Κατάθεση ψυχής από την πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ Μισέλ Ομπάμα

ΚΟΣΜΟΣ

Κατάθεση ψυχής από την πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ Μισέλ Ομπάμα

❱❱ Το νέο βιβλίο της θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 13 Νοεμβρίου από την ΑΘΕΝΣ Bookstore Publications

Στις 13 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσει, ταυτόχρονα σε 24 γλώσσες σε όλον τον κόσμο, το πολυαναμενόμενο νέο βιβλίο της Μισέλ Ομπάμα με τον αγγλικό τίτλο «Becoming», ένα αυτοβιογραφικό ανάγνωσμα το οποίο επιτρέπει για πρώτη φορά στον αναγνώστη να «βουτήξει» στα βαθιά της συναρπαστικής ζωής της πρώην πρώτης κυρίας των ΗΠΑ.

Αν και μέχρι στιγμής δεν έχει οριστεί ελληνικός τίτλος, το βιβλίο θα κυκλοφορήσει σε έντυπη και ψηφιακή μορφή στην Ελλάδα και την Κύπρο από την ΑΘΕΝΣ Bookstore Publications, όπως ανακοίνωσε ο υπεύθυνος της έκδοσης στην ελληνική Γιώργος Μουρούτης.

Το προηγούμενο βιβλίο της Μισέλ Ομπάμα, που κυκλοφόρησε το 2012, περιελάμβανε υγιεινές συνταγές εμπνευσμένες από τα αγαθά που φύτρωναν στον κήπο του Λευκού Οίκου. Το νέο, όμως, θα είναι μια κατάθεση ψυχής, με την οποία θα καλεί τον αναγνώστη σε ένα ταξίδι στον προσωπικό κόσμο της, αφηγούμενη με γλαφυρό ύφος όλες εκείνες τις εμπειρίες που τη διαμόρφωσαν: Από την παιδική ηλικία της στο Σάουθ Σάιντ του Σικάγο, όπου μεγάλωσε, στην εποχή όπου προσπαθούσε να ισορροπήσει στο λεπτό σχοινί, στη μια άκρη του οποίου ήταν η μητρότητα και στην άλλη οι επαγγελματικές υποχρεώσεις, ως την εποχή που ζούσε στην πιο διάσημη διεύθυνση του κόσμου. Από τις συναρπαστικές περιγραφές, με το δικό της, ζεστό και συναρπαστικό ύφος, δεν λείπουν οι θρίαμβοι, οι απογοητεύσεις της και οι προσωπικές αποκαλύψεις.

Η Mισέλ Ομπάμα έχει αναδειχθεί σε μια από τις πιο εμβληματικές και συναρπαστικές γυναίκες της εποχής μας. Υπήρξε η πρώτη Αφροαμερικανή που έγινε πρώτη κυρία των ΗΠΑ, συνέβαλε στη δημιουργία του πιο φιλόξενου Λευκού Οίκου στην Ιστορία και εδραιώθηκε ως ισχυρός υποστηρικτής για γυναίκες και κορίτσια σε ολόκληρο τον κόσμο. Ως σωστή σύζυγος, η Μισέλ στάθηκε στο πλευρό του Μπαράκ Ομπάμα στις δύσκολες στιγμές, ενώ κατάφερε να μεγαλώσει δύο αξιόλογες κόρες κάτω από την αδυσώπητη ματιά των ΜΜΕ.

«Σε αυτό το βιβλίο μιλάω για τις ρίζες μου και για το πώς ένα μικρό κορίτσι από το Σάουθ Σάιντ του Σικάγο βρήκε τη φωνή του και την ενίσχυσε, ώστε να τη χρησιμοποιήσει για να ενδυναμώσει άλλους. Ελπίζω το ταξίδι μου να εμπνεύσει τους αναγνώστες να βρουν το κουράγιο να γίνουν αυτό που επιδιώκουν» δήλωσε η Μισέλ Ομπάμα στον λογαριασμό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ