Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Ο σκυθρωπός Ουίλιαμ και το «Νo» στη Μέγκαν

Δύο ώρες νωρίτερα από τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας έφτασε ο πρίγκιπας Χάρι στην εξοχική κατοικία της βασίλισσας στο Σάντριγχαμ, προκειμένου να καλοπιάσει κατ’ ιδίαν τη γιαγιά του εν όψει της κρίσιμης οικογενειακής σύσκεψης για το Megxit.

Ύστερα από το τετ α τετ που είχε με τον εγγονό της και τη δίωρη συζήτηση -σε χαμηλούς τόνους- με τον ίδιο, τον Κάρολο και τον Ουίλιαμ, η βασίλισσα Ελισάβετ έδωσε στον Χάρι και στη Μέγκαν την πολυπόθητη συγκατάθεσή της για την παραίτησή τους από τα βασιλικά καθήκοντα και τη μετεγκατάστασή τους στον Καναδά.

Αν και η συνάντηση κορυφής είχε προγραμματιστεί να γίνει ώρα που θα επέτρεπε την τηλεφωνική παρέμβαση της Μέγκαν Μαρκλ, η οποία βρίσκεται στο Βανκούβερ του Καναδά, κάτι τέτοιο τελικά δεν συνέβη. Οι πρώτες εικασίες των βρετανικών ΜΜΕ ανέφεραν ότι η βασίλισσα απέκλεισε τη συμμετοχή της Μέγκαν στη συζήτηση ή πως αυτή αποφεύχθηκε εξαιτίας φόβων που υπήρχαν για υποκλοπή της τηλεφωνικής συνομιλίας. Ωστόσο, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του παλατιού του Κένσινγκτον, «στο τέλος οι Σάσεξ αποφάσισαν ότι δεν ήταν απαραίτητη η συμμετοχή της δούκισσας».

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο πρίγκιπας Κάρολος και οι πρίγκιπες Χάρι και Ουίλιαμ αναχώρησαν με τρία διαφορετικά αυτοκίνητα, με τον Ουίλιαμ να εμφανίζεται αρκετά σκυθρωπός το επόμενο πρωί.

SPL5140008 003
Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ

Τα μέλη της «μεγάλης τετράδας», όπως αποκαλούν τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης τη βασίλισσα, τον Κάρολο και τους δύο γιους του, δεν αναμένεται να έχουν άλλη κατ’ ιδίαν συνάντηση, αλλά θα επικοινωνούν τηλεφωνικώς όσο οι γραμματείς και οι σύμβουλοί τους θα διαπραγματεύονται τη συμφωνία αναφορικά με τους τίτλους του Χάρι και της Μέγκαν, τα βασιλικά τους καθήκοντα, την οικονομική τους ενίσχυση, τον ακριβή τόπο διαμονής τους στον Καναδά και στη Βρετανία, καθώς και το ποιος θα πληρώνει την ασφάλειά τους.

Σεναριολογία

Πηγές από το περιβάλλον του Καρόλου αναφέρουν ότι επισήμανε στον Χάρι πως δεν θα έχει απεριόριστους πόρους για να χρηματοδοτεί το lifestyle του, καθώς ο πρίγκιπας της Ουαλίας φοβόταν μήπως ο μικρότερος γιος του ήλπιζε ότι θα πλήρωνε τους λογαριασμούς της οικογένειάς του με χρήματα από το δουκάτο της Κορνουάλης, τα έσοδα του οποίου χρησιμοποιούνται για την κάλυψη των δημόσιων, ιδιωτικών και φιλανθρωπικών δραστηριοτήτων του Καρόλου και των παιδιών του.

Η ολοκλήρωση της συμφωνίας αναμένεται «εντός των επόμενων ημερών», με τους ρεπόρτερ και τους αναλυτές να επιδίδονται σε μια άνευ προηγουμένου σεναριολογία σχετικά με τα «αγκάθια» του deal για το Megxit.

Διαζύγιο έως το 2025 «βλέπουν» τα βρετανικά γραφεία στοιχημάτων

Φωτιά έχουν πάρει τα γραφεία στοιχημάτων της Βρετανίας αναφορικά με το μέλλον του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν. Οι bookmakers δίνουν απόδοση 1:3 να πάρουν διαζύγιο έως το 2025 και μόλις 14:1 να επιστρέψουν στους κόλπους της βασιλικής οικογένειας. Παρότι το διαζύγιο των Σάσεξ φαντάζει πιο πιθανό από τη νίκη της Σερένα Γουίλιαμς στο Γουίμπλεντον, τα γραφεία στοιχημάτων προβλέπουν ότι θα έχουν καταφέρει να γίνουν οικονομικά ανεξάρτητοι εντός πενταετίας, με την απόδοση να βρίσκεται στο 1:2.

Ο σωματοφύλακας Ράσελ Στούαρτ, γνωστός ως «μυστικός πράκτορας του Χόλιγουντ», δεδομένου ότι αναλαμβάνει τη φύλαξη σταρ όπως η Λόπεζ, προβλέπει ότι το κόστος της προστασίας του πριγκιπικού ζεύγους στον Καναδά μπορεί να αγγίξει τα 4.400.000 ευρώ ετησίως.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...