Δευτέρα 21|10|2019

Πωλείται «θησαυρός» του Κιθ Φλιντ

❱❱ Στο σφυρί αντικείμενα του τραγουδιστή των Prodigy, για να καλυφθούν τα χρέη που άφησε μετά τον θάνατό τουΠολλά από τα προσωπικά υπάρχοντα του Κιθ Φλιντ, συμπεριλαμβανομένων των χρυσών δίσκων, του ψυχεδελικού κρεβατιού και του piercing που είχε στη μύτη του, πρόκειται να βγουν στο σφυρί, προκειμένου να καλυφθούν τα χρέη που άφησε μετά τον θάνατό του.

Ο σταρ του συγκροτήματος Prodigy, ο οποίος αυτοκτόνησε στο σπίτι του στο Εσεξ τον περασμένο Μάρτιο σε ηλικία μόλις 49 ετών, άφησε πίσω του χρέη στην εφορία ύψους 8.100.000 ευρώ, ενώ σε 550.000 ευρώ ανέρχονται τα χρέη της εταιρίας του De Bochun Inns Ltd.

Τα αντικείμενα που θα βγουν στο σφυρί στις 7 Νοεμβρίου από τον οίκο Cheffins Fine Art στο Κέμπριτζ αντανακλούν το προσωπικό του γούστο στην τέχνη και τη μόδα, καθώς και τα ενδιαφέροντά του στη μουσική.

Ξύλινο έπιπλο

Ανάμεσά τους είναι πολλά από τα μουσικά βραβεία που έλαβε στο πλαίσιο της παγκόσμιας επιτυχίας των Prodigy, κοσμήματα, ρούχα, αλλά και το ιδιαίτερο κρεβάτι του. Πρόκειται για ένα υπερυψωμένο ξύλινο έπιπλο, που στηρίζεται σε τέσσερα μεταλλικά ακανθώδη κλαριά και σε μια μίνι σκάλα, την οποία κρατά κάποιο μυθικό τέρας.

«Η δημοπρασία απαρτίζεται από ενδιαφέροντα αντικείμενα, που ρίχνουν φως στην προσωπική ζωή του Κιθ και υπογραμμίζουν τη διαφορά ανάμεσα στη σκηνική του persona και την ιδιωτική του ζωή» δήλωσε ο Μάρτιν Μίλαρντ, διευθυντής του οίκου δημοπρασιών, προσθέτοντας ότι είναι αδύνατον να δώσει εκτιμώμενες τιμές πώλησης.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε μας στο Facebook!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CELEBRITY NEWS