Το άγνωστο τροχαίο της Νταϊάνα

ΚΟΣΜΟΣ

Το άγνωστο τροχαίο της Νταϊάνα

❱❱ Ο πρώην μπάτλερ της αποκάλυψε ότι η πριγκίπισσα είχε ξανατρακάρει πριν από το δυστύχημα στο Παρίσι

Η μοίρα φαίνεται πως είχε προειδοποιήσει την πριγκίπισσα Νταϊάνα για τις προθέσεις της, καθώς, όπως αποκάλυψε ο πρώην μπάτλερ της, είχε εμπλακεί και σε άλλο τροχαίο πριν από το μοιραίο δυστύχημα στο Παρίσι.

Ο Πολ Μπάρελ, ο οποίος συμμετέχει στο αυστραλιανό reality επιβίωσης «I'm a celebrity, get me out of here», μίλησε για το άγνωστο έως σήμερα τροχαίο της αδικοχαμένης πριγκίπισσας, με αφορμή τη συζήτηση που είχε με τον συμπαίκτη του και διάσημο μέντιουμ Τζον Εντουαρντ. Το μέντιουμ άρχισε να «διαβάζει» τον Μπάρελ, λέγοντάς του ότι είχε κάποιο, φίλο που σκοτώθηκε σε τροχαίο.

Κι ενώ μέχρι εκείνη τη στιγμή κανείς δεν φάνηκε να ξαφνιάζεται με το χάρισμα του μέντιουμ, το ενδιαφέρον όλων χτύπησε κόκκινο, όταν ο Εντουαρντ ρώτησε τον πρώην μπάτλερ της Νταϊάνα αν το συγκεκριμένο άτομο είχε εμπλακεί σε δύο τροχαία, «έναν οιωνό κι ένα μοιραίο». Αν και αρχικά ο Μπάρελ απάντησε αρνητικά, ύστερα από μερικά δευτερόλεπτα, σκεπτόμενος λίγο καλύτερα, συμφώνησε.

Αργότερα, μιλώντας στη συμπαίκτριά του Τζάκι Τζιλς, ομολόγησε ότι εξεπλάγη από το ταλέντο του μέντιουμ, καθώς δεν ήταν δυνατόν να γνωρίζει ότι η Νταϊάνα είχε και άλλο ατύχημα με το αμάξι της. «Ηταν φοβισμένη εκείνη τη νύχτα και τράκαρε το αμάξι της. Δεν θα έπρεπε να είχε οδηγήσει. Ηταν στη μέση τού πουθενά. Με ρώτησε τι έπρεπε να κάνει και της είπα: “Κλειδώσου στην τουαλέτα του κοντινότερου ξενοδοχείου και θα έρθω να σε πάρω”. Και πήγα. Πήγα τα μεσάνυχτα και τη μάζεψα και μετά πήρα την αστυνομία και το παλάτι να τους πω να πάρουν με γερανό το αμάξι» αποκάλυψε ο Μπάρελ για το άγνωστο περιστατικό.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ