Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος χειροθέτησε τον ευεργέτη Νικόλαο Πατέρα σε Αρχοντα...

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος τελέστηκε σήμερα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού...

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 19 Απριλίου

ΚΡΙΟΣΕίστε έτοιμοι να μπείτε στη διαδικασία να εξισορροπήσετε τις...

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

Φονικό αμόκ από ζήλια

❱❱ Νεαρή Ρωσίδα έβγαλε τα μάτια, έκοψε τα αυτιά και σκότωσε με 189 μαχαιριές τη 17χρονη αδελφή τηςΗ ζήλια για τη μικρότερη και ομορφότερη αδελφή της, που ήταν μοντέλο, πιστεύεται ότι όπλισε το χέρι μιας 19χρονης Ρωσίδας, η οποία της έβγαλε τα μάτια, της έκοψε τα αυτιά και τη μαχαίρωσε 189 φορές.

Η Ελισαβέτα Ντουμπροβίνα, 22 ετών σήμερα, ετοιμάζεται να καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου για τη δολοφονία της 17χρονης αδελφής της Στεφανία στην Αγία Πετρούπολη το 2016.

Η κοπέλα, η οποία συνελήφθη αμέσως μετά το συμβάν, αλλά εστάλη για ψυχιατρική θεραπεία, θεωρείται ότι είναι πλέον σε θέση να έρθει αντιμέτωπη με τη Δικαιοσύνη. Η ίδια δηλώνει αθώα και «δείχνει» ως ένοχο τον σύντροφο του νεαρού μοντέλου, τον 44χρονο σήμερα Αλεξέι Φατέφ, στο σπίτι του οποίου βρέθηκε δολοφονημένη η Στεφανία.

Ωστόσο οι εισαγγελικές Αρχές αναφέρουν ότι ο Φατέφ είναι απλός μάρτυρας και όχι ύποπτος. Σε συνέντευξή του στη ρωσική τηλεόραση ο ίδιος είχε αναφέρει ότι είχε βρει στο σπίτι του το σφαγιασμένο σώμα της Στεφανία κατά την επιστροφή του από γειτονική κάβα και είχε ακινητοποιήσει την Ελισαβέτα, η οποία είχε προσπαθήσει να το σκάσει, ώσπου να φτάσει η αστυνομία.

Φήμες

Σε παλαιότερο δημοσίευμά της η εφημερίδα «Komsomolskaya Pravda», επικαλούμενη αστυνομικές πηγές, ανέφερε ότι η 17χρονη είχε κάνει γυμνή φωτογράφιση λίγο πριν από τον θάνατό της, ενώ υπήρχε και η φήμη ότι είχε συμμετάσχει σε ταινίες πορνό, κάτι που οι φίλοι της διέψευδαν.

Η Οξάνα Ντουμπρόβινα, μητέρα των δύο αδελφών, σε συνέντευξή της στην ίδια εφημερίδα είχε πάρει το μέρος της Ελισαβέτα, λέγοντας ότι ο Φατέφ σκότωσε τη Στεφανία πάνω σε μια έκρηξη ζήλιας για τη γυμνή φωτογράφιση.

Αλλά δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι η Ελισαβέτα ανέκαθεν ζήλευε τη μικρότερη αδελφή της και προσπαθούσε να της μοιάσει, αντιγράφοντας από το χρώμα των μαλλιών της έως το χρώμα του κραγιόν της.

f2 393

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...