Αποκαλύψεις από την υπάλληλο που ξεσκέπασε το σκάνδαλο Λεβίνσκι

ΚΟΣΜΟΣ

Αποκαλύψεις από την υπάλληλο που ξεσκέπασε το σκάνδαλο Λεβίνσκι

❱❱ Τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην προσπάθειά της να «ξεγελάσει» τη Μόνικα Λεβίνσκι ώστε να της εκμυστηρευτεί την ανάρμοστη σχέση της με τον Μπιλ Κλίντον αποκάλυψε η Λίντα Τριπ.

Η πρώην δημόσια υπάλληλος, που ευθύνεται για την αποκάλυψη του σκανδάλου Λεβίνσκι, δήλωσε στην τηλεοπτική εκπομπή του Fox Tv «Scandalous» ότι δυσκολεύτηκε αρκετά να πείσει τη νεαρή τότε δόκιμη του Λευκού Οίκου να της μιλήσει ανοιχτά για όλα όσα φημολογούνταν ότι συνέβαιναν πίσω από τις κλειστές πόρτες του Οβάλ Γραφείου.

«Ηταν μια δύσκολη απόφαση να τη χειραγωγήσω, γιατί έπρεπε να τη βάλω να μου πει όλα όσα ακούγονταν επί ενάμιση χρόνο και ήταν αρκετά για να σου σηκωθεί η τρίχα. Επρεπε κυριολεκτικά να την καθοδηγήσω να μου επαναλάβει όσα είχαν ήδη συμβεί. Και ήταν δύσκολο γιατί γνώριζα πως θα της ράγισε η καρδιά, θα καταστρεφόταν η φαντασίωσή της ότι θα γερνούσε μαζί του» δήλωσε η Τριπ, η οποία ηχογράφησε κρυφά τις τηλεφωνικές συνομιλίες της με τη Λεβίνσκι και παρέδωσε τις κασέτες στον τότε ανεξάρτητο σύμβουλο Κένεθ Σταρ, με αντάλλαγμα την ασυλία από πιθανή δίωξη για υποκλοπή. Κατά το παρελθόν, μάλιστα, η Τριπ είχε αφήσει να εννοηθεί ότι χάρη στους δικούς της χειρισμούς είναι ακόμα ζωντανή η Λεβίνσκι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ