχε αναφέρει ότι στο παρελθόν εμφανιζόταν σε ταινίες και ότι κάποιες φορές συναντιόταν με άνδρες αντί πληρωμής. Τα δικαστικά έγγραφα δείχνουν ότι η Χάιμαν είπε στους αξιωματικούς του πειθαρχικού ότι δεν εμφανίστηκε ποτέ γυμνή και δεν έκανε σεξουαλικές ενέργειες στα βίντεο. Η 31χρονη χαρακτήρισε τη συμμετοχή της σε αυτά τα βίντεο «ανοησίες που έκανα όταν ήμουν παιδί».

Αποσπάσματα αυτών των ταινιών που η DailyMail.com υποστηρίζει ότι έχει στη διάθεσή της δείχνουν τη Χάιμαν να κλοτσάει γυμνούς άνδρες στους όρχεις, να πνίγει έναν άνδρα σε πισίνα (φωτό δεξιά) και να βάζει τα τακούνια της στο πρόσωπο ενός άνδρα που φορούσε δερμάτινη μάσκα.

Αρχικά η επιτροπή πειθαρχικού έκανε άρση της διαθεσιμότητας και η Χάιμαν ορκίστηκε στις 8 Ιουνίου. Ωστόσο συνέχισε να είναι σε αναγκαστική άδεια μέχρι τη συνεδρίαση για την υπόθεσή της, κατά την οποία θεωρήθηκε ακατάλληλη για αστυνομικός και απολύθηκε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ