Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Χαμός σε πρωινή εκπομπή – Τα βρόντηξαν οι δημοσιογράφοι

Όταν οι παρουσιαστές «έκοψαν» θέμα με την ψυχολόγο της άτυχης Καρολάιν

Δεν πρόλαβαν καλά καλά να ξεκινήσουν και άρχισαν τα πρωινά παρατράγουδα με φωνές, εντάσεις και συναδελφικές κόντρες!

Ο ανταγωνισμός στις ψυχαγωγικές πρωινές εκπομπές είναι μεγάλος και αυτό αναπόφευκτα φέρνει εντάσεις! Όταν όμως οι κόντρες και οι έριδες είναι εκ των έσω, τότε τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα!

Αυτό συνέβη την εβδομάδα που μας πέρασε και με δύο νέους συνεργάτες πρωινής εκπομπής (μάλιστα, η άφιξή τους για τη νέα σεζόν είχε «διαφημιστεί» και στο επίσημο δελτίο Τύπου του καναλιού λίγο πριν από την πρεμιέρα της εκπομπής) που ήρθαν σε ρήξη με τους δύο κεντρικούς παρουσιαστές, με αποτέλεσμα να υπάρξουν άγριος τσακωμός και φωνές που ξεσήκωσαν το στούντιο και τα γραφεία στο πόδι!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «Espresso», αυτά που έγιναν στο παρασκήνιο με τα εσωτερικά «μαχαιρώματα» δεν είχαν προηγούμενο. Οι δύο νέοι συνεργάτες της πρωινής εκπομπής, παρόλο που άρχισαν με… φόρα τη συνεργασία με την εκπομπή στο πλαίσιο ρεπορτάζ και συνεντεύξεων με το που ξεκίνησε η σεζόν, πριν από λίγες εβδομάδες άρχισαν να δέχονται τη μια ψυχρολουσία μετά την άλλη.

Τους έριξαν «άκυρο»

Το αποκορύφωμα ήταν (αφού είχαν προηγηθεί αρκετά «όχι» από τους δύο παρουσιαστές αναφορικά με τη θεματολογία που πρότειναν οι δύο συνεργάτες τους) το άκυρο που τους έριξαν όταν αυτοί προετοίμαζαν «ζωντανό» με ένα από τα κεντρικά πρόσωπα του φρικιαστικού εγκλήματος στα Γλυκά Νερά, που δεν ήταν άλλη από την Ελένη Μυλωνοπούλου, ψυχολόγο της άτυχης Καρολάιν, που βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια του συζυγοκτόνου πιλότου.

c4578937a4614968be5565bf3dcdb2aa
Η Ελένη Μυλωνοπούλου

Οι δύο δημοσιογράφοι της εκπομπής θεώρησαν πως η ψυχολόγος της νεκρής Καρολάιν είχε να πει νέα, ενδιαφέροντα πράγματα για την υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο, και με αυτό το σκεπτικό είχαν κανονίσει να βγει ζωντανά στην εκπομπή. Λογάριαζαν όμως χωρίς τον… ξενοδόχο (και δη τους δύο παρουσιαστές), που είχε άλλη άποψη και έτσι το ρεπορτάζ και η συνέντευξη έμειναν στον… πάγο.

Οι δημοσιογράφοι της εκπομπής θεώρησαν πως αυτό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και ήρθαν σε ρήξη με τους παρουσιαστές, με τον άγριο τσακωμό τους να ακούγεται παντού και να γίνεται μεγάλο σούσουρο, με αποτέλεσμα να τα βροντήξουν!

Το κλίμα είναι τόσο κακό (οι δύο παρουσιαστές ζητάνε επιμόνως από τη συντακτική ομάδα να τους φέρνουν «κίτρινα θέματα»), που η μπάλα έχει πάρει και την αρχισυντάκτρια της εκπομπής, μια και το δίδυμο των παρουσιαστών θεωρεί ότι έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης για το γεγονός ότι το παιχνίδι του ανταγωνισμού με τις εκπομπές που είναι απέναντί τους έχει χαθεί με το «καλημέρα» και πως η χρονιά δεν είναι μία από τα ίδια στο κομμάτι της τηλεθέασης, με τον θόρυβο της αποτυχίας να είναι τόσο εκκωφαντικός, που θα ταρακουνήσει και τα γραφεία των υπευθύνων στο «στρατηγείο» του καναλιού!

Γιατί, αν η περσινή παταγώδης αποτυχία δεν μπορεί ακόμη να χωνευτεί, φανταστείτε πόσο βαριά θα τους κάτσει η φετινή, που ήδη φαίνεται στον τηλεοπτικό ορίζοντα!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...