Στον κόσμο των παραισθήσεων

ΚΟΣΜΟΣ

Στον κόσμο των παραισθήσεων

❱❱ Άγριο παρασκήνιο πίσω από το διαζύγιο της Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ! Τα πηγαινέλα σε κλινικές απεξάρτησης, τα χάπια και οι κόκες

Νέες λεπτομέρειες από το ιστορικό κατάχρησης ναρκωτικών της Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ αποκαλύπτουν τα δικαστικά έγγραφα του διαζυγίου της από τον Μάικλ Λόκγουντ. 

Η 50χρονη κόρη του Ελβις παραδέχτηκε σε κατάθεσή της τον Αύγουστο του 2017 το μέγεθος του εθισμού της στις ουσίες, λέγοντας ότι χρειάστηκε να μπει πολλές φορές σε κλινική απεξάρτησης στη διάρκεια του δεκαετούς γάμου της με τον επαγγελματία κιθαρίστα, χαρακτηρίζοντας τον εαυτό της ένα «μάτσο χάλια που δεν μπορούσε να σταματήσει να κάνει χρήση».

Στα νομικά έγγραφα που έφερε στη δημοσιότητα η ιστοσελίδα Radar Online, αναφέρει ως ναρκωτικό της προτίμησής της τα παυσίπονα και τα οπιοειδή, ωστόσο ομολογεί ότι τον τελευταίο χρόνο του γάμου τους έκανε και κατάχρηση κοκαΐνης. Επιπλέον, αναφέρει ότι παρότι δεν αγαπούσε το αλκοόλ, τα δύο τελευταία χρόνια άρχισε να αναμειγνύει χάπια και αλκοόλ.

Η Πρίσλεϊ, η οποία ήταν παντρεμένη με τον Λόκγουντ από το 2006 έως το 2016, αποκαλύπτει ότι πήγε πέντε φορές σε κέντρο απεξάρτησης του Μεξικό τα τελευταία χρόνια, κάνοντας προσπάθειες να απαλλαγεί από τον εθισμό της.

Το πρώην ζευγάρι βρίσκεται αυτή την περίοδο στα δικαστήρια για το μοίρασμα αυτού που απέμεινε από την περιουσία των 80.000.000 που άφησε στη Λίζα Μαρί ο πατέρας της. Ο Λόκγουντ προσπαθεί να κατοχυρώσει το νόμιμο μερίδιό του, όμως η Πρίσλεϊ υποστηρίζει ότι έχει χρεοκοπήσει εξαιτίας της κακοδιαχείρισης που έκανε στα οικονομικά της ο πρώην manager της Μπάρι Σίγκελ. Σύμφωνα με το The Blast, η 50χρονη τραγουδίστρια έχει μείνει με μόλις 12.000 ευρώ μετρητά και χρέη 400.000 ευρώ σε πιστωτικές κάρτες, γεγονός που χρεώνει στον manager της. Ο πρώην σύζυγός της, ωστόσο, πιστεύει ότι ψεύδεται για τα οικονομικά της, για να αποφύγει να του δώσει αυτό που του αναλογεί.

Πετρίνα Καλαμβοκίδη

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ