Εβρασε το παιδί της και το πέταξε στα σκουπίδια

ΚΟΣΜΟΣ

Εβρασε το παιδί της και το πέταξε στα σκουπίδια

❱❱ Απίστευτο έγκλημα από ζευγάρι λεσβιών στις ΗΠΑ! Το δέρμα του μικρού αποκολλήθηκε από το σώμα του

Μπάνιο σε τόσο καυτό νερό που «το δέρμα του επέπλεε γύρω του» ομολόγησε ότι έκανε στην μπανιέρα τον τετράχρονο γιο της μητέρα από τη Βαλτιμόρη των ΗΠΑ. 

Η Αλίσια Λόουσον παραδέχτηκε επίσης ότι με τη βοήθεια της συζύγου της κάλυψε το πτώμα με κουβέρτα, πήρε ταξί και το πέταξε σε σκουπιδοτενεκέ.

Η Αλίσια Λόουσον δήλωσε στην αστυνομία την «εξαφάνιση» του γιου της Μαλάκι την 1η Αυγούστου, όμως στην κατάθεσή της έπεσε σε αντιφάσεις και το περασμένο Σάββατο ομολόγησε ότι ο τετράχρονος δεν είχε εξαφανιστεί, αλλά ήταν νεκρός.

Οδήγησε μάλιστα τους αστυνομικούς στο σημείο όπου είχε πετάξει το πτώμα, το οποίο βρέθηκε «με σημάδια από σοβαρά τραύματα», σύμφωνα με την αστυνομία.

Οταν ζητήθηκαν εξηγήσεις τόσο από τη μητέρα όσο και από τη σύζυγό της Σατίκα Λόουσον, οι δύο γυναίκες παραδέχτηκαν ότι έβαλαν το παιδί σε μπανιέρα γεμάτη με ζεματιστό νερό.

Ο μικρός, όπως υποστήριξαν, έπαθε τόσο σοβαρά εγκαύματα, που το δέρμα του αποκολλήθηκε από το σώμα του και άρχισε να επιπλέει.

Η Αλίσια και η Σατίκα ισχυρίστηκαν ότι φοβήθηκαν πως οι Αρχές θα τις τιμωρούσαν και προσπάθησαν να γιατρέψουν μόνες τους τα εγκαύματα του Μαλάκι. 

Εννέα ημέρες αργότερα, την 1η Αυγούστου, βρήκαν τον τετράχρονο νεκρό και η μητέρα του πήρε ταξί και ξεφορτώθηκε το πτώμα.

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ