Επεσε σε κώμα και ξύπνησε μάνα χωρίς να γνωρίζει ότι ήταν έγκυος!

ΚΟΣΜΟΣ

Επεσε σε κώμα και ξύπνησε μάνα χωρίς να γνωρίζει ότι ήταν έγκυος!

❱❱ Οταν η 18χρονη Εμπονι Στίβενσον έπεφτε για ύπνο έχοντας πονοκέφαλο, δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα ξυπνούσε τέσσερις ημέρες αργότερα ως μητέρα υγιέστατου κοριτσιού

Η νεαρή από το Ολνταμ της Βρετανίας δεν γνώριζε καν ότι ήταν έγκυος, καθώς πάσχει από μια σπάνια γενετική ανωμαλία, η οποία την προίκισε με δύο μήτρες.

Εξαιτίας της πάθησης, η οποία είναι γνωστή ως δίδελφυς μήτρα, η μία μήτρα, η μπροστινή στο εσωτερικό της κοιλιάς, λειτουργούσε κανονικά, με αποτέλεσμα η Στίβενσον να συνεχίζει να έχει έμμηνο ρύση. Το μωρό ήταν «κρυμμένο» στην πίσω μήτρα και μεγάλωνε χωρίς η 18χρονη να έχει συμπτώματα εγκυμοσύνης, καθώς δεν απέκτησε «κοιλίτσα». Ετσι, ούτε η Στίβενσον ούτε οι συγγενείς της αντιλήφθηκαν την εγκυμοσύνη.

Ολα άλλαξαν, για τους δικούς της τουλάχιστον, όταν στις 2 Δεκεμβρίου η 18χρονη, η οποία σπουδάζει φυσιοθεραπεύτρια, ένιωσε αδιαθεσία και αποκοιμήθηκε. Λίγο αργότερα άρχισε να παθαίνει αλλεπάλληλες κρίσεις και έπεσε σε κώμα. Οι γιατροί που την εξέτασαν αναίσθητη, προς έκπληξη των συγγενών της, διαπίστωσαν ότι ήταν έγκυος και ότι οι κρίσεις οφείλονταν στην επικίνδυνη επιπλοκή, προεκλαμψία. Η Στίβενσον υποβλήθηκε κατεπειγόντως σε καισαρική, φέρνοντας στη ζωή την κόρη της Ελοντι.

«Αισθανόμουν σαν να είχα μια εξωσωματική εμπειρία» δήλωσε η 18χρονη περιγράφοντας τη στιγμή που ξύπνησε στις 6 Δεκεμβρίου και της έδωσαν να αγκαλιάσει το παιδί της. «Ηταν μια πανέμορφη στιγμή» τόνισε.

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ