Η ωραία Εφη Αχτσιόγλου είναι φαν της επιστημονικής φαντασίας

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Οσα παίρνει ο άνεμος

Η ωραία Εφη Αχτσιόγλου είναι φαν της επιστημονικής φαντασίας

❱❱ Η υπουργός «είδε» να επιστρέφει στους μισθωτούς η εργασιακή κανονικότητα

Από τη
Βίβιαν Μπενέκου

Αφού έπεσαν όλοι οι... πυλώνες της Μάνδρας, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας πήγε στη Διάσκεψη Κορυφής για την υπογραφή του Ευρωπαϊκού «Πυλώνα Κοινωνικών Δικαιωμάτων»!
Καλό, δεν λέω, αν το δούμε να αποδίδει και πρακτικά.

Πάντως η υπουργός Εργασίας Εφη Αχτσιόγλου, αναρτώντας μια αληθινά ωραία φωτογραφία, αναφέρεται στα λόγια του πρωθυπουργού «περί αποκατάστασης της εργασιακής κανονικότητας για τους μισθωτούς».
Δηλαδή ότι οι μισθοί επανήλθαν ή θα επανέλθουν στα κανονικά τους επίπεδα. Πού το είδατε αυτό, αγαπητοί μου; Ποια κανονικότητα σε μισθούς; Πόση επιστημονική φαντασία πια θα αντέξουμε;

Πρέσβεις και βουλευτές σε βραδιά με... φάντος

❱❱Φάντος, πρέσβεις, συγγραφείς, πολιτικοί και Μνημόνια μπλέκονται γλυκά ξορκίζοντας την κρίση, ελληνική και πορτογαλική.
Ο πρέσβης της Πορτογαλίας Ρουί Μανουπέλα Τερενό θα βρεθεί σε βραδιά φάντος (τα παραδοσιακά πορτογαλικά τραγούδια), μαζί με τον διάσημο Πορτογάλο συγγραφέα Αρμάντο Νασιμέντο Ρόσα, που τραγουδά ερασιτεχνικά τα φάντος.
Η ωραία συνάντηση που οργανώνεται με τη συμβολή της εταιρίας παραγωγής Red Moonlight Productions, στην οποία έχουν κληθεί και βουλευτές, θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη σε vintage μπαράκι της Αθήνας.
Αξίζει να αναφερθεί ότι ο συγγραφέας βρίσκεται στην πρωτεύουσα για την πρεμιέρα του θεατρικού έργου «Πώς ν’ απαγάγετε έναν τραπεζίτη» που είναι γραμμένο από τον ίδιο.
Το έργο ξεγυμνώνει τον ρόλο του τραπεζικού συστήματος και πολλών μεγαλοστελεχών του, τα οποία λειτουργούν ως η πραγματική εξουσία κατά τη διάρκεια της δημοσιονομικής κρίσης των χωρών της Μεσογείου.
Ο πόνος των φάντος κρύβει τον πόνο των Πορτογάλων για τα δεινά της κρίσης που υπέστησαν. Ιδια και η δική μας μοίρα!

Ο Κώστας Τσιάρας θύμισε τραγουδιστή σε πίστα

❱❱«Δικός σας... πάμε»! Ο Κώστας Τσιάρας, βουλευτής Καρδίτσας της Ν.Δ., ανεβασμένος στο stage ετοιμάζεται να μιλήσει στο 5ο προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας που έγινε στη Λάρισα και αφορούσε αγρότες.
Μόνο που το νέο πολιτικό ύφος που εγκαινίασε ο πρόεδρος Κυριάκος Μητσοτάκης, δηλαδή να μιλάει χωρίς να είναι στατικός, με «μικρόφωνο-ψείρα», πάνω κάτω στη σκηνή, δεν πάει σε όλους.
Κάποιοι θυμίζουν τραγουδιστές σε πίστα. Εκτός κι αν ο... Αλέκος Ζαζόπουλος αποφασίσει να κατέβει στην πολιτική και σας κάνει μαθήματα!

Στάση στον Αυλότοπο για ένα τσιπουράκι

❱❱Ο 32χρονος βουλευτής Θεσπρωτίας του ΣΥΡΙΖΑ Μάριος Κάτσης βρίσκεται με τόλμη στα χνάρια των παλιών. Πρωί πρωί της Κυριακής πήρε τα βουνά κι ανέβηκε στα Σουλιωτοχώρια. Αλλά επειδή μεσημέριασε στον δρόμο σταμάτησε σε ένα χωριουδάκι, στον Αυλότοπο, για τσιπουράκι με τους λιγοστούς κατοίκους. Πού αλλού; Στο καφενεδάκι του χωριού και με την γκλίτσα ανά χείρας.

(!)

Μετά τις πλημμύρες και τη λάσπη ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης πήγε για δενδροφύτευση.
Η βροχή συνέχιζε κι αυτός με ένα τσούρμο παιδιά, εκεί, πάνω στο βουνό στον Κοκκιναρά Πεντελικού, φύτευε δεντράκια.
«Η Αυτοδιοίκηση βρίσκεται παντού. Καθ' οδόν για τη Μάνδρα συνεχίζουμε» είπε εκεί ο Γιώργος Πατούλης, που αμέσως μετά θα πήγαινε ξανά στη δοκιμαζόμενη Μάνδρα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ